Dbzakias2 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 οντως φιλε μου εχει γινει πολλες φορες αναφορα εδω στο φορουμ για το οτι το sli στην 295 δημιουργεί προβλήματα! απενεργοποιησε το! Dbzakias για την δουλεια σου στην nvidia το ειπαμε,οτι δουλευες στην nvidia...... yep αλλά κανε διόρθωση το "δουλεύεις" σε "δούλευες"
panos9553 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 yep αλλά κανε διόρθωση το "δουλεύεις" σε "δούλευες" Δουλευες στην nvidia?
Dbzakias2 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Δουλευες στην nvidia? yep αλλά μετά έγινα αξιωματικός πολεμικού ναυτικού οπότε αναγκαστικά έπρεπε να παρατήσω την δουλειά μου!
stm00192 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 yep αλλά μετά έγινα αξιωματικός πολεμικού ναυτικού οπότε αναγκαστικά έπρεπε να παρατήσω την δουλειά μου! Ως τι δουλευες εκει ρε?? ως καθαρίστρια?? Ελεος δλδ .... μην τον ενθαρύνετε κιόλλας ρε παιδια!!!
Dbzakias2 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Ως τι δουλευες εκει ρε?? ως καθαρίστρια?? Ελεος δλδ .... μην τον ενθαρύνετε κιόλλας ρε παιδια!!! :mrgreen: τμημα marketing... μην τον ενθαρύνετε κιόλλας ρε παιδια!!! δικιο εχει κοφτε το! ( ) υ.γ. τωρα που τα λεμε τι ζορι τραβας; λιγο off-topic βγηκαμε! εσυ ποτε δεν εχεις βγει off-topic; ου κρίνεις εξ ιδίων τα αλλότρια!
panos9553 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Eφοσον δουλευες σε αυτο το τμημα..δεν προκειται να σε ρωτησω ποτε για καρτες γραφικων.. Παιδια με συγχωρειται για το off-topic..σταματω εδω..
Dbzakias2 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Eφοσον δουλευες σε αυτο το τμημα..δεν προκειται να σε ρωτησω ποτε για καρτες γραφικων.. Παιδια με συγχωρειται για το off-topic..σταματω εδω.. ελα μωρε κακε! γιατι ολοι οι αλλοι που θα ρωταγες ξερεις που δουλευουν;(αν δουλευουν) τουλαχιστον εγω εχω και τρεις δουλειες τελος off-topic απο μενα!
vagelis81 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 οντως φιλε μου εχει γινει πολλες φορες αναφορα εδω στο φορουμ για το οτι το sli στην 295 δημιουργεί προβλήματα! απενεργοποιησε το! Πως το κανω αυτο;
Dbzakias2 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 google is your friend http://www.google.gr/#hl=el&sa=X&ei=TZcUTpjhN4n0sgbQwZjuDg&ved=0CBUQBSgA&q=how+to+disable+sli+on+gtx+295&spell=1&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.&fp=5442a4c51d0e6099&biw=1600&bih=799 .
Dbzakias2 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 καταρχας να ζητησω απ'τον topic starter ενα συγνωμη για το off topic που ακολουθει αλλα μολις το διαβασα αυτο το ποστ! Για πουλ μουρ και για να δώσει αξία σε αυτά που λέει μάλλον... Βεβαιως και πουλαω μουρη! δηλαδη ενας άνθρωπος που: -ειναι αξιωματικος και παει για ναύαρχος, -εχει τελειωσει 4 σχολες και ειναι καθηγητης σε 2 απο αυτες, -εχει δουλεψει στις μεγαλυτερες εταιριες στον κοσμο, -εχει δικαίωμα να διδαξει 5 γλωσσες και 3 αθληματα, -εχει 6 μεταπτυχιακά σε 4 ξενες χωρες, -τον εχουν προτιμήσει για να δουλειψει μαζι τους τα πιο μεγαλα ονοματα στον τεχνολογικο και -μη κοσμο, -λογο της δουλειας του εχει γυρισει ολο τον κοσμο καμποσες φορες, -ειναι υπεύθυνος για τα υποκαταστηματα μιας πολυεθνικης εταιριας (και μιας ελληνικης) σε 2 χωρες (η πολυεθνικη εταιρια τις προάλλες μπηκε στα "νεα" του ινσομνια") -και πολλα αλλα δεν εχει το δικαιωμα να πουλαει μουρη; και να ρωτησω εσενα: εχεις τελειωσει το Λύκειο; αν ναι εχεις σπουδασει ή δεν εχεις περασει πουθενα και δουλευεις (αν σου εχει κατσει) ως σερβιτορος; σε περίπτωση που εισαι μικροτερος να ξερεις πως στο μελλον ετσι θα σε κρίνουν συνέχεια! Βεβαια ποτε δεν ειπα πως για να εισαι αξιοπρεπης πρεπει να εχεις κανει ολα αυτα που εχω κανει εγω, αλλα οταν παινεύεται το αλβανο που δεν εχει τελειωσει το λυκειο και τον τρεφουν ακομα οι γονεις του, δεν θα παινευτω εγω που εχω τελειωσει τοσες σχολες και εχω πραγματικα ξεσκιστει στη δουλεια; το 1/10 να ειχες κανει (οχι μονο εσυ) απο αυτα που εχω κανει εγω οχι μονο θα πουλαγες μουρη αλλα... (απαγορευται να πω τη συνέχεια). Ειμαι σιγουρος πως πολλοι θα σκεφτουν:<<ειχαν χρηματα οι γονεις του να τον σπουδασουν>>, για να ξέρετε σε μια παραγκα ζουσαμε και γι αυτον τον λογο ειχα ξεσκιστεί έτσι. για να προκοψω στη ζωη μου σε αντιθεση με πολλους απο εσας που τα βρηκατε ολα έτοιμα! οπότε ναι! όταν μου δινεται η ευκαιρια να πουλήσω μουρη το κανω γιατι το αξίζω! και ως συμβουλη σου λεω (οχι μονο σε σενα) να μην κρινεις καποιον οταν δεν τον ξερεις! και τωρα που άρχισα (να δω ποτε θα σταματήσω ) εχεις κανα προβλημα που οπως λες "πουλαω μουρη"; με αηδιάζει μονο και μονο που σκεφτομαι οτι μπορει να απαντησεις σε αυτο το ποστ ειρωνικα κατι το οποιο για να λεω την αληθεια δεν το περιμενω απο σενα! και ολα αυτα εννοειται (να το, το ξανα λεω) δεν ειναι μονο για σενα αλλα για οποιονδηποτε αλλον που του εχει περασει απ'το μυαλο να με αμφισβητήσει και σας ευχομαι να μην γινετε ποτε καθηγητές διοτι αν παρουν κι αλλα παιδια το μυαλο που κουβαλατε εσεις τοτε καταστράφηκε η Ελλαδα! (οχι οτι ηδη δεν εχει καταστραφει αλλα τελος παντων! ) και παλι συγνωμη για το off-topic (το εβαλα σε spoiler) και παλι συγνωμη εαν ακουγονται σκληρα ολα αυτα αλλα αυτη ειναι η αλήθεια ή τουλαχιστον αυτο το μήνυμα μου περνατε!
d3m0n Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 καταρχας να ζητησω απ'τον topic starter ενα συγνωμη για το off topic που ακολουθει αλλα μολις το διαβασα αυτο το ποστ! Βεβαιως και πουλαω μουρη! δηλαδη ενας άνθρωπος που: -ειναι αξιωματικος και παει για ναύαρχος, -εχει τελειωσει 4 σχολες και ειναι καθηγητης σε 2 απο αυτες, -εχει δουλεψει στις μεγαλυτερες εταιριες στον κοσμο, -εχει δικαίωμα να διδαξει 5 γλωσσες και 3 αθληματα, -εχει 6 μεταπτυχιακά σε 4 ξενες χωρες, -τον εχουν προτιμήσει για να δουλειψει μαζι τους τα πιο μεγαλα ονοματα στον τεχνολογικο και -μη κοσμο, -λογο της δουλειας του εχει γυρισει ολο τον κοσμο καμποσες φορες, -ειναι υπεύθυνος για τα υποκαταστηματα μιας πολυεθνικης εταιριας (και μιας ελληνικης) σε 2 χωρες (η πολυεθνικη εταιρια τις προάλλες μπηκε στα "νεα" του ινσομνια") -και πολλα αλλα δεν εχει το δικαιωμα να πουλαει μουρη; και να ρωτησω εσενα: εχεις τελειωσει το Λύκειο; αν ναι εχεις σπουδασει ή δεν εχεις περασει πουθενα και δουλευεις (αν σου εχει κατσει) ως σερβιτορος; σε περίπτωση που εισαι μικροτερος να ξερεις πως στο μελλον ετσι θα σε κρίνουν συνέχεια! Βεβαια ποτε δεν ειπα πως για να εισαι αξιοπρεπης πρεπει να εχεις κανει ολα αυτα που εχω κανει εγω, αλλα οταν παινεύεται το αλβανο που δεν εχει τελειωσει το λυκειο και τον τρεφουν ακομα οι γονεις του, δεν θα παινευτω εγω που εχω τελειωσει τοσες σχολες και εχω πραγματικα ξεσκιστει στη δουλεια; το 1/10 να ειχες κανει (οχι μονο εσυ) απο αυτα που εχω κανει εγω οχι μονο θα πουλαγες μουρη αλλα... (απαγορευται να πω τη συνέχεια). Ειμαι σιγουρος πως πολλοι θα σκεφτουν:<<ειχαν χρηματα οι γονεις του να τον σπουδασουν>>, για να ξέρετε σε μια παραγκα ζουσαμε και γι αυτον τον λογο ειχα ξεσκιστεί έτσι. για να προκοψω στη ζωη μου σε αντιθεση με πολλους απο εσας που τα βρηκατε ολα έτοιμα! οπότε ναι! όταν μου δινεται η ευκαιρια να πουλήσω μουρη το κανω γιατι το αξίζω! και ως συμβουλη σου λεω (οχι μονο σε σενα) να μην κρινεις καποιον οταν δεν τον ξερεις! και τωρα που άρχισα (να δω ποτε θα σταματήσω ) εχεις κανα προβλημα που οπως λες "πουλαω μουρη"; με αηδιάζει μονο και μονο που σκεφτομαι οτι μπορει να απαντησεις σε αυτο το ποστ ειρωνικα κατι το οποιο για να λεω την αληθεια δεν το περιμενω απο σενα! και ολα αυτα εννοειται (να το, το ξανα λεω) δεν ειναι μονο για σενα αλλα για οποιονδηποτε αλλον που του εχει περασει απ'το μυαλο να με αμφισβητήσει και σας ευχομαι να μην γινετε ποτε καθηγητές διοτι αν παρουν κι αλλα παιδια το μυαλο που κουβαλατε εσεις τοτε καταστράφηκε η Ελλαδα! (οχι οτι ηδη δεν εχει καταστραφει αλλα τελος παντων! ) και παλι συγνωμη για το off-topic (το εβαλα σε spoiler) και παλι συγνωμη εαν ακουγονται σκληρα ολα αυτα αλλα αυτη ειναι η αλήθεια ή τουλαχιστον αυτο το μήνυμα μου περνατε! Καλή επιτυχία στη σταδιοδρομία σου τότε, αλλά αυτά που γράφεις και ο τρόπος που γράφεις δε μου θυμίζουν άνθρωπο τέτοιου επιπέδου. Καλή συνέχεια.
Dbzakias2 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Καλή επιτυχία στη σταδιοδρομία σου τότε, αλλά αυτά που γράφεις και ο τρόπος που γράφεις δε μου θυμίζουν άνθρωπο τέτοιου επιπέδου. Καλή συνέχεια. ούτε αυτά που έγραφες εσύ δεν μου θύμιζαν άνθρωπο του επιπέδου σου αλλά τα φαινόμενα απατούν! ευχαριστώ και επετρψε μου να σου ευχηθώ τα ιδια σε εσενα και μακάρι να κάνεις πολλά παραπάνω από αυτά που κατάφερα να κάνω εγώ! (αν και λίγο δύσκολοι οι καιροί αν υπάρχει θέληση τα πάντα μπορούν να συμβούν ) και ο τρόπος που γράφεις η αλήθεια είναι πως δεν εκφράζομαι καλά στον γραπτό λόγο!
stm00192 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Dbzakias αστο ρε αγορουδι μου δεν σε παιρνει!!! Μην λες μαλακιες γιατι θα γελαει και η παρδαλή αρκούδα!!! Αν τα είχες κανει ολα αυτα οπως λες τώρα είσαι τουλάχιστον 45 - 50 χρονων .. θα επρεπε να εχεις λεφτα να φανε και οι κότες και το κυριοτερο δεν θα ασχολουσουν καν με το insomnia η οποιοδήποτε forum. Την ιστοριουλα με το φτωχαδακι που ελιωσε για να γινει καποιος αστην για καμια ταινια!! Και ο τροπος που γράφεις και αυτα που λες και αυτά που συμβουλέυεις δείχνουν καθαρά ένα άνθρωπο με περιορισμένη παιδία και γνώσεις... ακομη και η σύνθεση του pc σου είναι τόσο τραγική που κάθε άλλο παρά γνώστη δείχνει.... Και τελος πάντω ένας άνθρωπος που έχει κάνει όλα αυτα που λες θα είχε τουλάχιστον την παιδεία να μην κοκορεύεται... και οχι να νομίζει οτι έχει δικιο και από πανω που κοκορεύεται... Ελεος μερικοι εδω μέσα πραγματικά!! Α και μια ερώτηση κρίσεων.. εσυ που είσαι τόσο πολυάσχολος και τοσο σημαντικος σε τοσες εταιρειες και στο ελληνικο ναυτικο που στο διάλο βρίσκεις το χρόνο και ξημεροβραδιάζεσαι στο insomnia!!???
Dbzakias2 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Dbzakias αστο ρε αγορουδι μου δεν σε παιρνει!!! Μην λες μαλακιες γιατι θα γελαει και η παρδαλή αρκούδα!!! Αν τα είχες κανει ολα αυτα οπως λες τώρα είσαι τουλάχιστον 45 - 50 χρονων .. θα επρεπε να εχεις λεφτα να φανε και οι κότες και το κυριοτερο δεν θα ασχολουσουν καν με το insomnia η οποιοδήποτε forum. Την ιστοριουλα με το φτωχαδακι που ελιωσε για να γινει καποιος αστην για καμια ταινια!! Και ο τροπος που γράφεις και αυτα που λες και αυτά που συμβουλέυεις δείχνουν καθαρά ένα άνθρωπο με περιορισμένη παιδία και γνώσεις... ακομη και η σύνθεση του pc σου είναι τόσο τραγική που κάθε άλλο παρά γνώστη δείχνει.... Και τελος πάντω ένας άνθρωπος που έχει κάνει όλα αυτα που λες θα είχε τουλάχιστον την παιδεία να μην κοκορεύεται... και οχι να νομίζει οτι έχει δικιο και από πανω που κοκορεύεται... Ελεος μερικοι εδω μέσα πραγματικά!! Α και μια ερώτηση κρίσεων.. εσυ που είσαι τόσο πολυάσχολος και τοσο σημαντικος σε τοσες εταιρειες και στο ελληνικο ναυτικο που στο διάλο βρίσκεις το χρόνο και ξημεροβραδιάζεσαι στο insomnia!!??? 1. απο ποτε η συνθεση αντιπροσωπεύει την παιδεια του καθενος; 2. οπως ειπα ξημεροβραδιάζομαι στο insomnia μονο οταν μου δίνεται η ευκαιρια, για βρες με δευτερες στο insomnia και θα σου πω εγω! 3. τωρα αυτα που λες για την ιστοριουλα δυστυχώς δεν μπορω να σε κανω να την πιστεψεις απο την στιγμη που γεννήθηκες ελαττωματικος ολιγόπιστος! αν μπορούσα ευχαρίστως αλλά δεν γίνεται οπότε ή τα πιστεύεις ή όχι! 4. η δουλεια στην nvidia και στην google ως υπεύθυνος marketing και διαφήμισης απο ποτε σημαίνει πως γίνεσαι pro στα pc; εισαι μ@λ@κ@ς ή το παιζεις; 5. παρδαλή κατσίκα ήξερα πως λέγεται και όχι παρδαλή αρκούδα! 6. στο εαν κοκορευομαι ή οχι η κριση μου ειναι πως δεν πρεπει να σε ενδιαφερει! ετσι και αλλιως λεγοντας μονο αυτα που ειπες ειναι λες και εσυ κοκορεύεσαι την μ@λ@κι@ του εγκέφαλου σου! οποτε σε παρακαλω βουλωσε το αναθεματισμένο στομα σου ή σκεψου εστω και 5" πριν ποσταρεις το τι πας να γραψεις! 7. γιατι ασχολεισαι τοσο πολυ με την παιδεία και τις δουλειες μου; ζηλεύεις επειδή είσαι ανάξιος να κατεχεις κατι αντίστοιχο; επειδη αυτο δειχνεις! λοιπών επειδή βαριέμαι να συντάξω και να γράψω πάλη μια έκθεση με αποτέλεσμα εσένα να αψηφάς το κάθε τι που λέω, διάβασε όλα που έχω γράψει, σκέψου και ζητά συγνώμη (αν έχεις την ελαχίστη τσίπα που απαιτείται πάνω σου). υ.γ. γιατι δεν μπορω να ειμαι 30 χρονων; σε παρακαλω συλλογισου λίγο! 6* εδώ πολλές φορές εσύ κοκορεύεσαι, δεν θα πουλήσω μούρη εγώ που αποδεικνύεται πως είμαι κλάσεις ανώτερος από σένα; (και μην ρωτησεις πως αποδεικνύεται. η απάντηση είναι μέσω της συμπεριφοράς σου και μονο) υ.γ. 2 δηλαδη αν καποιος εχει χρήματα σημαίνει πως δεν πρεπει να μπαινει στο insomnia; επειδη αυτο ελεγες πιο πανω! θα επρεπε να εχεις λεφτα να φανε και οι κότες και το κυριοτερο δεν θα ασχολουσουν καν με το insomnia η οποιοδήποτε forum. το μονο συμπερασμα που εβγαλα υστερα απο ολη αυτη την συζήτηση ειανι το ρητό που λεει too good to be true! αλλα οπως ειπα πιο πριν αν υπαρχει θεληση... Ευχομαι και σε εσενα αλλα και σε ολους να πετύχετε τον απώτερο σκοπο σας. η συζήτηση (αν θέλετε) θα συνεχίσει απλά εγώ θα απαντήσω αύριο διότι η forthnet αποφάσισε να μας μειωσει την ταχύτητα μετά τα μεσάνυχτα!
vagelis81 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Παρ ολα αυτα εγω απαντηση δε πηρα...Ας μου πει καποιος αναλυτικα πως μπορω να απενεργοποιησω το sli
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.