carlos6 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Γεια σας ! Ενδιαφέρομαι να αγοράσω ένα λαπτοπ και μπορώ να διαθέσω γύρω στα 1200 ευρώ (μέχρι 1400 εαν αξίζει) . Το θέλω για να κάνω όλες τις δουλειές μου σε αυτό και επομένως πρέπει να είναι ένα ισχυρό μηχάνημα γιατί και προγράμματα ηχογράφησης θα τρέχω , και κανένα απαιτητικο παιχνίδι θα παίζω , photoshop κλπ πιο σπανια.. . To ξερω ότι είναι καλυτερα τα desktop για κατι τέτοιο αλλα επειδη πολλες φορες λείπω για 3 μήνες δεν μπορω να φορτώνω τον υπολογιστή στην πλάτη .Άρα για να μην μπλεκόμαστε ψαχνουμε μονο για λαπτοπ, δεν ψαχνω για λυση ενα desktop και ενα netbook κλπ . Θα δώσω καποια στοιχεια αριθμημένα για να μπορούμε να επικοινωνούμε πιο εύκολα : 1)πιστευω οτι πρεπει να έχει ραμ 8 gb , σωστα? 2) επεξεργαστη κατι σε i7 αλλα τι ??? 3)καρτα γραφικων απ οτι ακουω Nvidia αλλα ποια ? 4)στα λαπτοπ πρέπει να προσέξω τροφοδοτικα και τέτοια?γιατι δεν είμαι τοσο γνώστης (ειχα παντα desktop) 5)ποιες μαρκες προτείνετε σε αυτά τα λεφτά ? (δεν θελω turbo-x , μην την αναφερετε για να μην κουραζομαστε τζαμπα,δεν θα παρω turbo-x ) 6) Πως θα ξέρω αν έχει usb 3 , δεν βλεπω να το λένε 7) οθονη πιστεύω κατι σε 15' η 17 ' ,τι πρέπει να προσέξω στην οθόνη ,τι ανάλυση να έχει, και κατι για full hd πηρε το αυτι μου (το ματι μου) αλλα δεν ξέρω ποσο σημασια έχει.. 8)αυτονομια καλο είναι να μην κλείνει στη 1 ωρα... 9) εμφάνιση αδιάφορο...
evagelou Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 απο εμενα αυτον : http://www.msystems.gr/index.php?category=1142&product=12426 και καθαρισες !και αν θες εξτρα ραμ που δεν νομιζω να σου χρειαζεται τοσο δινεις αλλο ενα 50 ευρω και εισαι τζετ! και με 2χusb 3.0
carlos6 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 απο εμενα αυτον : http://www.msystems.gr/index.php?category=1142&product=12426 και καθαρισες !και αν θες εξτρα ραμ που δεν νομιζω να σου χρειαζεται τοσο δινεις αλλο ενα 50 ευρω και εισαι τζετ! και με 2χusb 3.0 Καλός φένεται αυτός δε λέω, απλά αν μπορέιτε πέιτε μου και λίγο πιο συγκεκριμένα πράγματα για ανάλυση οθόνης , επεξεργαστες (ποιος είναι καλύτερος ποιος είναι χειρότερος ) , κάρτες γραφικών για να μπορώ να κρίνω και λίγο μόνος μου τι μου χρειάζεται .Φυσικά και τα λινκ με μοντέλα είναι πολύ χρήσιμα και σε ευχαριστώ evangelou . Νομίζω οτι RAM θέλω να έχει αρκετη και γενικά να πάρω οτι καλύτερο κυκλοφορεί στα 1200-1400 ευρω γιατι θέλω να το κρατήσω λίγα χρονια το λαπτοπ.... δεν μπορώ να αγοράζω συνέχεια .Οτι γενικά πιστεύετε ότι πρέπει να προσέξω πείτε το ...
evagelou Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 με 1050 ευρω περνεις φουλ αναλυση....τετραπυρηνο τελευταιας γενιας...6 γιγα ραμ...καλη καρτα γραφικων και για παιχνιδακια και για ταινιες ....εχει πολυ καλα ηχεια jbl...και οτι αν παθει ειναι dell και εχει αμεσο support
carlos6 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 με 1050 ευρω περνεις φουλ αναλυση....τετραπυρηνο τελευταιας γενιας...6 γιγα ραμ...καλη καρτα γραφικων και για παιχνιδακια και για ταινιες ....εχει πολυ καλα ηχεια jbl...και οτι αν παθει ειναι dell και εχει αμεσο support Στο λινκ που έχεις ποιο πάνω η ραμ ειναι 4 mb και επεκτάσιμη εώς 8 αν κατάλαβα καλα, επίσης γιατί να μην βάλω κάτι καλυτερο σε κάρτα γραφικών εάν μπορώ να το κάνω και να έχω πρόβλημα σε 2 χρόνια , τα ενσωματωμένα ηχεία παιζουν μικρο ρόλο για μενα,αληθεια θα έχει θυρες στο λαπτοπ για να συνδέω ηχεια 5.1 ?
evagelou Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 σου εβαλα 50 ευρω εξτρα ωστε να ραμ να παει 6 γιγα...πιστεψε με ειναι υπεραρκετα... δυστηχως οι καρτες γραφικων δεν αλλαζονται σε τετοια μοντελα...εκτος αμα πας σε clevo... (δλδ σε στυλ turbo-x) kai οχι εχει 2.1 εξοδο οχι 5.1
carlos6 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 σου εβαλα 50 ευρω εξτρα ωστε να ραμ να παει 6 γιγα...πιστεψε με ειναι υπεραρκετα... δυστηχως οι καρτες γραφικων δεν αλλαζονται σε τετοια μοντελα...εκτος αμα πας σε clevo... (δλδ σε στυλ turbo-x) kai οχι εχει 2.1 εξοδο οχι 5.1 για αυτο λεώ μηπως υπαρχει κατι καλύτερο απο το λαπτοπ της dell που εχεις στο λινκ ,επειδη στα λαπτοπ δεν παίζουν πολλες αναβαθμίσεις..
evagelou Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 για σημαντικες διαφορες πρεπει να πας στα 1500 μινιμουμ....
carlos6 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 ok , οποτε περιμένω και προτάσεις για άλλα μοντέλα της dell και αλλες μάρκες επίσης (πχ toshiba ) . evangelou σε ευχαριστώ
evagelou Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 τπτ καρλος μν το συζητας!!απλα για τα 1000 ευρω π κανει δεν εχει αντιπαλο !
jtheogr Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Εναλλακτική πρόταση με FHD ανάλυση (1920χ1080) 15" οθόνη και απίστευτα λεπτό.
panos9553 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Εφοσον θες οτι καλυτερο υπαρχει σε αυτα τα λεφτα απο αποψη επιδοσεων και οχι εμφανισης,αυτη τη στιγμη,πας για κατι τετοιο http://www.plaisio.gr/Laptop-Netbook-GPS/Notebook/Laptop/Turbo-X-Iron-i727-850.htm με μια επεκταση εγγυησης φυσικα...καλυπτει οτιδηποτε εχεις πει..
barman Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Εφοσον θες οτι καλυτερο υπαρχει σε αυτα τα λεφτα απο αποψη επιδοσεων και οχι εμφανισης,αυτη τη στιγμη,πας για κατι τετοιο http://www.plaisio.g...on-i727-850.htm με μια επεκταση εγγυησης φυσικα...καλυπτει οτιδηποτε εχεις πει.. 5)ποιες μαρκες προτείνετε σε αυτά τα λεφτά ? (δεν θελω turbo-x , μην την αναφερετε για να μην κουραζομαστε τζαμπα,δεν θα παρω turbo-x ) Νομιζω ειναι ξεκαθαρος στο ΤΙ ζηταει !
panos9553 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 5)ποιες μαρκες προτείνετε σε αυτά τα λεφτά ? (δεν θελω turbo-x , μην την αναφερετε για να μην κουραζομαστε τζαμπα,δεν θα παρω turbo-x ) Νομιζω ειναι ξεκαθαρος στο ΤΙ ζηταει ! Δικιο εχεις..απλα ειναι τοσο μακροσκελες το κειμενο του,που δεν το προσεξα...
barman Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Ενταξει δεν τρεχει και τιποτα. Απλως στα λεφτα που θελει ειναι δυσκολα διοτι ζηταει τα παντα με λιγα χρηματα. Θα δουμε το ψαχνω το θεμα-θελει λιγη ωρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.