Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχουν ήδη μειώσει τις καταναλώσεις ενώ παράλληλα αυξάνονται οι επιδόσεις παιδιά.

Το ίδιο πράγμα που γίνεται και στα PC.

• Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ασ τα μειώσουν και άλλο..... Green power

android.png

πόσο να τα μειώσουν? αδε αντί για μια μέρα να κρατάει η συσκευή 4 μέρες αρκετά τρελή πτώση σε κατανάλωση αλλά και πάλι...... 4 μέρες κλινε μινε......... πρέπει να εξελίξουν την πηγή ενέργειας δεν γίνετε αλλο θέλουμε POWER για να πάμε μπροστά

Δημοσ.

Ας κοιταξουν λιγο σε καποια βασικα πραγματα να ειναι οκ οι εταιρειες....αναφερομαι και στην google και στις εταιρειες cpu-gpu. Δεν ειναι δυνατον να υπαρχουν 2πυρηνα τερατακια και να υπαρχει lag στο honeycomp. Δεν επιτρεπεται να μην σκρολαρει τελεια η οθονη οταν σερφαρει στο ιντερνετ. Η μονη συσκευη που πραγματικα παει πολυ καλα ειναι το galaxy s2 οσον αφορα τα τηλεφωνα (μιλαω παντα για android). Οτι εχω δει με tegra2 (κινητα και ταμπλετες) εχουν το χαρακτηριστικο lagarisma....

Δημοσ.

Δεν ειναι δυνατον να υπαρχουν 2πυρηνα τερατακια και να υπαρχει lag στο honeycomp. Δεν επιτρεπεται να μην σκρολαρει τελεια η οθονη οταν σερφαρει στο ιντερνετ. Η μονη συσκευη που πραγματικα παει πολυ καλα ειναι το galaxy s2 οσον αφορα τα τηλεφωνα (μιλαω παντα για android). Οτι εχω δει με tegra2 (κινητα και ταμπλετες) εχουν το χαρακτηριστικο lagarisma....

βασικα λαθος τα λες. δεν επιτρεπεται το android να χρειαζεται διπυρηνο στα 1.2Ghz για να ειναι smooth..... :rolleyes:

Δημοσ.

βασικα λαθος τα λες. δεν επιτρεπεται το android να χρειαζεται διπυρηνο στα 1.2Ghz για να ειναι smooth..... :rolleyes:

Το ιδιο πραγμα λεμε....το android ποιος το κατασκευαζει?

Δημοσ.

Ε τοτε τι λεω λαθος? Το ιδιο πραγμα λεμε...

ισως δεν βγηκε αυτο ακριβως..το καταλαβα αλλιως εγω. anyway

Δημοσ.

και ήθελα να πάρω iphone 5 . τώρα σίγουρα δεν θα πάρω . περιμένω 3 χρονιά να πάρω κινητό που θα με πωρώσει και λέω πριν λίγους μήνες επιτέλους βρήκα τι κινητό θέλω . τώρα σιγά μην πάρω . θα περιμένω άλλον έναν χρόνο

μια χαρα σε βρίσκω... εγω θα ελεγα να περιμενεις 4-5 χρονια να παρεις το iphone10 ειναι σιγουρο οτι θα ειναι καλυτερο απο το iphone5 εαν τοτε υπαρχει ζωη στον πλανητη γη... μπορεις επισης να περιμενεις 20 χρονια και να παρεις το apple διαστημόπλοιο το οποιο θα ειναι και κινητο τηλεφωνο ... :confused:

μα σοβαρα τα λετε ρε παιδια ???

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...