ChrisRX-8 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Παιδια δεν το πιστεω ολα φαινονται μια χαρα.. πωπω χλιδα μιλαμε χαχα :) Απλα θελω να κανω μια παρατηρηση.. το αφησα κανα 3 λεπτο στους 220 βαθμους.. λετε να ηθελε παραπανω? Το λεω αυτο μηπως και καλα χαλασει παλι σε συντομο χρονικο διαστημα..
nikos903 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Τυχερός, nice. Κανονικά ήθελε παραπάνω λίγο και πιο πολύ ώρα αλλά αφού έφτιαξε τώρα άσε την Άμα ξαναχαλάσει ξέρεις που είναι ο φούρνος Γενικά οι κολλήσεις (leed free είναι οι καινούργιες κάρτες αν δεν κάνω λάθος) λιώνουν στους 230, πρέπει να πάει εκεί και λίγο παραπάνω αμα γίνεται για να ξεκολλήσουν και να φτιάξουν. Edit: άκυρο, στους 217 λιώνουν, άρα οκ... Άμα δεν γινόταν έπρεπε να ανεβάσεις.
ChrisRX-8 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Thanks dude!! Ε ναι την επομενη φορα αν τυχει θα το ανεβασω και θα το κρατησω ποιο πολυ ωρα..
Tracer27 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 Για να μην ανοίγω καινούριο θεματάκι, επειδή έχω κι εγω την ίδια καρτούλα και απο οτι φαινεται και εμενα για την ψησταριά πηγαίνει, έχετε να μου προτείνετε κάποια εξίσου καλή(ή και καλύτερη)......
nikos903 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 Καλύτερα άνοιξε ένα θέμα στις αναβαθμίσεις. Θα το δούνε εκεί και θα αποφασίσετε... Δεν συνηθίζεται σε άλλα thread Απλά ανάφερε εκεί αμα είναι για το σύστημα της υπογραφής σου η κάρτα, τα λεφτά που διαθέτεις και την χρήση που έχει το PC, παιγνίδια; Internet? Good luck...
akisbeat77 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 Παιδια και εγω εχω την ιδια καρτα και εχω ακριβως το ιδιο προβλημα. "Ψηνομαι" εδω και αρκετες μερες να την κανω φουρνιστη αλλα φοβαμαι τυχον επιπτωσεις στον φουρνο (δηλητηριωδη αερια?). Ενας αλλος που το δοκιμασε (σε αλλο forum) ελεγε οτι αφηνε τον φουρνο ανοιχτο για 2 ωρες στους 400 για να του φυγει και η παραμικρη υποψια τετοιου προβληματος. Μην τρεχουμε στα νοσοκομεια οικογενειακως. Επισης 2 ερωτησεις. Κατι αυτοκολλητα που εχει πανω να τα βγαλω? Μετα πρεπει να βαλω παστα πριν ξαναβιδωσω την ψυκτρα?
akisbeat77 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 http://www.thelab.gr/kartes-grafikon/karta-ston-fourno-88488-7.html Ετσι γραφει ο τυπος στο forum
akisbeat77 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 Ναι, το θεμα ειναι οντως μπορει να υπαρξει προβλημα η ειναι υπερβολη?
Acc3pt Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 Ακριβως το ιδιο προβλημα εμφανησε και η δικια μου καρτα ιδιο μοντελο πριν λιγες μερες.Επιδημια επεσε ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.