Προς το περιεχόμενο

Ασυγχρονισμος ηχου και εικονας σε βιντεο απο web camera

Γιάννης Platano

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κανω ληψη ενος video απο την web camera μου και ειναι αψογο....Αν το στειλω ομως σε εμανα με email υπαρχει ασυγχρονισμος ηχου και εικονας οπως και σε αυτα που μου στελνουν αλλοι.

Αυτα που σε μενα ερχοντε με αυτο το προβλημα σε αλλους πανε μια χαρα...Αρα το προβλημα ειναι καθαρα δικο μου αλλα δεν ξερω ποιο ειναι...

Eχω windows 7 και περασμενο το k lite code pack

Δημοσ.

Ευχαριστω.

Το προβλημα το κανει ο media player clasic ενω με τον windows media player τα βλεπω κανονικα...Γιατι ομως μονο οταν τα βλεπω απο εισερχομενο email ?

Τα δικα μου απεσταλμενα ο παραληπτης με media player clasic τα βλεπει κι αυτος χωρις προβλημα.

Δημοσ.

Δηλαδή:

1. Έχεις αρχείο video, έστω Α, στο δίσκο σου. Αυτό παίζει σωστά

2. Στέλνεις το Α ως συνημμένο σε ένα e-mail προς τον εαυτό σου

3. Παραλαμβάνεις το e-mail και σώζεις το συνημμένο ως νέο αρχείο, έστω Β, στο δίσκο

4. Δοκιμάζεις να παίξεις το Β με τον ίδιο τρόπο/πρόγραμμα που δοκίμασες το Α, αλλά δεν παίζει σωστά

Έλεγξες αν Α και Β είναι bit προς bit ταυτόσημα; Στοιχηματίζω πως δεν είναι ταυτόσημα και εκεί είναι η καρδιά του προβλήματος...

Δημοσ.

Δηλαδή:

1. Έχεις αρχείο video, έστω Α, στο δίσκο σου. Αυτό παίζει σωστά

2. Στέλνεις το Α ως συνημμένο σε ένα e-mail προς τον εαυτό σου

3. Παραλαμβάνεις το e-mail και σώζεις το συνημμένο ως νέο αρχείο, έστω Β, στο δίσκο

4. Δοκιμάζεις να παίξεις το Β με τον ίδιο τρόπο/πρόγραμμα που δοκίμασες το Α, αλλά δεν παίζει σωστά

Έλεγξες αν Α και Β είναι bit προς bit ταυτόσημα; Στοιχηματίζω πως δεν είναι ταυτόσημα και εκεί είναι η καρδιά του προβλήματος...

Απολυτως σωστα αλλα δεν το σωζω με αλλο ονομα...τα bit πως τα ελεγχουμε ?

Δημοσ.

Δεν παίζει ρόλο το όνομα αρχείου, αλλά τα περιεχόμενά του.

Ένας τρόπος να ελέγξεις αν δύο αρχεία είναι ταυτόσημα είναι να συγκρίνεις τα checksums τους. Υπάρχουν διάφορα προγράμματα που μπορούν να υπολογίσουν το checksum ενός αρχείου, δες π.χ. το WinMD5Sum.

Δημοσ.

Ευχαριστω πολυ.

Αφου με τον απλο media player clasic δεν υπαρχει προβλημα ειμαι ΟΚ...

Καποια στιγμη θα ξαναδοκιμασω με τον home cinema που μου κανει προβλημα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...