arxaggelos Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Παιδιά αγόρασα από το ebay μια μπαταρία για το λαπτοπ μου (δεν πήρα από εδώ γιατί είναι παλιό, και τα χρήματα που ζητάνει είναι μάλλον περισσότερα από την αξία του λαπτοπ...). Εν΄βω κουμπώνει κανονικότατα, το πρόβλημα είναι ότι δεν τη "βλέπει" καθόλου το λαπτοπ, μου βγάζει σύμβολο ότι δεν υπάρχει μπαταρία, και φυσικά το λαμπάκι της φόρτισης δεν ανάβει. Υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω ή να ζητησω refund; Δεν νομίζω ότι είναι θέμα συμβατότητας γιατί την παρήγγειλα με βάση το model number (της μπαταρίας) και η "οικογένιεα" στην οποία ανήκει το λαπτοπ μου (toshiba A100) ήταν στη λίστα συμβατότητας. Η μόνο διαφορά είναι ότι έχει παραπάνω mAh από την γνήσια. edit: τώρα ξαφνικά και χωρίς να κάνω τίποτε, τη βλέπει και τη φορτίζει κανονικά. Εκεί επου δούλευε το λαπτοπ, άναψε πρώτα το λαμπάκι, είδα στο Device manager ότι εμφανίστηκε μια μπαταρία, και με μια επανεκκίνηση εμφανίστηκε και το σύμβολο της φόρτισης στην μπάρα κάτω. Τί να πω...Σέφτηκα μήπως ήταν "στεγνή" και έπρεπε να πάρει λίγο ρεύμα για να δείξει ότι φορτίζει (όπως με τα κινητα, παλιότερα) αλλά μου τη δείχνει στο 80%, που σημαίνει ότι είχε φορτίο μέσα. Anyway, ν αλλάξει κάτι και χρειαστώ βοήθεια θα ξαναποστάρω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.