SPANK Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Κάπου μέσα στο paypal ειναι δεν θυμάμαι ακριβώς. Κάτσε να έρθει βασικά και εδώ ειμαστε πάλι
dimitrisOS Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Κάπου μέσα στο paypal ειναι δεν θυμάμαι ακριβώς. Κάτσε να έρθει βασικά και εδώ ειμαστε πάλι ok ευχαριστω
mercu Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 Παιδιά έχω παρόμοιο πρόβλημα. Εχω βάλει λεφτά στην prepaid μου και θέλω να τα περάσω στην paypal. Είμαι τώρα στο προφίλ μου στην paypal και μου δείχνει στα δεξιά τα εξής 3 notifications: 1)Confirm my debit or credit card 2)Lift your account limits 3)Policy Updates Πατάω για να κάνω το 1ο και λέει ότι με χρεώσανε 1,50 ευρώ για να επιβεβαιωθούν και μέσα σε 2-3 εργάσιμες μέρες θα μου στείλουν τον 4ψήφιο κωδικό(μαζί με το 1,50 ευρώ). Αυτό έγινε Δευτέρα 4 Ιουλίου και σήμερα έχουμε 8 Ιουλίου. Γνωρίζει κανείς τι γίνεται, αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα κι αν πρέπει να κάνω κάτι εγώ; Τα λεφτά δεν τα χάνω, έτσι; Ξέχασα να αναφέρω παραπάνω, Στην επιλογη Edi Cart στο προφίλ μου, μου ζητάει "Card Type" και "Last 4 digits on card". Η δική μου κάρτα από πίσω έχει 2 αριθμούς ξεχωριστούς: 1)έναν 4ψήφιο κι έναν 3ψήφιο. Εβαλα τον 4ψήφιο. 2) Δηλαδή, δεν έχει έναν μεγάλο αριθμό έτσι ώστε να πάρω τα 4 τελευταία ψηφία του. Επίσης στο Εdit Bank Account: 1) στο Bank Name τι ακριβώς γράφω; Mε λατινικούς χαρακτήρες;(Στην αγροτική έκανα prepaid) 2)Bank Location βάζω την πόλη; ή την ακριβή διεύθυνση; 3)Αccount type έχει 2 επιλογές ---- Checking και Savings. Τι βάζω; 4)Ζητάει IBAN number. Της τράπεζας στοιχείο είναι; Που τον βρίσκω;
SPANK Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 Έχεις μπερδευτεί λιγάκι. Αν διαβάσεις που έγραψα και παραπάνω ο 4ψήφιος αριθμός που έδωσες 1.50 euro θα σου εμφανίστεί στον πρώτο αναλυτικό λογαριασμό που θα πάρεις για την κάρτα σου, ειναι ανάλογα ποτε θα σου βγεί ο λογαριασμός, οπότε απλα τον περιμένεις. Τα λεφτά δεν τα χάνεις οταν βάλεις τον αριθμό θα σου μπουν αυτόματα πίσω (1.50 euro) Αν έβγαλες prepaid κανονική και οχι να ανοίξεις λογαρισμό που απλα σου δίνουν μια κάρτα για να βάζεις / βγάζεις λεφτά δεν μπλέκεις με Edit bank account κτλπ. Απλά καταχωρέις την prepaid σου (σαν να έχεις visa κανονική) και τελειώνεις. Δεν ξέρω όμως τι ακριβως σου βγάλανε γιατι δεν γνωρίζω για την αγροτική.
dimitrisOS Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 μου ηρθε ο αριθμος και λεει Κωδικός Αναφοράς π.χ 1234567χχχχχχ1111 τα νουμερα ειναι τυχεα που εγραψα εδω τι πρεπει να συμπληρωσω το 1111 ;
SPANK Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 μου ηρθε ο αριθμος και λεει Κωδικός Αναφοράς π.χ 1234567χχχχχχ1111 τα νουμερα ειναι τυχεα που εγραψα εδω τι πρεπει να συμπληρωσω το 1111 ; Ναι αυτό πρέπει να ειναι, βάλτο και αν ειναι λάθος απλα δεν θα στο πάρει.
dimitrisOS Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 τελεικα δεν ειναι αυτο ο αριθμος απλος πατησω λεπτομεριες μεσω nternet το βλεπω και που εβγαλα ενα αλλο μυνημα που ελεγε PP1234CODE και το συμπληρωσω και μου εβγαλε ενα μυνημα οτι τα εξοδα αποστολη θα σας επιστερφουν μεσα σε 24ωρες τωρα ειμαι coomple για αγορας ;
dimitrisOS Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 Ναι μια χαρά άντε καλές αγορές πωω ευχαριστω πολυ !!!! τωρα για να κανω μια αγορα στο ebay τι πρεπει να κανω ;
SPANK Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 Λογαριασμό πρώτα φυσικά αν δεν έχεις κάνει με πραγματικά στοιχεία κτλπ. Δες και εδώ και ρώτα στο κατάληλο thread που έχουμε για το Ebay
mercu Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 Δεν μπορώ άλλο έχω φρικάρει με αυτή την paypal. Τι δε κάνω καλά ρε γμτ; Πήγα ξανά τράπεζα κι οκ, μου στείλανε μειλ με τον κωδικό paypal. Τον έβαλα, ενεργοποίησα την κάρτα μου. Τα δεδομένα είναι: α)1 Ιουλ είχα κάνει άιτηση για τον κωδικό αυτόν και μου κάνανε παρακράτηση 1,5 ευρώ.(το επιστρέφουν με τον κωδικό μαζί). β)4 Ιουλ έκανα ξανά αίτηση για άλλον κωδικό (επειδή δεν είχε έρθει ο 1ος). Κράτηση άλλο 1,5 ευρώ. γ)Μου λέει ότι θα επιστραφούν αυτά τα 3 ευρώ μέσα σε 24 ώρες. Οπότε, περιμένω... δ)Στις 1 Ιουλ για την δημιουργία της prepaid έβαλα 50 ευρώ μέσα. Μείον 2 ευρώ για προμήθεια, οπότε έχω 48 ευρώ. Το θέμα είναι ότι δεν μπορώ να βρω πουθενά μέσα στο προφίλ μου στην paypal το ποσό των 48 ευρώ. Δεν ξέρω που είναι αυτά τα λεφτά και δεν ξέρω πότε θα μπορώ να τα χρησιμοποιήσω για αγορές on-line. Υ.Γ. Στο προφίλ μου λέει "Paypal Balance: 3 EUR"
dimitrisOS Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 Δεν μπορώ άλλο έχω φρικάρει με αυτή την paypal. Τι δε κάνω καλά ρε γμτ; Πήγα ξανά τράπεζα κι οκ, μου στείλανε μειλ με τον κωδικό paypal. Τον έβαλα, ενεργοποίησα την κάρτα μου. Τα δεδομένα είναι: α)1 Ιουλ είχα κάνει άιτηση για τον κωδικό αυτόν και μου κάνανε παρακράτηση 1,5 ευρώ.(το επιστρέφουν με τον κωδικό μαζί). β)4 Ιουλ έκανα ξανά αίτηση για άλλον κωδικό (επειδή δεν είχε έρθει ο 1ος). Κράτηση άλλο 1,5 ευρώ. γ)Μου λέει ότι θα επιστραφούν αυτά τα 3 ευρώ μέσα σε 24 ώρες. Οπότε, περιμένω... δ)Στις 1 Ιουλ για την δημιουργία της prepaid έβαλα 50 ευρώ μέσα. Μείον 2 ευρώ για προμήθεια, οπότε έχω 48 ευρώ. Το θέμα είναι ότι δεν μπορώ να βρω πουθενά μέσα στο προφίλ μου στην paypal το ποσό των 48 ευρώ. Δεν ξέρω που είναι αυτά τα λεφτά και δεν ξέρω πότε θα μπορώ να τα χρησιμοποιήσω για αγορές on-line. Υ.Γ. Στο προφίλ μου λέει "Paypal Balance: 3 EUR" τα 3euro ειναι η χρεωσει που εχεις κανεις μεταξυ εσενα και paypall στην αποδειξη τι σου δειχνη ;
mercu Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 2 αποδείξεις έχω: Μία των 3 ευρώ στις 1 ιουλ (τόσο κάνει η prepaid στην ΑΤΕBank για να την βγάλεις) και μία των 48 ευρώ στις 1 ιουλ ( τα λεφτά που έβαλα μέσα στην κάρτα για να τα περάσω μέσα στον paypal λογ/σμό μου)
mercu Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 Οπως είπα η μία είναι η αγορά της prepaid κι άλλη η φόρτισή της. Status: Verified είμαι.Τι άλλο να πω; Αυτο με τo lift limits δεν ξέρω τι εννοεί.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.