Προς το περιεχόμενο

Νεο Laptop στα 850-900

mihalakis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ψάχνω για νέο φορητό στην τιμή που περιγράφω παραπάνω. Δεν επιθυμώ να ξεφύγω από το ποσό. Θέλω ένα όσο το δυνατόν πιο ισχυρό μηχάνημα σε αυτά τα λεφτά σε όλους τους τομείς γιατί χρησιμοποιείται σαν μόνος και κύριος υπολογιστής. Δεν θέλω σε καμία περίπτωση 17αρι λόγω βάρους. Θα προτιμούσα κάτι σε 13-14 αλλά δυστυχώς για λόγους ανεξήγητους, η κατηγορία έχει λίγους και ακριβούς υποψηφίους. Ψάχνω κάτι σε dell, hp, sony, toshiba, asus, samsung...

Σε 14αρι βρήκα αυτό

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.900688 αλλά είναι τσιμπημένο για τα χαρακτηριστικά του, όταν στα ίδια σχεδόν χρήματα βρίσκω τον asus

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.908702

Δεν ξερω αν υπαρχει κατι καλυτερο σε αυτην την κατηγορία. Τα μειονεκτήματα που εντοπίζω είναι η έλλειψη usb3, και ο διακαής μου πόθος που είναι η μεγαλύτερη ανάλυση σε αυτές τις ίντσες. Δεν ξέρω τι παίζει με την εγγύηση της asus στην Ελλάδα αν κακιά ώρα μου χρειαστεί. Με dell, toshiba δεν ειχα ποτε προβλημα και ειμαι απολυτα ευχαριστημενος με το service τους.

Για πείτε απόψεις!

Δημοσ.

14' οθόνη με ανάλυση 1600χ900 Link σε αυτή την κατηγορία είναι λίγο τσιμπημένα αλλα αξίζουν τα χρήματα τους.

οχι και παλι οχι! εχει διπλασια τιμη απο αυτην που πρεπει να εχει! καλυτερα πηγαινε στο HP Pavilion dv7-6013eg

Δημοσ.

οχι και παλι οχι! εχει διπλασια τιμη απο αυτην που πρεπει να εχει! καλυτερα πηγαινε στο HP Pavilion dv7-6013eg

Δεν θελει 17αρι...

Αν ειναι απο 14 να παει σε 15αρι(σιγα την διαφορα σε μεγεθος και βαρος) καλυτερα να πας σε αυτο

http://www.msystems.gr/index.php?category=1138&product=12091

Αυτο εννουσα πριν..

Δημοσ.

H σειρά probook είναι πολύ καλύτερη απο θέμα ποιότητας & αξιοπιστίας σε σχέση με τα pavilion και λαπτοπ άλλων εταιριών.

Οτι πληρώνεις παίρνεις.

Δημοσ.

το probook μπορει να το επαιρνα αν ηταν για μένα, λόγω πιο προσεγμένης κατασκευής, και επιτέλους μεγάλης ανάλυσης σε μικρή οθόνη:) Για τον αδερφό μου θα ήθελα κάτι πιο δυνατό σε κάρτα και δε νομιζω η hd3000 να τον καλύψει. Τώρα έχει 17αρι toshiba και δεν θελει ξανα τοσο ζώο γιατί το κουβαλάει συχνά. Όπως σας είπα ιδανικά θα ήταν 14αρι αλλά ξερω οτι βρισκεις δυναότερα μηχανήματα σε πιο mainstream διαστάσεις. Το asus του πρώτου ποστ πως τον βρίσκετε; Δεν έχω ξαναδούλεψει asus φορητό και δεν ξέρω τι υπόληψη έχουν....Από σερβις αν χρειαστεί τι γινεται;

Δημοσ.

το probook μπορει να το επαιρνα αν ηταν για μένα, λόγω πιο προσεγμένης κατασκευής, και επιτέλους μεγάλης ανάλυσης σε μικρή οθόνη:) Για τον αδερφό μου θα ήθελα κάτι πιο δυνατό σε κάρτα και δε νομιζω η hd3000 να τον καλύψει. Τώρα έχει 17αρι toshiba και δεν θελει ξανα τοσο ζώο γιατί το κουβαλάει συχνά. Όπως σας είπα ιδανικά θα ήταν 14αρι αλλά ξερω οτι βρισκεις δυναότερα μηχανήματα σε πιο mainstream διαστάσεις. Το asus του πρώτου ποστ πως τον βρίσκετε; Δεν έχω ξαναδούλεψει asus φορητό και δεν ξέρω τι υπόληψη έχουν....Από σερβις αν χρειαστεί τι γινεται;

Για κοιτα το hp Που σου προτεινα ποιο πανω...

Δημοσ.

ΑΥΤΟ φίλε μου είναι το καλύτερο λάπτοπ στα λεφτά που ζητάς!!

Από τους πιό ισχυρούς επεξεργαστές, κάρτα γραφικών, μεγάλος σκληρός και USB 3.0, αλλά είναι 15,6 ιντσών!

14άρι με τα χαρακτηριστικά του επάνω και στα ίδια λεφτά δεν θα βρείς!!!

Υ.Γ. Με 100 ευρουλάκια παραπάνω παίρνεις ΗΡ, με μόνη διαφορά ένα USB 3.0 παραπάνω (2 στο HP αντί για 1 του ACER)

Δημοσ.

Αν θες και i7 2630m τοτε κοιτα και αυτον..εχουν πολλα κοινα χαρακτηριστικα αλλα μεγαλη διαφορα σε gpu με τον acer που προτεινει ο george69...(βεβαια θεωρω την hp καλυτερη απο την acer)απλα κοστιζει λιγο παραπανω...

http://www.shop13.gr/hp-pavilion-dv6-6160ev-lz448ea-p-94407.html

Δημοσ.

Αν θες και i7 2630m τοτε κοιτα και αυτον..εχουν πολλα κοινα χαρακτηριστικα αλλα μεγαλη διαφορα σε gpu με τον acer που προτεινει ο george69...(βεβαια θεωρω την hp καλυτερη απο την acer)απλα κοστιζει λιγο παραπανω...

http://www.shop13.gr/hp-pavilion-dv6-6160ev-lz448ea-p-94407.html

Το ξέρω το μοντέλο (HP 6160ev) και γω αυτό θα έπαιρνα στα 1000 ευρώ, αλλά ο φίλος μιλάει για 850-900 ευρώ, έτσι?

Δημοσ.

Το ξέρω το μοντέλο (HP 6160ev) και γω αυτό θα έπαιρνα στα 1000 ευρώ, αλλά ο φίλος μιλάει για 850-900 ευρώ, έτσι?

949 εχει αυτο που προτεινα ποιο πανω...και θεωρω πως αξιζει να τα δωσει λιγα παραπανω για να παρει οτι καλυτερο παιζει σε αυτα τα λεφτα...

Δημοσ.

Προσοχή, η τιμή 949€ είναι με μειωμένο ΦΠΑ λόγω παραμεθορίου περιοχής.

949 εχει αυτο που προτεινα ποιο πανω...και θεωρω πως αξιζει να τα δωσει λιγα παραπανω για να παρει οτι καλυτερο παιζει σε αυτα τα λεφτα...

Δημοσ.

Δεν το αναφέρει πουθενά στη σελίδα του προϊόντος. Αν όμως το βάλεις στο καλάθι και προχωρήσεις την παραγγελία θα δεις ότι βγάζει καθαρή αξία 818,10€ και ΦΠΑ 130,90€ (16 αντί 23%).

Που το αναφερει αυτο??

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...