ThanosA Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Καλησπερα.Εχω forthnet και απο τοτε που την εχω εδω και 5 χρονια μου εχει βγαλει την πιστη με τις αποσυνδεσεις και σερνεται που και που...Αυτη τη στιγμη ειναι χαλια και εβγαλα ενα screenshot να δειτε..Eχω το netgear dg834. Για πειτε τι μπορω να κανω ή αν κατι ειναι λαθος..Τα ρουτερ πρεπει να τα κανω firmware update ?πειτε μου αν θελετε αλλα screenies ή κανα speed test! ps περιμενα 5 λεπτα να αναιβει η φοτο των 27kb..και πριν απο λιγο το εκανα reboot
antonl Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Αν έχεις προβλήματα γενικά, θα λεγα να πάρεις και κανα τηλέφωνο από forthnet. Πάντως αυτή τη στιγμή κι εμένα σούρνεται ελεεινά και τρισάθλια. Κατεβάζω από steam με 6kB/s. Δεν έχω ξαναδεί τέτοια ταχύτητα. Παίζει να τους έχει πέσει κανα κύκλωμα και πάλι.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 http://www.insomnia.gr/topic/280783-forthnet-adsl-%ce%b5%ce%bb%ce%b5%ce%bf%cf%82/ υπάρχει topic, check last posts...
androu Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 http://www.insomnia.gr/topic/280783-forthnet-adsl-%CE%B5%CE%BB%CE%B5%CE%BF%CF%82/page__st__3350 υπάρχει θέμα εδώ. ναι έχει πρόβλημα η forthnet σε ολη την Ελλάδα κυρίως με εξωτερικό.
ThanosA Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 με το τηλ τι ακριβως να τους πω?Αρχιζουν και με ζαλιζουν για το πως τα εχω συνδεσει..Πιο αψογα δεν γινεται να τα συνδεσω εντομεταξυ ..Και μετα απο κανενα 15' χωρις νοημα μου λενε οτι πρεπει να κλεισουμε γιατι περασε η ωρα εξηπυρετησης...ειναι τρελοι...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 σε άλλους έχουν παραδεχτεί ότι έχει κοπεί οπτική ίνα στη Βόρεια Ελλάδα και πως θα έχει λυθεί το πρόβλημα μέχρι τις 05:00 τα ξημερώματα...
antonl Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Χα. Η ομάδα ειδικά εκπαιδευμένων ποντικών των αντίπαλων ISPs ξαναχτυπά. @ThanosA: Την επόμενη φορά που θα πάρεις πες τους ότι την έχεις ξανακάνει τη διαδικασία και προκοπή δεν είδες. Πες ότι έχεις τακτικές αποσυνδέσεις, εφόσον αυτό συμβαίνει. Αν σου πουν πάλι τα ίδια, χαιρέτα τους. Δοκίμασε και με κανα άλλο router καλού-κακού. Φαντάζομαι ότι κατά τ άλλα είσαι οκ, φίλτρα στις συσκευές, καλώδια σε καλή κατάσταση κλπ
ThanosA Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Χα. Η ομάδα ειδικά εκπαιδευμένων ποντικών των αντίπαλων ISPs ξαναχτυπά. @ThanosA: Την επόμενη φορά που θα πάρεις πες τους ότι την έχεις ξανακάνει τη διαδικασία και προκοπή δεν είδες. Πες ότι έχεις τακτικές αποσυνδέσεις, εφόσον αυτό συμβαίνει. Αν σου πουν πάλι τα ίδια, χαιρέτα τους. Δοκίμασε και με κανα άλλο router καλού-κακού. Φαντάζομαι ότι κατά τ άλλα είσαι οκ, φίλτρα στις συσκευές, καλώδια σε καλή κατάσταση κλπ Ναι προσφατα τα εφτιαξα και μαλιστα μειωθηκαν κατα πολυ οι αποσυνδεσεις...Γενικα το ρουτερ παιζει πολυ ρολο?δεν ξερω αν αυτο που εχω ειναι καλο.Να το κανω update?
poulinos Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 α.τι ρουτερ εχεις? β.μπορεις να ζητησεις να σου αλλαξουν profile για ποιο σταθερα.χανεις λιγο σε ταχυτητα αλλα ειναι πιοstable επισης μηπως κανα τηλ η κανα συναγερμο χωρις φιλτρο?δοκιμασε μονο το adsl χωρις τα τηλ να δδεις τι γινεται.
ThanosA Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Εχω το NetGear DG834 ειναι κανονικα ενσυρματο αλλα με ενα ακομα Netgear (μοιαζουν εμφανισιακα) κανω το δικτυο . Τα παντα εχουν φιλτρο Το εχω συνδεδεμενο απευθειας πανω στην κεντρικη γραμμη τηλεφωνου και απο μετα ερχονται το τηλεφωνο. Οι ενδηξεις ειναι σχεδον οι ιδιες.η μονη αλλαγη ειναι στο Connection speed που αντε να παει 16.500kb/s. τι εννοεις να τους πω να μου αλλαξουν profile? α.τι ρουτερ εχεις? β.μπορεις να ζητησεις να σου αλλαξουν profile για ποιο σταθερα.χανεις λιγο σε ταχυτητα αλλα ειναι πιοstable επισης μηπως κανα τηλ η κανα συναγερμο χωρις φιλτρο?δοκιμασε μονο το adsl χωρις τα τηλ να δδεις τι γινεται. Το noise margin ηταν καποτε στα 8 και μετα στην ιδια πριζα επεσε στα 6 και δεν ξαναπηγε ποτε 8.Ουτε ετσι οπως τα συνδεσα..Τι φταιει γι'αυτο και τι μπορω να κανω? Εχω προσεξει πως πολυ σπανια πηγαινε στο 10 και αρκετα παλια..Τοτε πηγαινε σφαιρα...
poulinos Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 α.κανε στεγνα Update το netgear.β.αν συνεχισει μπορουν να σου ριξουν λιγο την ταχυτητα για να γινει πιο σταθερη η γραμμη. Μηπως στο ειχαν βαλει 8 το margin?για αρχη κανε firmware update.
ThanosA Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Δεν ξερω αν μου το ειχαν βαλει...Το εχω δει κατω απο 6 αλλα πανω απο 6 εχω να δω παρα πολυ καιρο! Εκανα update!Τωρα τι κανω? α.κανε στεγνα Update το netgear.β.αν συνεχισει μπορουν να σου ριξουν λιγο την ταχυτητα για να γινει πιο σταθερη η γραμμη. Μηπως στο ειχαν βαλει 8 το margin?για αρχη κανε firmware update.
poulinos Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 το παρατηρεις να δεις αν θα κανει αποσυνδεσεις.η forthnet σε default profile δινει 6 και σε μια κανονικη γραμμη πρεπει να παιζεις πιο σφαιρα απο οτιδηποτε και επισης το margin να ειναι συν πλην ενα max.
ThanosA Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 οι αποσυνδεσεις εξαφανιστηκαν εδω και 2 μηνες που αλλαξα την συνδεσμολογια.Αρα με το 6 στο margin ειμαι normal.Υπαρχει καποιος τροπος να το ανεβασω? το παρατηρεις να δεις αν θα κανει αποσυνδεσεις.η forthnet σε default profile δινει 6 και σε μια κανονικη γραμμη πρεπει να παιζεις πιο σφαιρα απο οτιδηποτε και επισης το margin να ειναι συν πλην ενα max.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.