ChrisRX-8 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Γεια σε ολους!! Πριν απο λιγα λεπτα καθως επαιζα το call of duty 4 ξαφνηκα κολλαει το pc και μου βγαινουν γραμμες στην οθονη!! Κανω ενα restart και οι γραμμες εξακολοθουν να υπαρχουν ακομα και απο το bios.. παρατηρω οτι δεν μου βρισκει την καρτα γραφικων.. αυτη την στιγμη που σας γραφω ειναι η οθονη γεματη απο γραμμες.. την εβγαλα και την ξανα τοποθετησα τιποτα.. Η καρτα ειναι Nvidia Geforce 8800 GT.. Τοση γκατεμια εχω τελευταια που τα επαιξε και η καρτα γραφικων? Πφφ Τι λετε? Ευχαριστω πολυ!!
batistapao13 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 φιλε μου η καρτα σου σιγα σιγα αφηνει τον δικο μας κοσμο αυτα που βλεπεις ειναι τα λεγομενα artifacts Και εμφανιζονται ιδιαιτερα απο οτι εχω ακουσει στην σειρα 8000-9000 γιατι απο θερμοκρασιες εψηνες και μπριζολα πανω τους
SPANK Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Δηστηχώς η κάρτα αν δεν ειναι στα τελευταία της οδεύει προς τα εκεί. Αυτό που σου προτείνο να κάνεις ειναι να βγάλεις την κάρτα και αφου την καθαρίσεις απο σκόνες κτλο να βγάλεις την ψύκτρα της και κάνεις μια αλλαγή στην θερμοαγώγιμη πάστα μήπως και σου κρατήσει λίγο ακόμα.
ChrisRX-8 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 πφφφφφφφφφφ δεν το πιστευω.. πριν 2-3 μερες αλλαξα mobo βεβαια ειχε προβλημα και το ηξερα οτι καποια στιγμη θα με αφησει.. αλλα απο την καρτα γραφικων δεν το περιμενα τωρα.. Την εχω καθαρισει οταν την εβγαλα απο την παλια μητρικη και φαινοταν σαν καινουρια.. τωρα οσον αφορα για αυτο που λες να βαλω αλλη παστα.. θα το κοιταξω αν ειναι.. ευχαριστω πολυ..
nikos903 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Άρχισε το καλοκαίρι και έχουμε απώλειες Πάντως άμα με την αλλαγή πάστας δεν στρώσει δοκίμασε να την περάσεις απο φούρνο μπας και στρώσει τότε, δεν χάνεις τίποτα... Αφού όπως και να έχει για αλλαγή πας...
ChrisRX-8 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Άρχισε το καλοκαίρι και έχουμε απώλειες Πάντως άμα με την αλλαγή πάστας δεν στρώσει δοκίμασε να την περάσεις απο φούρνο μπας και στρώσει τότε, δεν χάνεις τίποτα... Αφού όπως και να έχει για αλλαγή πας... Φετος βρεθηκε που δεν εχουμε σαλιο.. ετσι μου ερχεται να το πουλησω και να παω να παρω κανενα laptop να ησυχασει το κεφαλι μου..
nikos903 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Φετος βρεθηκε που δεν εχουμε σαλιο.. ετσι μου ερχεται να το πουλησω και να παω να παρω κανενα laptop να ησυχασει το κεφαλι μου.. To λάπτοπ πιο πιθανό το βλέπω να σου βγάλει πρόβλημα απο οτι ένας κανονικός υπολογιστής... Είναι και θέμα τύχης βέβαια το όλο πράμα Καθάρισμα θέλουν αυτά μια φορά στο εξάμηνο και είναι μια χαρά... Η μητρική δεν έχει ενσωματωμένη για να κάνεις την δουλειά σου τουλάχιστον; Άμα το αποφασίσεις πάντως και της βγάλεις τα χαρτιά της κάρτας βάλε την στον φούρνο, μπορεί να φτιάξει (για πόσο δεν ξέρω, λέγεται 6 μήνες περίπου...). Απο την άλλη μπορεί να μην δείχνει και τίποτα μετά... Για αυτό θέλει σκέψη το όλο θέμα.... Y.Γ πάστα άλλαξες; Καθάρισες την ψήκτρα;
ChrisRX-8 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 To λάπτοπ πιο πιθανό το βλέπω να σου βγάλει πρόβλημα απο οτι ένας κανονικός υπολογιστής... Είναι και θέμα τύχης βέβαια το όλο πράμα Καθάρισμα θέλουν αυτά μια φορά στο εξάμηνο και είναι μια χαρά... Η μητρική δεν έχει ενσωματωμένη για να κάνεις την δουλειά σου τουλάχιστον; Άμα το αποφασίσεις πάντως και της βγάλεις τα χαρτιά της κάρτας βάλε την στον φούρνο, μπορεί να φτιάξει (για πόσο δεν ξέρω, λέγεται 6 μήνες περίπου...). Απο την άλλη μπορεί να μην δείχνει και τίποτα μετά... Για αυτό θέλει σκέψη το όλο θέμα.... Y.Γ πάστα άλλαξες; Καθάρισες την ψήκτρα; Εγω λεω να την βαλω στο φουρνο με πατατες και να ερθετε να την φαμε μαζι.. τι λετε? Πρωτη φορα το ακουω αυτο για το φουρνο!! Την ειχα καθαρισει την ειχα κανει καινουρια.. τωρα οσον αφορα για την παστα.. εχω ακομα το pc ανοιχτο.. και δυστηχως η μητρικη δεν εχει..
nikos903 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Εγω λεω να την βαλω στο φουρνο με πατατες και να ερθετε να την φαμε μαζι.. τι λετε? Πρωτη φορα το ακουω αυτο για το φουρνο!! Την ειχα καθαρισει την ειχα κανει καινουρια.. τωρα οσον αφορα για την παστα.. εχω ακομα το pc ανοιχτο.. Φούρνο με πατάτες; Κοντά μένεις; Να φέρω και εγώ μια 8800 ψημένη που έχω να την βάλουμε μπουφέ; Θα μαζευτούμε πολλοί; Αυτό με τον φούρνο είναι σταθερή μέθοδος, αλλιώς δοκιμάζεις με blower αμα έχεις. Πάντως μέχρι 230-250 βαθμούς ζέσταμα θέλει το chip της κάρτας και αυτά των μνημών (reflow diagram), άμα πάει παραπάνω καίγεται για αυτό θέλει προσοχή... Μετά την αφήνεις να κρυώσει σιγά σιγά... Θέλει και τα πόδια με το αλουμινόχαρτο και κάλυψη απο πάνω σε ότι δεν θες να ζεσταθεί με αλουμινόχαρτο πάλι... Έχει τρέξιμο γενικά η διαδικασία... Πάντως άμα το αποφασίσεις δεν είναι 100% σίγουρο οτι θα δουλέψει... Για αυτό σου ξαναλέω, να είσαι σίγουρος αμα το επιχειρήσεις...
_BASSstarlet_ Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 φιλε μου η καρτα σου σιγα σιγα αφηνει τον δικο μας κοσμο αυτα που βλεπεις ειναι τα λεγομενα artifacts Και εμφανιζονται ιδιαιτερα απο οτι εχω ακουσει στην σειρα 8000-9000 γιατι απο θερμοκρασιες εψηνες και μπριζολα πανω τους Ανάλογα την ψύκτρα που είχαν..
ChrisRX-8 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Φούρνο με πατάτες; Κοντά μένεις; Να φέρω και εγώ μια 8800 ψημένη που έχω να την βάλουμε μπουφέ; Θα μαζευτούμε πολλοί; Αυτό με τον φούρνο είναι σταθερή μέθοδος, αλλιώς δοκιμάζεις με blower αμα έχεις. Πάντως μέχρι 230-250 βαθμούς ζέσταμα θέλει το chip της κάρτας και αυτά των μνημών (reflow diagram), άμα πάει παραπάνω καίγεται για αυτό θέλει προσοχή... Μετά την αφήνεις να κρυώσει σιγά σιγά... Θέλει και τα πόδια με το αλουμινόχαρτο και κάλυψη απο πάνω σε ότι δεν θες να ζεσταθεί με αλουμινόχαρτο πάλι... Έχει τρέξιμο γενικά η διαδικασία... Πάντως άμα το αποφασίσεις δεν είναι 100% σίγουρο οτι θα δουλέψει... Για αυτό σου ξαναλέω, να είσαι σίγουρος αμα το επιχειρήσεις... Απο Αθηνα Ιλιον ειμαι φερε και την δικη σου να κανουμε κανα παρτακι.. lol Η διαδικασια του ψησιματος ποιο πολυ μου κανει για κοκορετσι παρα για καρτα γραφικων.. Η ψυκτρα βγαινει σχετικα ευκολα να δοκιμασω να βαλω καινουρια παστα? Η παστα που εβαλα στην ψυκτρα του επεξεργαστη να υποθεσω οτι κανει και για την ιδια δουλεια για την καρτα γραφικων σωστα?
ChrisRX-8 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Πια παστα εβαλες στο επεξεργαστη? Αυτην εδω http://www.plaisio.gr/Computers/Tuning/Aircooling/Thermal-Paste/Arctic-Cooling-Thermal-Paste-Arctic-Ceramique-22G-ZUWA-038.htm
nikos903 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Αυτην εδω http://www.plaisio.g...2G-ZUWA-038.htm Μια χαρά είναι, άπλωμα με καμιά κάρτα (να κάνει ένα λεπτό στρώμα) για να καλύψει όλον τον πυρήνα και είσαι οκ. Τα PAD που είναι απάνω στις μνήμες μην τα πειράξεις, δεν θα βρεις εύκολα να τα αντικαταστήσεις... Μετά στρέσαρέ την (furmark κανένα 10λεπτο) και άμα αντέξει έχει καλώς...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.