SPANK Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 Στο 6 παίζω και εγώ απο την αρχή που έχω την forthnet ,μερικές φορές και στο 5 και ειναι σταθερότατη η γραμμή και κλείδωμα κοντά στα 24. Νομίζω οτι δεν μπορείς να το αλλάξεις εσύ αλλα δεν ειμαι και σίγουρος κάτσε να σου πουν τα παιδιά για σίγουρα. Πάντως απο την στιγμή που στο 6 εισαι μια χαρά σου προτείνω να μην το πειράξεις.
poulinos Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 οι αποσυνδεσεις εξαφανιστηκαν εδω και 2 μηνες που αλλαξα την συνδεσμολογια.Αρα με το 6 στο margin ειμαι normal.Υπαρχει καποιος τροπος να το ανεβασω? γιατι εχεις φαγωθει να το αλλαξεις?αν πχ εισαι στα 15 Mbit Με 6 margin και κανεις το margin 8 τοτε δεν θα εισαι στα 15 mbit αλλα πχ κοντα στα 13,5.οσο ανεβαζεις margin ριχνεις ταχυτητα sync.δεν γινεται και την πιτα ολοκληρη και τον σκυλο χορτατο(γινεται αμα εχεις οπτικη ινα)
ThanosA Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Α μαλιστα .. τωρα καταλαβα..Μου ειχαν πει οτι μου ανεβασαν ταχυτητα και μαλλον τοτε μου εριξαν το μαρζιν..Νομιζα οτι οσο πιο ψηλα ειναι τοσο το καλυτερο γιαυτο ηθελα να το ανεβασω..Υπαρχουν μερικες φορες,εχουν μειωθει τωρα που το μαρζιν γινοταν 2^6 .Ετσι ειχα πολλες αποσυνδεσεις γιατι χρειαζοταν οπωσδιποτε reboot.κατεβαζω με 1.7 mb/s και απο rapidshare εχω δει και 2.2 .Aρα πλεον ειμαι καλα και να μην παραπονιεμαι ε?! γιατι εχεις φαγωθει να το αλλαξεις?αν πχ εισαι στα 15 Mbit Με 6 margin και κανεις το margin 8 τοτε δεν θα εισαι στα 15 mbit αλλα πχ κοντα στα 13,5.οσο ανεβαζεις margin ριχνεις ταχυτητα sync.δεν γινεται και την πιτα ολοκληρη και τον σκυλο χορτατο(γινεται αμα εχεις οπτικη ινα)
poulinos Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 αφου πλεον η γραμμη ειναι μια χαρα δεν υπαρχει λογος να σου ανεβασουν το margin>ναι οσο πιο ψηλα ειναι το margin τοσο πιο stable η γραμμη αλλα τοσο λιγοτερο συγχρονιζεις.αν πχ σου βαλουν 15 margin οκ θα ειναι super duper stable αλλα αντι για 18mbit πχ θα εισαι στα 10.διαλεγεις η αγωνιστικα λαστιχα να τρεχεις γρηγορα αλλα με την βροχη να γλυστρανε η βαζεις βροχινα πας πιο αργα αλλα πιο σταθερα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.