Προς το περιεχόμενο

Τι είναι το καλύτερο για το σκύλο;

Andreas2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν θυμάμαι αν ξανάκανα τέτοιο θέμα αλλά θα ήθελα να ρωτήσω τι είναι το καλύτερο για το σκύλο.Για τροφή μιλάω.Επίσης όσοι έχετε τι τους ταίζετε.Ο σκύλος μου είναι ημίαιμος,μικρός,8 χρονών και είναι καιρός να αλλάξει διατροφή.Θα ρωτούσα:B.A.R.F.,καλή ξηρή(Orijen,Wellness κτλπ),βιολογική ή κάτι άλλο;Τι ξέρετε;Links;Τι προτείνετε;

Δημοσ.

Φρέσκο κρέας, ωμό. :devil:

Αν το μικρός πάει στην ηλικία του σκύλου σου έχω κακά μαντάτα, είναι κwλόγερος. :mrgreen:

Απ' όσο έχω ακούσει από 2 κτηνιάτρους και ένα σκυλοφιλά φίλο η Hills είναι η καλυτερότερη τροφή του κόσμου όλου.

Δημοσ.

Αν το μικρός πάει στην ηλικία του σκύλου σου έχω κακά μαντάτα, είναι κwλόγερος. :mrgreen:

Απ' όσο έχω ακούσει από 2 κτηνιάτρους και ένα σκυλοφιλά φίλο η Hills είναι η καλυτερότερη τροφή του κόσμου όλου.

Τετοια τρωει και ο DR.ZoinBerg :-D

Δημοσ.

Κι εγώ ξέρω οτι η Hills θεωρείται πολύ καλή. Μην δίνετε αποφάγια στα σκυλιά και τα γατιά αν μπορείτε να το αποφύγετε , τους κάνετε ζημιά στα νεφρά...

Δημοσ.

B.A.R.F διαβασε και φτιαχτου,οποιαδηποτε premium ξηρα εφοσον του αρεσει κατ εμε ειναι μια χαρα...μη γινομαστε και υποχονδριοι και με τους σκυλους μας,αλλα μη λεμε και μαλακιες τυπου "αποφαγια" καθοτι η πεψη του σκυλου ειναι πολυ ιδιαιτερη.

Δημοσ.

Υπάρχουν σχετικά σεάνς, πως είναι το wine tasting, και με σκυλοτροφή;

Πως έφτασαν σε αυτό το συμπέρασμα ακριβώς, απορώ..

Δημοσ.

Στους δικούς μου δίνω την light ξηρά τροφή που έχει το lidle... Την λατρεύουν(και σε σύγκριση με άλλες "καλήτερες")..Επίσης είναι αρκετά φτηνή... Πού και πού θα τους δώσω και κάνα κόκκαλο απο μοσχάρι η χοιρινό...ΠΟΤΕ κόκκαλα απο μικρόσωμα ζώα(πχ κοτόπουλο), διότι θρυμματίζονται εύκολα και δημιουργούν κοφτερές εχμές οπου είναι επικύνδηνες για τον σκύλο....

Δημοσ.

Μαζευεις οτι κρεατα περισσευουν τα βράζεις με ρυζι και κανενα καρότο σε μια μεγάλη κατσαρόλα και τα βάζεις σε ενα ψυγείο. Κανένα κόκκαλο μεσα για εκπληξη και ειναι παραπάνω απο χαρούμενα :rolleyes: . Επίσης αν βρίσκεις τίποτα δευτερα ψάρια πχ σαρδέλα η οποία κάνει πολύ καλό, μπορείς να την βράζεις η να την ψήνεις στον φούρνο και να τους δίνεις μια φορά τον μήνα.

Δημοσ.

Τετοια τρωει και ο DR.ZoinBerg :-D

Μας πήρανε χαμπάρι, time to make my way out whoopwhoop whoop whoop whoop. :ph34r:

Μικρός σε μέγεθος.Όχι δεν είναι γέρος,κάπου στα 55 χρόνια ανθρώπου είναι.

Εσύ τι μέγεθος έχεις; Πόσο χρονών είσαι σε χρόνια σκύλου;

Υπάρχουν σχετικά σεάνς, πως είναι το wine tasting, και με σκυλοτροφή; Πως έφτασαν σε αυτό το συμπέρασμα ακριβώς, απορώ..

Hill's pet food was developed by a vet, and it's reputation amongst vets is unbeatable. Vets trust us because they know that all our foods are carefully formulated by veterinary professionals using only the very best, clinically proven ingredients.

Pretty much ετούτος είναι ο λόγος που την έχουν σε μεγάλη εκτίμηση τα άτομα που ανέφερα.

Δεν ξέρω αν κάθονται να κάνουν και dog food tasting οι κτηνίατροι. :unsure:

Αν και υπάρχουν ξηρές τροφές που τις προτιμά ο σκύλος (λόγο γεύσης; μυρωδιάς; δεν ξέρω αυτός ξέρει), την προηγούμενη που του δίνανε την έτρωγε μόνο αν πεινούσε πολύ (νομίζω είχε ψάρι μέσα), την τωρινή την χλαπακιάζει στο λεπτό. (μιλάω για το σκύλο του φίλου)

Μόλις θυμήθηκα ότι του δίνουν και 1 ωμό αυγό τη βδομάδα για το τρίχωμα (χωρίς το τσόφλι).

Το καλύτερο πάντως είναι να συμβουλευτείς τον κτηνίατρό σου (που πηγαίνεις το σκύλο ντε).

• Super Moderators
Δημοσ.

Δεν θυμάμαι αν ξανάκανα τέτοιο θέμα αλλά θα ήθελα να ρωτήσω τι είναι το καλύτερο για το σκύλο.Για τροφή μιλάω.Επίσης όσοι έχετε τι τους ταίζετε.Ο σκύλος μου είναι ημίαιμος,μικρός,8 χρονών και είναι καιρός να αλλάξει διατροφή.Θα ρωτούσα:B.A.R.F.,καλή ξηρή(Orijen,Wellness κτλπ),βιολογική ή κάτι άλλο;Τι ξέρετε;Links;Τι προτείνετε;

Orijen αν και είναι η καλύτερη (και ακριβότερη) δεν θα στο συνιστούσα για την ηλικία του σκύλου, μιας και σαν τροφή έχει τεράστιες ποσότητες πρωτεϊνης που δεν τις χρειάζεται πια! Δες αντίστοιχες τροφές σειράς "senior" που είναι για ζώα μεγαλύτερης ηλικίας!

Σκέτα αποφάγια να μην το προτιμήσεις γιατί ο σκύλος δεν είναι ...γουρούνι! Μαγειρεμένο φαγητό όμως που και που σε συνδυασμό με την ξηρά τροφή του δίνεις άνετα (κοτόπουλο κλπ).

Σε κάθε περίπτωση μια συμβουλή από τον κτηνίατρο δεν κάνει κακό μιας και ο κάθε σκύλος έχει διαφορετικές διατροφικές ανάγκες.

:)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...