EliasKir Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Παιδιά πρόλαβα και έριξα και εγώ παραγγελία χθες. Σήμερα έσκασε τηλ. να μου πουν ότι οι παραγγελίες ήταν περισσότερες από το στοκ ενώ επειδή το site είναι beta δεν ενημερώθηκε εγκαίρως και γι αυτό το λόγο μου δίνουν τον καινούργιο Apacer Turbo II AS602 120gb (SandForce SF-1222) στην ίδια τιμή!!! Έτσι ενώ προόριζα τον Apacer για αναβάθμιση laptop μάλλον θα πάρει τη θέση του 120gb postville στο desktop μου.. Ένα μεγάλο μπράβο στο iking! Κέρδισαν ένα πελάτη! Σε ποια τιμη???????????????? :confused: :confused: :confused:
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 σαν έναν Vertex 2 δλδ, όχι και άσχημα!
Spyros7 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Αυτό βρήκα με λίγο γκουγκλαρισμα.. Link Παράπονο δεν έχω! Πρόσθεσα και ένα DVD RW drive που ήθελα Μακάρι να ξηγιούνταν και άλλοι έτσι..
DownUNDERground Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 μαθαμε και το iking γνωστο το κολπο που κανουν πλεον ολοι οι πουθεναδες Πιθανότατα και να ισχύει αυτό που λες φίλε... Θα έχει ενδιαφέρον πάντως να δούμε αν θα παραλάβουν όσοι παρήγγειλαν.
sakis.kom Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Παιδιά πρόλαβα και έριξα και εγώ παραγγελία χθες. Σήμερα έσκασε τηλ. να μου πουν ότι οι παραγγελίες ήταν περισσότερες από το στοκ ενώ επειδή το site είναι beta δεν ενημερώθηκε εγκαίρως και γι αυτό το λόγο μου δίνουν τον καινούργιο Apacer Turbo II AS602 120gb (SandForce SF-1222) στην ίδια τιμή!!! Έτσι ενώ προόριζα τον Apacer για αναβάθμιση laptop μάλλον θα πάρει τη θέση του 120gb postville στο desktop μου.. Ένα μεγάλο μπράβο στο iking! Κέρδισαν ένα πελάτη! Κοίτα εκεί κάτι πράγματα που γίνονται!
garna Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Και όμως μου κάθισε ) Και εμένα τα ίδια με τους προλαλήσαντες. Θέλετε το πιο καινούριο; Φυσικά. Πλάκα κάνεις να μην το θέλω. 124+μεταφορικά=133 για 120GB SSD Και ναι, κέρδισαν με την συμπεριφορά τους έναν πελάτη που θα κοιτάει στο μαγαζί τους...
giorginho Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Απο οτι βλεπω μαλιστα αρχισαν και "χτυπανε" πρωτες τιμες στο σκρουτζ σε αρκετα προϊοντα... θα ειναι (ελπιζω) καλος ανταγωνιστης.
sakis.kom Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Και δεν αφήναν παραπάνω χρόνο την προσφορά του SSD? Κερδισμένοι θα ήταν... Παιδιά... μόλις παραλάβετε θέλουμε εντυπώσεις!
sakis.kom Δημοσ. 12 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουλίου 2011 Παιδιά, τι έγινε με τους SSD? Παραλάβατε? Τις εντυπώσεις σσς θέλουμε!
Spyros7 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 Λοιπόν, έχω παραλάβει τον ssd αντικατάστασης από την προηγούμενη παρασκευή αλλά λόγω έλλειψης χρόνου τώρα τέλειωσα με τους πειραματισμούς. Αρχικά τον σύνδεσα σε μια sata θύρα άδειο και τα bench ήταν ψιλοαπογοητευτικά. Κάποια παραδείγματα.. Μετά το αρχικό ξενέρωμα έκανα ένα image του λειτουργικού μου (το οποίο βρίσκεται σε ένα 8 μηνών intel x25-m 120gb postville 75% γεμάτο), το πέρασα στον Apacer και έκανα boot από εκεί. Η βελτίωση ήταν εμφανής! Αν και έπεσαν πολύ τα sequential reads, τα υπόλοιπα νουμεράκια είναι πολύ πιο κοντά σε αυτό που θα περίμενα από ένα τελευταίας γενιάς sandforce ssd. Φαίνεται ότι το firmware του apacer είναι optimized για real life καταστάσεις. Επίσης μου φόρτωσε τα windows 0.5 - 1 sec γρηγορότερα από τον x25-m. Συγκρίνοντας τους 2, ο x25-m φαίνεται οριακά καλύτερος στα reads αλλά πολύ πιο αργός στα writes. Δυστυχώς δεν την παλεύω να το ψάξω περισσότερο.. Αυριο-μεθαύριο λέω να μετακομίσω τον apacer στο laptop για να το απογειώσω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.