dimitrisOS Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 Οπως είπα η μία είναι η αγορά της prepaid κι άλλη η φόρτισή της. Status: Verified είμαι.Τι άλλο να πω; Αυτο με τo lift limits δεν ξέρω τι εννοεί. καπου λεει -1,5euro ;
mercu Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 Η παρακράτηση του 1.5 ευρώ αναφέρεται μέσα στο προφίλ μου στην paypal όχι στις χάρτινες αποδείξεις απ την τράπεζα. Γνωρίζεις που πατάει κάποιος για να δει το συνολικό διαθέσιμο για αγορές ποσό που έχει μέσα στην paypal;
g_alkis Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 Φίλε διάβασε το ανάλογο τόπικ και θα απαντηθούν οι απορίες σου. Το διαθέσιμο ποσό είναι όσο έχει η κάρτα που έβαλες στο πέιπαλ. Δεν είναι κουμπαράς το πέιπαλ που το γεμίζεις λεφτά. Διαμεσολαβητής είναι.
mercu Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 Που αυτό σημαίνει ότι τα λεφτά που βάζω στην Αγροτική στην φορτίζοντας την prepaid, δεν θα φαίνονται σε κάποιο σημείο μες στο προφίλ μου στην paypal; Εάν όμως μπορώ να τα δω εκεί μέσα, που να κλικάρω; (Το θέμα "paypal" έχει πάνω από 1000 απαντήσεις οπότε βρήκα αυτό το θέμα ενός ατόμου που έχει παρόμοια απορία με μένα και ποστάρω εδώ)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.