Προς το περιεχόμενο

dell inspiron q15r

chrisosfp488

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω από χθες στην κατοχή μου το παραπάνω laptop. Το μόνο αρνητικό που έχει είναι ο θόρυβος. Ο σκληρός κάνει θόρυβο διαρκώς και το ανεμιστηράκι δουλεύει συχνά με απλό browsing. Η μπαταρία με χρήση browsing κι εγκατάσταση/απεγκατάσταση προγραμμάτων κράτησε 3 ώρες και 15 λεπτά. Αυτά προς το παρών.

Δημοσ.

Καλα ειναι τα dell για να το λενε. Δεν εχω προσωπικη αποψη αλλα η αδερφος μου ο μικροσ εχει ενα toshiba 2 χρονια κ ειναι σκυλι δεν εχει παθει τιποτα. Ο πατερας που εχει ενα acer δεν εχει παθει τιποτα κ ενα lenovo που εχω στη δουλεια παρ ολο π εχει φαει πολυ ξυλο δεν εχει παθει τιποτα. Μου φαινεται ειναι αναλογα στο κομματι που θα πεσεισ τλκ.

Δημοσ.

Καλα ειναι τα dell για να το λενε. Δεν εχω προσωπικη αποψη αλλα η αδερφος μου ο μικροσ εχει ενα toshiba 2 χρονια κ ειναι σκυλι δεν εχει παθει τιποτα. Ο πατερας που εχει ενα acer δεν εχει παθει τιποτα κ ενα lenovo που εχω στη δουλεια παρ ολο π εχει φαει πολυ ξυλο δεν εχει παθει τιποτα. Μου φαινεται ειναι αναλογα στο κομματι που θα πεσεισ τλκ.

Πάντα. Απλά επειδή μιλάμε για μαζική παραγωγή οι αστοχίες είναι δεδομένες. Και εκεί μπαίνει ο έλεγχος ποιότητας της κάθε εταρείας και η υποστήριξη μετά την πώληση.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...