Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με Nvidia 8800 GT

ChrisRX-8

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 42
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Θα το επιχειρησω να το κανω αλλα προς το παρον επειδη ψαχνομαι αν ειναι να βρω καμια καρτα μιας και δεν εσω αλλο μεσω να μπω στο ιντερνετ προσπαθω με τις γραμμες μπας και βγαλω ακρη.. Εσεις τι προτεινεται για νεα καρτα γραφικων? Το πολυ μεχρι 60 ευρω!! Λεω για αυτην εδω.. http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.516414 ποια η γνωμη σας? Σας ευχαριστω πολυ για την βοηθεια σας να ειστε ολοι καλα!!

Δημοσ.

Όπως είπε και ο Θάνος πρώτα δοκίμασε με την πάστα, μπορεί (κράτα (πολύ) μικρό καλάθι) να δουλέψει μετά... Αλήθεια ποιά υλοποίηση είναι; Με ποιόν πυρήνα;

Κανένας γνωστός δεν υπάρχει να σου δώσει καμία κάρτα στην περίπτωση που αυτή παραδώσει πνεύμα μετά την πάστα-furmark; Γενικά για να μην μείνεις ξεκρέμαστος...

Δημοσ.

Παιδες μολις το εκανα και το αποτελεσμα ειναι το ιδιο.. ακομα γραμμες γραμμες πφφ!! Δεν υπαρχει κανενας φιλε.. δεν πειραζει.. Τωαρα θα κοιταξω μηπως βρω τουλαχιστον καμια φθηνοτερη.. Σας ευχαριστω και παλι!!

Δημοσ.

Τώρα φούρνος τότε :P Δεν σηκώνει κάτι άλλο αυτή η κάρτα... Μετά αμα αποτύχει ψάχνεις καινούργια κάρτα...

Χαχαχαχα ελααα να ετοιμαζεται ο φουρνος.. φιλε πραγματικα δεν εχω ιδεα.. τι θα την βαλω στο φορνο στους 250 βαθμους και μετα την βγαζω και την αφηνω να κρυωσει και μετα τοποθετηση? Εισαι σιγουρος για αυτο? χαχα :P εχεις ακουσει δηλαδη οτι αυτη η τεχνικη εχει πιασει στο παρελθον? δεν ξερω.. ελα να το κανεις εσυ.. :P

Δημοσ.

Και ομως εχει αναφερθει οτι εχουν διορθωθει καρτες με την τεχνικη του φουρνου μεχρι και εδω μεσα.

Αυτο που γινεται ειναι εαν το προβλημα ωφειλεται σε καποια κόλληση,πχ τα ποδαρακια απο ενα τσιπακι εχουν σπασει απο την ζεστη και την ταλαιπωρία,να ξανακολλησει.

Δημοσ.

Πρέπει να βγάλεις την ψήκτρα απο πάνω και να καθαρίσεις την κάρτα πρώτα, αλλα θέλει προσοχή μην σου χαλάσουν τα thermal pad(άφησέ τα απάνω στην ψήκτρα όπως τώρα που άλλαξες πάστα) γιατί μετά σε βλέπω να τρέχεις :P

Την καθαρίζεις τελείως λοιπών και βάζεις σε ένα ταψί μπάλες αλουμινόχαρτο και καθίζεις την κάρτα απο πάνω τους με τον πυρήνα να κοιτάει απάνω, μετά προθερμαίνεις τον φούρνο στους 150 νομίζω (δες το διάγραμμα σε προηγούμενο πόστ) και βάζεις την κάρτα μέσα, μετά ανεβάζεις σιγά σιγά μέχρι τους 230-250, εκεί το αφήνεις λίγο και κλείνεις τον φούρνο (αλλα δεν ανοίγεις την πόρτα για να φύγει η ζέστη, αφήνεις την κάρτα να κρυώσει σιγά σιγά για κανένα τέταρτο; Μισάωρο;;;

Μετά συναρμολογείς, ρίχνεις ένα τρισάγιο και πατάς το κουμπί :P

Δες εδώ ένα βίντεο.

Edit: +1 Θάνος, τώρα που την άνοιξες έπρεπε να σου πούμε να ανεβάσεις φωτογραφία :-( Όντως....

Αλλά συνήθως οι γραμμές γίνονται απο τις κολλήσεις στις μνήμες και στο chip των γραφικών (δεν φαίνονται κιόλας) που τα φτύνουν...

Δημοσ.

Η Καρτα μου ειναι αυτη.. gigabyte-geforce-9800gt.jpg

Αυτο που δεν εχω καταλαβει και σορρυ απλα οι γραμμες γινονται ολοενα και εντονες.. θα την βαλω οπως ειναι και με την ψυκτρα πανω στον φουρνο μονο που θα βαλω απο κατω αλουμινοχαρτο οπως ειπατε? Στους 150 -200 βαθμους για κανα 5 λεπτο? Το βιντεο με μπερδεψε γιατι εκεινος τι ειχε βαλει στα σημεια ? εγω νομιζα οτι την βαζουμε ετσι χυμα και κανουμε το σταυρο μας.. οταν την βγαλω την αφηνω να ζεσταθει μονη της κανονικα ετσι? Καπου διαβασα οτι και με το μπιστολακι στο ζεστο αερα μπορει να γινει δουλεια.. Συγνωμη που σας εχω κουρασει.. απλα δεν εχω ιδεα για το τι παω να κανω..

Δημοσ.

Πρέπει να βγάλεις την ψύκτρα, χωρίς ψύκτρα την βάζεις στον φούρνο όπως και αυτός στο βίντεο, απλά μην ξεχάσεις να προθερμάνεις και να βάλεις στο ταψί τα μπαλάκια με το αλουμινόχαρτο και την κάρτα να κοιτάει προς τα απάνω.

Προθέρμανση στους 150--> βάζεις μέσα την κάρτα με το ταψί (πάνω στις μπάλες αλουμινόχαρτου).

Ανεβάζεις σιγά σιγά μέχρι τους 230 όπου το αφήνεις λίγο σταθερό (κανένα 5λεπτο με 10 λεπτά) εκεί.

Μετά κλείνεις τον φούρνο και περιμένεις κανένα τέταρτο να κρυώσει.

Όταν κρυώσει βάζεις την ψύκτρα απάνω και δοκιμάζεις....

Άμα δεν κάνει κάτι πας για δεύτερο γύρω αλλα στους 250 βαθμούς.

Αυτό με το μπιστολάκι που είδες γίνεται αλλά είναι μπιστολάκι 2500watt, blower λέγεται, δεν ξέρω αμα έχεις :P

spoilerΓια πιο μεγάλα γράμματα πάτα εδώ

Πρέπει να βγάλεις την ψύκτρα, χωρίς ψύκτρα την βάζεις στον φούρνο όπως και αυτός στο βίντεο, απλά μην ξεχάσεις να προθερμάνεις και να βάλεις στο ταψί τα μπαλάκια με το αλουμινόχαρτο και την κάρτα να κοιτάει προς τα απάνω.

Προθέρμανση στους 150--> βάζεις μέσα την κάρτα με το ταψί(απάνω στις μπάλες αλουμινόχαρτου).

Ανεβάζεις σιγά σιγά μέχρι τους 230 όπου το αφήνεις λίγο σταθερό (κανένα 5λεπτο με 10 λεπτά) εκεί.

Μετά κλείνεις τον φούρνο και περιμένεις κανένα τέταρτο να κρυώσει.

Όταν κρυώσει βάζεις την ψύκτρα απάνω και δοκιμάζεις....

Άμα δεν κάνει κάτι πας για δεύτερο γύρω αλλα στους 250 βαθμούς.

Αυτό με το μπιστολάκι που είδες γίνεται αλλά είναι μπιστολάκι 2500watt, blower λέγεται, δεν ξέρω αμα έχεις :p

Δημοσ.

nikos εισαι.. ΤΙΤΑΝΟΤΕΡΑΣΤΙΟΣ

Παω να το δοκιμασω σιγα σιγα.. αν ειναι και λειτουργει ακομα θα τα πουμε.. αλλιως..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...