Προς το περιεχόμενο

Αγορα Νεας Καρτας ή Οχι?

pavlos1908

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα, εχω το εξης συστημα:

Επεξεργαστης: AMD Athlon II X2 245

Ram: 2 GB DDR3

Καρτα Γραφικων: ASUS EAH 5570

Οθονη: LG W2253TQ-PF

Επειδη την οθονη την πηρα προσφατα, σκεφτομουν αν χρειαζοταν να αλλαξω και καρτα γραφικων και ειχα στο νου μου αυτην . Πιστευετε οτι θα χρειαστω καινουργια καρτα γραφικων? Η μηπως τιποτα καλυτερα επεξεργαστη?

Ο υπολογιστης προοριζεται για gaming και καμια ταινιουλα που και που..

Ευχαριστω! :rolleyes:

Δημοσ.

καρτα σου προτεινω την 5850 ή την 6850 αλλα καλο θα ηταν ή να προσθεσεις λιγη ραμ ή να αλλαξεις επεξεργαστη ή και τα δυο! :mrgreen:

Δημοσ.

Εχουν υψηλο κασε οι καρτες που μου ανεφερες δυστυχως..

μα αφου σου σηκωνει την καρτα που ηδη εχεις τοτε θα σηκωνει και αυτες ανετα!

Δημοσ.

Dbzakias2 εννοουσα οτι ειναι ακριβες..Δεν μπορω να διαθεσω 150 ευρω δυστυχως..

Spank για ram συμφωνω και απο τις προτεραιοτητες μου μιας και δεν θελει και πολλα εξοδα, επειτα απο ram εχεις να μου προτεινεις κατι συγκεκριμενο?

rafail1994 οτι μου αρεσει παιζω..Αυτα που τιμαω καθε χρονο ειναι το Pro evolution, το call of duty, crysis και mass effect! Τωρα παιζω και World of Tanks online βεβαια!

Δημοσ.

Πάρε την 6670τότε .

Επίσης να ξέρεις οτι θα σε κραταει πίσω ο επεξεργαστής σε αυτά τα παιχνίδια που παίζεις

Ποιο τροφοδοτικό έχεις;

Δημοσ.

Dbzakias2 εννοουσα οτι ειναι ακριβες..Δεν μπορω να διαθεσω 150 ευρω δυστυχως..

Spank για ram συμφωνω και απο τις προτεραιοτητες μου μιας και δεν θελει και πολλα εξοδα, επειτα απο ram εχεις να μου προτεινεις κατι συγκεκριμενο?

rafail1994 οτι μου αρεσει παιζω..Αυτα που τιμαω καθε χρονο ειναι το Pro evolution, το call of duty, crysis και mass effect! Τωρα παιζω και World of Tanks online βεβαια!

Πές μας και πια motherboard έχεις και τι ram ακριβώς φοράς αυτην την στιγμή

Δημοσ.

Για εμένα βάλε 2gb ram ακόμα και μετά κοιτάς και για κάρτα.

Συμφωνώ, δεδομένου ότι η παραπάνω RAM είναι το πιο cost effective upgrade που μπορείς να κάνεις (επίσης είναι και φτηνή κατ' απόλυτη τιμή).

Για gaming δυστυχώς μετράει άπειρα η κάρτα γραφικών οπότε θα σου πρότεινα μια 5770 (βλέπω στον τσιγκούνη ότι ξεκινάνε από 100-105 ευρώ). Δεδομένου του περιορισμένου budget σου είναι πολύ αξιόλογη λύση -- δε θα οργώνεις κι όλας, αλλά θα παίζεις σαν άνθρωπος.

Δημοσ.

Για να μν ανοιγω καινουργιο θεμα . Εχω καρτα γραφικων μια geforce 9600 GT . To pc to εχω αποκλειστικα για surf-games (counter-strike , medal of honor lineage2) . Εχετε να μου προτεινετε καμια? budget : 170-200 ευρω . Eυχαριστω.

Δημοσ.

Για να μν ανοιγω καινουργιο θεμα . Εχω καρτα γραφικων μια geforce 9600 GT . To pc to εχω αποκλειστικα για surf-games (counter-strike , medal of honor lineage2) . Εχετε να μου προτεινετε καμια? budget : 170-200 ευρω . Eυχαριστω.

Εχω την 6850oc edition της Club3d και ενω δεν ηθελα ati, εχω κατενθουσιαστει. Τιμη 6850 απλης στα 150 ευρω και της oc version 189, δεν ξερω αν εχουν πεσει πιο χαμηλα τωρα, δες σκρουτζ. Θερμοκρασιες πολυ χαμηλες (σε idle το χειμωνα που την πηρα 28-32 και δεν το πιστευα και οχι, δεν ειχα ανοιχτο παραθυρο ή το σπιτι μου ειναι κρυο... :mrgreen:..και πανω απο 70-72 βαθμους σε απαιτητικο game ολα full δεν εχω δει εχω την εντυπωση) και τα παιχνιδια τα παιζω αξιοπρεπεστατα σε αναλυση 1920x1080. Καλα ας μην μιλησω για το ποσο αθορυβη ειναι. Value for money αυτη η καρτα μαλλον 8/10 και παραπανω θα ελεγα. Τωρα αν θες απο nvidia κοιτα gtx 460 1gb (μπορει να εχει πεσει η τιμη και της 560ti) αλλιως καμια καλυτερη απο αυτες που προειπα σε αυτα τα λεφτα που δινεις μπορεις να βρεις αλλα μεταχειρησμενη απο εδω, στις αγγελιες του φορουμ. Μετραει και το τι συστημα εχεις παντα και το τι games θες να παιξεις, σε τι αναλυσεις κλπ...

Ελπιζω να βοηθησα :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...