katz Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Καλησπερα! Αποφασισα να ασχοληθω με κανα παιχνιδακι(ή περισσοτερα) για κανα μηνα μεχρι να μπω στρατο.. Το θεμα ειναι οτι εχω εναν ταπεινο core2duo e6300 και μια ati4850 Η οθονη ειναι 17αρα.. Οποτε λογικα παιχνιδια απο 2009 και πριν θα μπορω να παιζω με φουλ γραφικα.. Για πειτε κανενα που να αξιζει? Σκεφτηκα καταρχην το the witcher και το empire total war!
nikos_studio Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Παίξε το civilization 5. Αν δεν το σηκώνει το pc σου παίξε το 4. Φοβερό game!!!
Dbzakias2 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Παίξε το civilization 5. Αν δεν το σηκώνει το pc σου παίξε το 4. Φοβερό game!!! αφου ειναι του sid meier λες να μην ειναι παιχνιδαρα! και κανα prince of persia διοτι και αυτα ειναι τελεια!
LuxJaja Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 εγώ πάντως με τη 3850 και 4gb ram το shogun 2 μία χαρά το τρέχει.
dark_raider Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Δοκίμασε και τα παλιότερα call of duty για να μπεις στο κλίμα . Κοίταξε και το medieval II, risen, oblivion, neverwinter nights (παλιότερο αλλά διαχρονικό) και τέλος με κάποια επιφύλαξη gothic III.
katz Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Ωραια! Οποτε στανταρ ειναι το civilization 5, το mass effect και ψαχνω ενα απο τα total war...Ποιο λετε? Εχω παιξει το rome παλια και ηταν οντως απιστευτο..Medieval 2 ή empire? Ή shogun 2(δεν ξερω βεβαια αν με τα 2Gb μνημη που εχω θα παιξει..) Οblivion το ειχα παιξει παλια, αλλα ειχα χαθει λιγο, δεν το συνεχισα.. Neverwinter nights 2 ειναι στα υποψην... Το the witcher να το παιξω τελικα?Αξιζει? Καλα και call of duty 4 ειναι στα σχεδια(εχω παιξει τα 1και2)..
Tmark Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 αχαχαχαχ δεν ξέρω αν σου φτάνει ένας μήνας για όλα αυτά τα παιχνίδια
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 αχαχαχαχ δεν ξέρω αν σου φτάνει ένας μήνας για όλα αυτά τα παιχνίδια Εγώ ξέρω: ούτε ένας χρόνος δεν του φτάνει!
gavros10 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 φιλε μου και εγω ati 4850 εχω αλλα cpu: core i7 920 2.66 και 11gb ram. παιζω ολα τα παιχνιδια που εχουν βγει μεχρι τωρα και δεν εχω αντιμετωπισει πολλα προβληματα μονο το crysis 2 δεν μπορουσα να παιξω οσο καλα ηθελα
Super Moderators Snoob Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Ωραια! Οποτε στανταρ ειναι το civilization 5, το mass effect και ψαχνω ενα απο τα total war...Ποιο λετε? Εχω παιξει το rome παλια και ηταν οντως απιστευτο..Medieval 2 ή empire? Ή shogun 2(δεν ξερω βεβαια αν με τα 2Gb μνημη που εχω θα παιξει..) Οblivion το ειχα παιξει παλια, αλλα ειχα χαθει λιγο, δεν το συνεχισα.. Neverwinter nights 2 ειναι στα υποψην... Το the witcher να το παιξω τελικα?Αξιζει? Καλα και call of duty 4 ειναι στα σχεδια(εχω παιξει τα 1και2).. Το Empire είναι λίγο χαοτικό -η ΑΙ συνεχίζει να κάνει γκάφες. Θα πρότεινα Medieval II για τα expansion packs, πιο συμμαζεμένες καταστάσεις, η ΑΙ λειτουργεί ικανοποιητικά και είναι και πιο πειστικές (σεναριακά). Το Witcher αξίζει οπωσδήποτε. Μπορείς να δεις και indie τίτλους που έχουν μικρότερες απαιτήσεις.
benign Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Τωρα το ξερω οτι θα με κραξουν οι συναδελφοι gamers και συνφορουμιτες αλλα εγω θα επαιζα,και λογω επικειμενης θητειας,το Painkiller: Overdose ετσι για δολοφονικο delirium.
ikaruga24 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Ας μην του προτεινουμε epics που δεν προκειται να τελειωσει πριν φυγει για στρατο το παιδι. Απο εμενα εχεις: - Bioshock 1 + 2 - Portal 1 + 2 - Amnesia dark descend - Lara Croft and the guardian of the light - Dead Space 1 + 2 - Mass Effect 1 + 2
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Χα! Bioshock και Portal έπαιζα κι εγώ πριν και στο στρατό! Τα πρώτα βέβαια, που τότε ήταν φρέσκα (τα άλλα δεν υπήρχαν).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.