Προς το περιεχόμενο

Apacer A7 Pro SSD A7201 128GB = 124 ευρώ

sakis.kom

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

http://www.iking.gr/ecs/gr/products/APACER-SOLID-STATE-25-SATA-128GB-A7-Pro-SSD-A7201.aspx

APACER-SOLID-STATE-SATA-128GB-A7-Pro-SSD-A7201_M.jpg

2,5" SSD 128GB 2χρόνια εγγύηση.

Σαν τιμή δεν υπάρχει σύγκριση για SSD. Ένα ευρώ το Giga. Ο SSD δεν ξέρω τι λέει και αν υποστηρίζει trim.

-----------------------------------------------------------------------------------

Ο Apacer A7 Pro SSD A7201 128GB θα απογειώσει τις επιδόσεις του υπολογιστή σας καθώς προσφέρει ταχύτητες ανάγνωσης 150MB/sec και εγγραφής 90MB/sec.

Άμεσα Διαθεσιμο – Το προιον βρίσκεται στις αποθηκες μας έτοιμο προς παράδοση. Αποστέλλεται εντος 1-2 εργάσιμων ημέρών.

Η τεχνολογία δίσκων Solid State δίνει την δυνατότητα στον χρήστη να εκμεταλευτεί τα οφέλη της τεχνολογίας flash με έναν εντελώς διαφορετικό τρόπο.

Με μεγαλύτερη αξιοπιστία,ταχύτητα και ανθεκτικότητα από τους παραδοσιακούς σκληρούς δίσκους της αγοράς, οι SSD είναι μια εξαιρετική πρόταση για τους χρήστες που θέλουν μεγάλη διάρκεια ζωής μπαταρίας που εξασφαλίζεται απο την χαμηλή κατανάλωση ρεύματος διότι δεν έχουν κινούμενα μέρη, προσφέροντας σταθερότητα, αθόρυβη λειτουργία και εξοικονόμηση ενέργειαςσε σχέση με τους μαγνητικούς σκληρούς δίσκους.

Δημοσ.

Αυτό περίμενα κι εγώ.Ας κλειδωθεί και το τόπικ.

ΥΓ: Που πάτε και τα προλαβαίνετε και τα τσιμπάτε τα τυπογραφικά πάντως μερικοί!tongue.gif

Δημοσ.

Όχι...

Το διόρθωσαν σε 399€...

Απο.....μακραν φθηνοτερο, εγινε αξαφνα, μακραν.......ΑΚΡΙΒΟΤΕΡΟ !!!!! Παντως στο Skroutz παιζουν τιμες πολυ κοντα στο 1€ ανα Gb !!!

• Super Moderators
Δημοσ.

hmmm, πολύ χαμηλές ταχύτητες πάντως, πρέπει να είναι αρκετά παλιό μοντέλο...

Δημοσ.

Που πάτε και τα προλαβαίνετε και τα τσιμπάτε τα τυπογραφικά πάντως μερικοί!tongue.gif

Είδες... είδες...! :-D

Πρόλαβα και έβαλα παραγγελία ;-)

Θα σας κρατάω ενήμερους.

Λες να μου καθήσει... :-))

Ας ήταν κανένας INTEL, θα είχα παραγγείλει και εγώ σίγουρα 2. Το αν θα τους λάμβανα... αυτό είναι άλλο θέμα.

Τον συγκεκριμένο τον έψαξα στο ίντερνετ αλλά δεν βρήκα σχόλια από Ελλάδα και δεν το ρίσκαρα να τον πάρω.

Φυσικά και οι ονομαστικές ταχύτητες είναι αρκετά χαμηλές βάσει των ονομαστικών από άλλες εταιρίες.

Για να δούμε όπως λες... θα σου κάτσει?

Δημοσ.

Φυσικα και ειναι παλιος ο δισκος. Ειχε βγει και σε προσφορα απο το πλαισιο ενα διαστημα και ειχε ανοιχτει θεμα, δεν θυμαμαι σε ποιο φορουμ ομως). Στα 130 ευρω τα 120 giga πιστευω οτι ειναι μια χαρα για λαπτοπ, ανεξαρτητως το τι ταχυτητες πιανει. Κι εγω παλιο δισκο εχω στο μηχανημα, αλλα την διαφορα του την κανει.

Δημοσ.

Μέσα στον Ιούνιο είχα βρει τον συγκεκριμένο δίσκο στο e-gate.gr στα 120€ περίπου αλλά μόλις είδα ότι δεν υποστηρίζει trim τον απέρριψα και γι' αυτό δεν τον έγραψα και στις προσφορές.

Δημοσ.

Παιδιά πρόλαβα και έριξα και εγώ παραγγελία χθες.

Σήμερα έσκασε τηλ. να μου πουν ότι οι παραγγελίες ήταν περισσότερες από το στοκ ενώ επειδή το site είναι beta δεν ενημερώθηκε εγκαίρως και γι αυτό το λόγο μου δίνουν τον καινούργιο Apacer Turbo II AS602 120gb (SandForce SF-1222) στην ίδια τιμή!!!

Έτσι ενώ προόριζα τον Apacer για αναβάθμιση laptop μάλλον θα πάρει τη θέση του 120gb postville στο desktop μου.. :-)

Ένα μεγάλο μπράβο στο iking!

Κέρδισαν ένα πελάτη!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...