Προς το περιεχόμενο

Καψιμο και μουδιασμα στο καλαμι;;

Luxx

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχει καμμια 10αρια ημερες που χτυπησα στο καλαμι και ειχα κατι μελανιες, οχι κατι το ιδιαιτερο. Εχει τωρα 2 ημερες ομως που ειναι συνεχως μουδιασμενο εκεινο το σημειο, νιωθω ενα παραξενο καψιμο και με ποναει. Ειναι και αρκετα ενοχλητικο. Πιστευετε οτι ειναι κατι σοβαρο; Να παω σε γιατρο;

Δημοσ.

Καρκινος ειναι

Ειχε ενας φιλος μου κατι παρομοιο κ τελικα του κοψανε το ποδι, δεν τρολλαρω. Ευχομαι να μην εχεις κατι σοβαρο παντως

Δημοσ.

...να πας και να τον ρωτήσεις "να ρωτήσω σε φόρουμ, γιατρέ;", για να την ακούσεις ΚΑΙ από εκεί.

Δημοσ.

Εγω λεω να αποφασισουμε μετα συσκεψης αν χρειαζεται ακρωτηριασμο το ποδι σου, κι αν ειναι στο κοβουμε εμεις, απ' το φορουμ, δε χρειαζονται γιατροι και τετοια..

Αλλιως υπαρχει παντα η ολιστικη ιατρικη. Να απομακρυνεις τις τοξινες απ' το ποδι σου ασπουμε.

Δημοσ.

Θα παω στον γιατρο αυριο, απλα να εχω μια ιδεα στο περιπου. Εαν το εχει παθει κανεις.. Ειχε πεσει ενας αλτηρας στο γυμναστηριο πανω στο καλαμι και ειχα κατι μικρομελανιες, αλλα τις 2 τελευταιες ημερες ειναι μουδιασμενη η περιοχη και με καιει αρκετες φορες.. Ακομα και τωρα που καθομαι και δε το κουναω..

Δημοσ.

http://www.youtube.com/watch?v=KzSaw3f10s0

Γιατι ρωτατε σε φορουμ ρε παιδια? Εμπιστευεστε το τι θα σου πουν εδω 5 αγνωστοι?

Ενω αν στο πει ο φιλος σου ή η φιλη σου ή η γιαγια σου (που δεν ηταν θεραπευτρια στο χωριο) ειναι πιο αξιοπιστο ξερωγω.

Δημοσ.

Λογικό είναι το μούδιασμα & το μελανιασμα αφού λες ότι έπεσε αλτηρας. Δεν γίνεται σωστή κυκλοφορία του αίματος πιθανόν. Να πας οποσδηποτε σε γιατρό μην το αφήνεις.

Δημοσ.

η αγαπη σε αυτην την χωρα

ειναι φαινομενο

εκει που ο αλλος κανει μια σοβαρη ερωτηση

μηπως και ριξει φως στο σκοταδι

βγαινουν ενα σωρο ελληνες και κανουνε "αστειακια"

Δημοσ.

ειναι φαινομενο

πού κολλαει η εθνικοτητα δε καταλαβα...

Και στο κατω κατω πώς ξερεις οτι δεν ειμαστε Αλβανοι;

Δημοσ.

Θα παω στον γιατρο αυριο, απλα να εχω μια ιδεα στο περιπου. Εαν το εχει παθει κανεις.. Ειχε πεσει ενας αλτηρας στο γυμναστηριο πανω στο καλαμι και ειχα κατι μικρομελανιες, αλλα τις 2 τελευταιες ημερες ειναι μουδιασμενη η περιοχη και με καιει αρκετες φορες.. Ακομα και τωρα που καθομαι και δε το κουναω..

...θετικό το ότι θα πας. Το κακό είναι που ρώτησες ΑΝ ΠΡΕΠΕΙ να πας (φαντάζεσαι να σε πείθαμε να ΜΗΝ πας...; ). Το χειρότερο είναι ότι εναπόθεσες ενστικτωδώς την πορεία της υγείας σου σ' ένα φόρουμ (...ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ να πήγαινες πρώτα σε γιατρό, και μετά να "κουτσομπόλευες" τη διάγνωση. Θα το καταλάβαινα περισσότεερο. Εκτός κι αν σκυλοβαριόσουνα όταν έγραφες και μας είχες γραμμένους για τις απαντήσεις μας). Η μόνη δικαιολογία, θα ήταν να μην έχεις τη δυνατότητα να πας σε γιατρό - αλλά ακόμα κι έτσι, υπάρχουν ΕΣΤΩ εξειδικευμένα φόρουμ. Το παρόν μάλλον προσφέρεται περισσότερο για κράξιμο (όπως διαπίστωσες) όταν γίνονται παρόμοιες ερωτήσεις.

Τεσπα αν επιμένεις σε φορουμοδιάγνωση από τον κάθε τυχόντα, εγώ λέω ότι παίζει να σου βρει ψιλοράγισμα στο καλάμι ο ντοκτόρ (εξ' ου και το κάψιμο=μάλλον φλεγμονή κι ο πόνος/μούδιασμα).

ειναι φαινομενο

...μακάρι να μάθει να κάνει τις σοβαρές ερωτήσεις στα ανάλογα μέρη (τί θα έλεγες αν ρώταγε στο σάιτ της Χρυσής Αυγής ή στο Μπουρδέλα.Κομ; Και τί σχέση έχει "η αγάπη"; Υποθέτεις πως αυτοί που απάντησαν γνωρίζουν, αλλά τον παίζουν; (...παίζουν τον Λαξ εννοώ, γιατί τον άλλον βεβαίως και τον παίζουν, και πλήρως δικιολογημένα). Ίσως και να χρειάζεται ο χαβαλές για να πιάσει το έμμεσο νόημα ο άλλος, που στο κάτω-κάτω δεν είναι και σε κατάσταση "σβύνω/χάνομαι, καλοί μου άνθρωποι, χελπ".

Δημοσ.

Ραγισμα δεν νομιζω να ειναι, αλλιως θα πονουσα περισσοτερο και θα το ειχα καταλαβει τις πρωτες ημερες. Τωρα εχουν περασει 10 ημερες και πλεον αρχισε να με ποναει! Πιθανον να ειναι περιοστιτιδα της κνημης και να θελει ξεκουραση, αλλα για καλο και για κακο θα παω στον γιατρο να μου πει στα σιγουρα.

Δημοσ.

Σε ραγισμα μην νομιζεις οτι νιωθεις και πολλα .. εγω ειχα ραγισμενη την δεξια κνημη και απλα ποναγα στο τρεξιμο μονο.

Περιοστιτιδα αν ειναι το καταλαβαινεις και μονος σου. Απλα πιεσε με τον αντιχειρα απο πανω εως κατω το καλαμι και αν νιωσεις "βουναλακια" τοτε εχεις και περιοστιτιδα..

Αλλα για να μην παιζεις, αυριο γιατρο! :-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...