dimitrisOS Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 θελω να ενεργοποιησω την χρεωστικη καρτα που εβγαλα στο paypal αλλα εχω μπερδετη με ολα αυτα που βιαβαζω τη θα συμπληρωσω τα κενα City , State / Province / Region ; λενε αν βαλω σωστο post code δεν θα εχω πλοβλημα αλλα καποιη λενε στο city να βαλω γαλατσι και στο region athens αλλοι τα αντιθετα . τι να κανω εχω τρελαθει αυτες τις μερες !!!!
SPANK Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Βάλε τα στοιχεία με βάση κάποιο γράμμα η λογαριασμό που σου έρχεται στο σπίτι, αυτα ειναι τα σωστά.
dimitrisOS Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Βάλε τα στοιχεία με βάση κάποιο γράμμα η λογαριασμό που σου έρχεται στο σπίτι, αυτα ειναι τα σωστά. ναι το ξερω αλλα τι θα συμπληρωσω ; city:Athens region:galatsi ή city:galatsi region:athens ή οπου βαζω galatsi να γραφω galatsi-attiki ;;;
SPANK Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 City : Athens η Galatsi ανάλογα τι γράφει σε εναν απο τους λογαριασμού που έρχεται σπίτι State / Province / Region : Attica
dimitrisOS Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 City : Athens η Galatsi ανάλογα τι γράφει σε εναν απο τους λογαριασμού που έρχεται σπίτι State / Province / Region : Attica γαλατσι λενε αρα θα γραψω city:Galatsi State / Province / Region:Attiki ετσι ;;; ετσι ;
dimitrisOS Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Ναι έτσι αρκιβώς ωραια ευχαριστω πολυ !!!! ομως γραφω attiki ή attica ;
dimitrisOS Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Attica όπως στο έγραψα παραπάνω. οκ ευχαριστω πολυ !! εκανα εγραφει και παταω να συνεχεισω να συνδέσω την καρτα μου με τον λογαρισμο και μου ζητα Card Number ποιον βαζω τον τρειψηφιο στο πισω μερος το μεγαλο μπροστα ; ---------------edit-------------- τελεικα το card number ειναι ο μεγαλος αριθμος και ζητα CSC αυτο ειναι το τρειψηφιο νουμερο . ετσι ;
SPANK Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Οταν σου ζητήσει το ccv κωδικό ασφαλείας της κάρτας η κάπως έτσι βάζεις τα 3 τελευταία ψηφία απο τον αριθμό στο πίσω μέρος της κάρτας
dimitrisOS Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 κοιτα τι δειχνη ετσι το αφηνω ε; μου λεει κιολας να βαλω ποτε λειγη η καρτα εμενα λεει 05/15 δηλαδη Μαι του 2015 ;
SPANK Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Ναι τα 3 τελευταία ψηφία όπως δείχνει η φωτογραφία και ναι 05/15 ειναι προφανώς μάιο του 2015
dimitrisOS Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 ok ευχαριστω πολυ ! +++++++++++++++++++++++++++++ τελεικα εκανα ενεργοποιηση εβαλα τα στοιχεια τις καρτα και μετα μου λεει αυτο αυτον τον κωδικο που θα τον δω απο το winbank στο internet ;
SPANK Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Αυτός ο 4ψήφιος αριθμός θα σου έρθει στον επόμενο αναλυτικό λογαριασμό της κάρτας σου, θα τον αναγράφει επάνω στον λογαριασμό με τις κινήσεις τις κάρτας.
dimitrisOS Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Αυτός ο 4ψήφιος αριθμός θα σου έρθει στον επόμενο αναλυτικό λογαριασμό της κάρτας σου, θα τον αναγράφει επάνω στον λογαριασμό με τις κινήσεις τις κάρτας. ok και που θα το συμπληρωσω ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.