chrisosfp488 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Έχω από χθες στην κατοχή μου το παραπάνω laptop. Το μόνο αρνητικό που έχει είναι ο θόρυβος. Ο σκληρός κάνει θόρυβο διαρκώς και το ανεμιστηράκι δουλεύει συχνά με απλό browsing. Η μπαταρία με χρήση browsing κι εγκατάσταση/απεγκατάσταση προγραμμάτων κράτησε 3 ώρες και 15 λεπτά. Αυτά προς το παρών.
xristoforos89 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Τα dell -για αγνωστους λογους- εχουν ενα θεμα με τον θορυβο..
paulchro Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Καλα ειναι τα dell για να το λενε. Δεν εχω προσωπικη αποψη αλλα η αδερφος μου ο μικροσ εχει ενα toshiba 2 χρονια κ ειναι σκυλι δεν εχει παθει τιποτα. Ο πατερας που εχει ενα acer δεν εχει παθει τιποτα κ ενα lenovo που εχω στη δουλεια παρ ολο π εχει φαει πολυ ξυλο δεν εχει παθει τιποτα. Μου φαινεται ειναι αναλογα στο κομματι που θα πεσεισ τλκ.
chrisosfp488 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Όπως όλα δείχνουν πάντως ο σκληρός θα αλλαχτεί σύντομα...
Semper_Paratus Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Καλα ειναι τα dell για να το λενε. Δεν εχω προσωπικη αποψη αλλα η αδερφος μου ο μικροσ εχει ενα toshiba 2 χρονια κ ειναι σκυλι δεν εχει παθει τιποτα. Ο πατερας που εχει ενα acer δεν εχει παθει τιποτα κ ενα lenovo που εχω στη δουλεια παρ ολο π εχει φαει πολυ ξυλο δεν εχει παθει τιποτα. Μου φαινεται ειναι αναλογα στο κομματι που θα πεσεισ τλκ. Πάντα. Απλά επειδή μιλάμε για μαζική παραγωγή οι αστοχίες είναι δεδομένες. Και εκεί μπαίνει ο έλεγχος ποιότητας της κάθε εταρείας και η υποστήριξη μετά την πώληση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.