iakinthos8 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Να διαβάζεις λίγο καλύτερα τα νούμερα. Καταρχάς στο Guru3d, αυτό που σου έβαλα εγώ, η GPU κατανάλωση είναι 158 (και όχι 207 που έγραψες που είναι της 6970) ενώ το System Watt Load είναι 312. Στο Bio-tech, το 256 που βάλανε, είναι το Sytem Load. H διαφορά που προκύπτει στα Watt έχει να κάνει και με το υπόλοιπο HW που χρησιμοποιείται. Γενικά να κοιτάς ένα site πάντα για να συγκρίνεις, γιατί ο καθένας χρησιμοποιεί άλλο HW/μετροπρογράμματα για να βγάλει τα συμπεράσματά του. Η αναλογία πάντα όμως θα είναι η ίδια. πχ δεν θα βγάλει το ένα πιο γρήγορη την μία κάρτα και ένα άλλο site την άλλη. σορρυ ρε φίλε αλλα είμαι πτώμα σήμερα ,δεν βλέπω και πολυ καθαρα και θέλω να πάρει το καλύτερο ο φίλος μου
pano Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Δες αυτό(6950) και αυτό(GTX550) Τελικά πιο πολύ καίει η 550. Να διαβάζεις λίγο καλύτερα τα νούμερα. ninos30 γιατί το κατσαδιάζεις το παιδί;
ihaveapc Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 θες καλυτερα να σου προτείνουμε εμείς κομμάτια; μην ανυσηχεις η gigabyte μητρικη εχει το utility dynamic energy saver όταν δε θες να καιει πολύ το πσ σου
ninos30 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 ninos30 γιατί το κατσαδιάζεις το παιδί; ΟΧΙ ρε, δεν τον κατσαδιάζω Και συγνώμη αν ακούστηκε έτσι. σορρυ ρε φίλε αλλα είμαι πτώμα σήμερα ,δεν βλέπω και πολυ καθαρα και θέλω να πάρει το καλύτερο ο φίλος μου Κι εμείς το καλύτερο θέλουμε για κάθε συμφορουμρίτη (σιγά μην υπάρχει αυτή η λέξη ). Γιαυτό και σου προτείναμε να κάνεις 2-3 αλλαγές. Η τελική επιλογή θα είναι όμως πάντα δικιά σου, γιατί αν πάρεις τελικά κάτι που δεν θέλεις μόνο και μόνο επειδή στο είπαν κάποιοι άλλοι, θα το μετανιώνεις συνέχεια. Κι αν έχεις "κόλλημα" με κάτι, δεν είναι κακό να πεις πως παιδιά, αν και μπορεί να είναι αλλιώς τα πράγματα, εγώ θέλω να πάρω πχ NVidia. Θεμιτό και απόλυτα κατανοητό. Και για να πάω και ένα βήμα πίσω, γιατί πιστεύω πως πρέπει να λέμε την γνώμη μας όταν πιστεύουμε ότι κάποιος κάνει λάθος, νομίζω ότι λάθος timing να κάνεις αναβάθμιση (ο φίλος σου). Η AMD σε λίγο θα βγάλει τις μπουλντόζες οι οποίες ακούγεται ότι θα είναι πιο γρήγορες. Βέβαια οι απόλυτες επιδόσεις δεν λένε κάτι για μένα, αν είναι να δώσεις ένα κάρο χρήματα για να τις αποκτήσεις. Το VFM είναι πάντα αυτό που έχει σημασία (εξού και ο 2500k σε σχέση με τον 2600k), οπότε θα δούμε πως θα διαμορφωθεί η αγορά. Είναι δεν είναι όμως, η Intel λογικά θα απαντήσει με μείωση τιμών. Καταλαβαίνεις λοιπόν, πως ακόμα κι αν είσαι funboy της Intel και λες ότι εγώ AMD δεν αγοράζω, καλό είναι να περιμένεις. Αυτά από εμένα και σου εύχομαι καλές αγορές σε σένα και τον φίλο σου.
iakinthos8 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 παιδιά ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας τελικά πήραμε την μητρική gigabyte z68-UD3P B3, τις μνήμες corsair vengeance 8GB 1600MHZ, το τροφοδοτικό επίσης corsair enthusiastic 650W V2 και τώρα σε λίγες μέρες θα πάρουμε κουτί, κάρτα γραφικών και έναν ssd
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.