stratos789 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 για σας παιδιά. λοιπόν θέλω τα φώτα σας για ένα πρόβλημα που έχω με το φλασακι. λοιπόν οταν το συνδέω στο pc δεν μου το ανοίγει και δεν το βγάζει ούτε μέσα στον υπολογιστή μου.και κάθε φορά πρέπει να πηγαίνω πινάκας ελέγχου > υλικό και ήχος > διαχείριση συσκευών > μονάδες δίσκων και να πατάω ιδιότητες,μετά στην καρτέλα πολιτικές και κάθε φορά να το αλλάζω μια γρήγορη κατάργηση και την μια καλύτερες επιδόσεις. Το λειτουργικό σύστημα είναι windows 7. ενώ οταν το συνδέω σε ενα pc με windows xp μου το ανοίγει κανονικά χωρίς όλη αυτή την διαδικασία.δεν αντέχω άλλο μου εχει σπάσει τα νεύρα κάθε φορά . ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
antonl Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Συνέδεσέ το και πήγαινε control panel -> administrative tools -> computer management -> disk management Αν φαίνεται εκεί καν του δεξί click και δώσ του ένα γράμμα.
mikelamar Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Δοκίμασε το σε άλλο η/υ κι αν κανει τα ίδια πετα το!
stratos789 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 το έχω δοκιμάσει σε pc με windows 7 και κάνει τα ίδια ενώ στο ps3 και σε pc με windows xp το αναγνωρίζει κανονικά
TheELF Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Κάνε ένα πλήρες format στο usb με το HP USB Disk Storage Format Tool, κράτα πρώτα τα αρχεία σου εννοείτε και ιδίως πρόσεξε καλά ποιο δίσκο θα διαλέξεις.
SETH-X Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 μπορεί να γίνει επισκευή τις πλακέτας του πιθανότατα αλλα θα σου βγεί κανα 30αρι ωπότε εαν δεν αξίζει πέτα το!
antonl Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Για να καταλάβω, του δίνει γράμμα, το βλέπει μια χαρά. Το βγάζεις, το ξανασυνδέεις και δεν το εμφανίζει στο my computer αν δεν του ξανακάνεις assign γράμμα;
stratos789 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 το έχω δοκιμάσει πολλές φορές και κάνει τα ίδια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.