Προς το περιεχόμενο

Ερώτηση σχετικά με PayPal - Prepaid, Bank Account κλπ.

thanasis3aris

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά, έχω κάποιες απορίες σχετικά με το λογαριασμό μου στο paypal.

Ένας φίλος μου πριν λίγο καιρό μου έστειλε 250 Ευρό στο paypal αλά εγώ δεν έχω δηλώσει ακόμα κάποια κάρτα ή κάποιο τραπεζικό λογαρισμό και θέλω να τα πάρω τα λεφτά σε μετρητά. Πήγα στη eurobank και ρώτησα αν γίνεται να βγάλω τα λεφτά χωρίς να χρειαστεί να βγάλω Credit Card και μου είπαν πως λογικά γίνεται αλλά δεν είναι σίγουροι.

ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ:

1) Αν βγάλω prepaid card από τη Eurobank θα μπορέσω να τη δηλώσω στο paypal και να πάρω τα λεφτά μου;

2) Υπάρχει περίπτωση να λήξει η κάρτα μετά από κάποιο καιρό;

3) Αν όντως μπορώ να βγάλω τα λεφτά μου απ' το paypal θα μπορέσω να τα πάρω απ' το τραπεζικό μου λογαριασμό ή με κάποιον άλλο τρόπο;

Ευχαριστώ για το χρόνο σας!

Δημοσ.

1 ) Ναι μπορείς κανονικά δεν θα έχεις πρόβλημα

2 )Οταν βγάζεις την prepaid εχει ισχύ για 2 χρόνια περίπου (απο την τράπεζα κύπρου που έχω βγάλει )

3 )Δεν ειμαι σίγουρος για αυτο μιας και δεν το έχω κάνει αλλα νομίζω αν δηλώσεις τον τραπεζικό σου λογαριασμό στο paypal μπορείς να βάλεις και να τραβήξεις λεφτά κανονικά

Δημοσ.
3 )Δεν ειμαι σίγουρος για αυτο μιας και δεν το έχω κάνει αλλα νομίζω αν δηλώσεις τον τραπεζικό σου λογαριασμό στο paypal μπορείς να βάλεις και να τραβήξεις λεφτά κανονικά

Από λογαριασμό δεν μπορείς να τραβήξεις λεφτά όπως από μια κάρτα αλλά πρέπει κανεις έμβασμα προς το paypal από εκεί που λέει "Top up".

Δημοσ.

Παιδιά σας ευχαριστώ για τη βοήθειά σας. Αν μπορείτε θα απαντήσετε και στις παρακάτω ερωτήσεις μου;

1) Για να μπορέσω να βγάλω τα λεφτά από το paypal τι θα χρειαστεί να κάνω (διαδικασία);

2) Θα χρειαστεί να βγάλω prepaid για να μπορέσω να πάρω τα λεφτά και όχι πιστωτική απαραίτητα;

Δημοσ.

1) Πας εκεί που λεει withdraw δινεις τα στοιχεια του λογαριασμου σου και επιλέγεις το ποσό που θες να μεταφέρεις.

2) Τα λεφτά μεταφέρονται στον τραπεζικό λογαρισμό, δεν μπλέκονται κάρτες.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...