Dbzakias2 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 . ο άνθρωπος λέει παντακάθαρα ότι έχει xp 32bit αν το ειπε ενταξει να βαλει εννοειται τους x32 bit αλλα επειδη δεν διαβασα καπου να το λεει και ειδα οτι εχει 4gb ram υπεθεσα πως εχει 64μπιτα windows ετσι ωστε να του αναγνωρίζουν ολη την ραμ! και παλι συγνωμη αλλα δεν διαβασα κανενα ποστ που να λεει οτι εχει την 32 μπιτ εκδοση. ειχα καιρο να μπω σε αυτο το θεμα!
panos9553 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 αν το ειπε ενταξει να βαλει εννοειται τους x32 bit αλλα επειδη δεν διαβασα καπου να το λεει και ειδα οτι εχει 4gb ram υπεθεσα πως εχει 64μπιτα windows ετσι ωστε να του αναγνωρίζουν ολη την ραμ! και παλι συγνωμη αλλα δεν διαβασα κανενα ποστ που να λεει οτι εχει την 32 μπιτ εκδοση. ειχα καιρο να μπω σε αυτο το θεμα! Ποσο καιρο ειχες να μπεις ακριβως?? Για την εκδοση των windows to γραφει στην αρχη...
antonl Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Ακριβώς κάτω απ το post που μου απάντησες υπάρχει quote απ το αρχικό post...
juno12 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 ειχα καιρο να μπω σε αυτο το θεμα! ρε συ μας κοροϊδεύεις;;; :-D το post σου που έκανα quote το έγραψες σήμερα λίγη ώρα πιο πρίν.
Dbzakias2 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 yep δικιο εχετε δεν το ειχα προσεξει! @op τελικα βαλε τους 32 μπιτ drivers! ρε συ μας κοροϊδεύεις;;; :-D το post σου που έκανα quote το έγραψες σήμερα λίγη ώρα πιο πρίν. ναι! εγω εχω βαλει να με ειδοποιεί οταν μου κανουν παραθεση ενα ποστ μου και τοτε μονο μπαινω να δω τι εγινε! αυτο εννοω λεγοντας τα παραπανω!
juno12 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 α πές το έτσι να καταλάβουμε, ο καιρός σήμαινε κανα τέταρτο δηλαδή
stm00192 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 φιλε μου αφου το συστημα και τα windows σου ειναι 64 bit γιατι να βαλεις τα 32 και να εχεις τρεχαματα; υ.γ. πιστεψε εμενα, δουλευα στην Nvidia... κατι ξερω παραπανω! Καλα dbzakias εισαι οτι ναναι στην κυριολεξία!!! Να μην μηλισω και για την δουλειά στην nvidia ελεος δλδ...
panos9553 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Καλα dbzakias εισαι οτι ναναι στην κυριολεξία!!! Να μην μηλισω και για την δουλειά στην nvidia ελεος δλδ... Απο περιεργεια...γιατι το λεει συνεχεια αυτο????
d3m0n Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Απο περιεργεια...γιατι το λεει συνεχεια αυτο???? Για πουλ μουρ και για να δώσει αξία σε αυτά που λέει μάλλον...
Dbzakias2 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Καλα dbzakias εισαι οτι ναναι στην κυριολεξία!!! Να μην μιλήσω και για την δουλειά στην nvidia ελεος δλδ... απαντησα πιο πριν οτι εκανα λαθος διοτι δεν ειχα διαβασει οτι εχει τα 32bit. τι αλλο να πω! ειπα οτι εκανα λαθος! α πές το έτσι να καταλάβουμε, ο καιρός σήμαινε κανα τέταρτο δηλαδή :mrgreen:
vagelis81 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Παιδια εγκατεστησα και το direct x και τους τελευταιους drivers (τους ειχα ηδη εγκατεστημενους) αλλα τιποτα.Το προβλημα παραμενει.Μηπως τιθεται θεμα καρτας η επεξεργαστη για το συγκεκριμενο παιχνιδι;Μηπως δεν εχω αρκετα δυνατο συστημα για να το τρεξω;
Dbzakias2 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Παιδια εγκατεστησα και το direct x και τους τελευταιους drivers (τους ειχα ηδη εγκατεστημενους) αλλα τιποτα.Το προβλημα παραμενει.Μηπως τιθεται θεμα καρτας η επεξεργαστη για το συγκεκριμενο παιχνιδι;Μηπως δεν εχω αρκετα δυνατο συστημα για να το τρεξω; τι ρυθμισεις εχεις κανει στα συγκεκριμενα παιχνιδια;
vagelis81 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Φιλε μου σε οποια αναλυση κι αν παιξω το bulletstorm παρουσιαζει το προβλημα που ανεφερα.
antonl Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Αν το πρόβλημα δεν το χεις σ άλλα παιχνίδια, το πιθανότερο είναι να πρόκειται για «κόλλημα» του παιχνιδιού με την κάρτα σου. Δοκίμασε διαφορετικές ρυθμίσεις (δεν έχω/είχα καμιά σαν τη δική σου αλλά δες μπας και παίζει τίποτα με το SLi), δες αν υπάρχει κανα patch για το παιχνίδι και googlάρισε μπας και δεν είσαι ο μόνος μ αυτό το πρόβλημα.
vaggelisp7406 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Dbzakias για την δουλεια σου στην nvidia το ειπαμε,οτι δουλευες στην nvidia......
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.