Προς το περιεχόμενο

ενεργοπιηση paypal

dimitrisOS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

θελω να ενεργοποιησω την χρεωστικη καρτα που εβγαλα στο paypal αλλα εχω μπερδετη με ολα αυτα που βιαβαζω τη θα συμπληρωσω τα κενα City , State / Province / Region ; λενε αν βαλω σωστο post code δεν θα εχω πλοβλημα αλλα καποιη λενε στο city να βαλω γαλατσι και στο region athens αλλοι τα αντιθετα .

τι να κανω εχω τρελαθει αυτες τις μερες !!!!

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Βάλε τα στοιχεία με βάση κάποιο γράμμα η λογαριασμό που σου έρχεται στο σπίτι, αυτα ειναι τα σωστά.

Δημοσ.

Βάλε τα στοιχεία με βάση κάποιο γράμμα η λογαριασμό που σου έρχεται στο σπίτι, αυτα ειναι τα σωστά.

ναι το ξερω αλλα τι θα συμπληρωσω ;

city:Athens

region:galatsi

ή

city:galatsi

region:athens

ή

οπου βαζω galatsi να γραφω galatsi-attiki ;;;

Δημοσ.

City : Athens η Galatsi ανάλογα τι γράφει σε εναν απο τους λογαριασμού που έρχεται σπίτι

State / Province / Region : Attica

Δημοσ.

City : Athens η Galatsi ανάλογα τι γράφει σε εναν απο τους λογαριασμού που έρχεται σπίτι

State / Province / Region : Attica

γαλατσι λενε αρα θα γραψω

city:Galatsi

State / Province / Region:Attiki

ετσι ;;;

ετσι ;

Δημοσ.

Attica όπως στο έγραψα παραπάνω.

οκ ευχαριστω πολυ !!

εκανα εγραφει και παταω να συνεχεισω να συνδέσω την καρτα μου με τον λογαρισμο και μου ζητα Card Number ποιον βαζω τον τρειψηφιο στο πισω μερος το μεγαλο μπροστα ;

---------------edit--------------

τελεικα το card number ειναι ο μεγαλος αριθμος και ζητα CSC αυτο ειναι το τρειψηφιο νουμερο .

ετσι ;

Δημοσ.

Οταν σου ζητήσει το ccv κωδικό ασφαλείας της κάρτας η κάπως έτσι βάζεις τα 3 τελευταία ψηφία απο τον αριθμό στο πίσω μέρος της κάρτας

Δημοσ.

κοιτα τι δειχνη

ετσι το αφηνω ε;

μου λεει κιολας να βαλω ποτε λειγη η καρτα εμενα λεει 05/15 δηλαδη Μαι του 2015 ;

Δημοσ.

Ναι τα 3 τελευταία ψηφία όπως δείχνει η φωτογραφία και ναι 05/15 ειναι προφανώς μάιο του 2015

Δημοσ.

ok ευχαριστω πολυ !

+++++++++++++++++++++++++++++

τελεικα εκανα ενεργοποιηση εβαλα τα στοιχεια τις καρτα και μετα μου λεει αυτο

αυτον τον κωδικο που θα τον δω απο το winbank στο internet ;

Δημοσ.

Αυτός ο 4ψήφιος αριθμός θα σου έρθει στον επόμενο αναλυτικό λογαριασμό της κάρτας σου, θα τον αναγράφει επάνω στον λογαριασμό με τις κινήσεις τις κάρτας.

Δημοσ.

Αυτός ο 4ψήφιος αριθμός θα σου έρθει στον επόμενο αναλυτικό λογαριασμό της κάρτας σου, θα τον αναγράφει επάνω στον λογαριασμό με τις κινήσεις τις κάρτας.

ok και που θα το συμπληρωσω ;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...