bikey77 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Θέλω να πάρω μια τηλεόραση για το δωμάτιο μεγέθους 21-23 ίντσες και έχω το εξής ερώτημα: Να πάρω monitor+δέκτη MPEG-4 ή TV; Δε με ενδιαφέρει να είναι η καλύτερη/φανταστικότερη, τη θέλω απλά για να χαζεύω λίγο τα βράδια και να έχω τη δυνατότητα που και που για καμιά ταινία (άρα κοιτάζουμε για USB port για αναπαραγωγή divx). Από τη μία υπάρχουν οι τηλεοράσεις που παίζουν γύρω στα 200-230 ευρώ (23", Full-HD, USB) και από την άλλη πολύ καλές οθόνες pc που με σύνδεση με εξωτερικό δέκτη θα παίζουν ως τηλεοράσεις. Επιπλέον, υπάρχουν αρκετοί αποκωδικοποιητές που είναι και media players οπότε έχουμε και την δυνατότητα να δούμε και καμιά ταινία. Για μένα καλύτερα μια τηλεόραση (λιγότερα καλώδια, κοντρόλ, πιο πολλές επιλογές για στήριξη σε τοίχο κλπ). Από θέμα απόδοσης/τιμής και ποιότητας εικόνας τι λέτε? Τι προτείνετε και γιατί? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Δηλαδή η χρήση της θα είναι αποκλειστικά ως τηλεόραση; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sakis.kom Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Monitor PC + Εξωτερικό δέκτης = Καλύτερη εικόνα για χρήση με υπολογιστή. Έχεις όμως πάρα πολλές επιλογές για το τι εξωτερικό δέκτη MPEG4 θέλεις να πάρεις. TV με ενσωματωμένο MPEG4 = Καλύτερη εικόνα για χρήση τηλεόρασης. Γλυτώνεις και τα περιττά καλώδια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
simplemind79 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 http://www.plaisio.gr/Peripherals/PC-Monitors/Monitors/LG-M2250D-PZ-LED-TV-Monitor-21-5-M2250D-PZ.htm και http://www.plaisio.gr/Peripherals/PC-Monitors/Monitors/LG-M2350D-PZ-LED-TV-Monitor-23-M2350D-PZ.htm φρεσκαδούρες!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bikey77 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 Ενδιαφέρουσες οι παραπάνω προτάσεις, thanks. Δηλαδή η χρήση της θα είναι αποκλειστικά ως τηλεόραση; Ναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.