Προς το περιεχόμενο

Bulletstorm gtx295

vagelis81

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα!

Εχω εγκαταστησειτο εν λογω παιχνιδι και ηθελα να ρωτησω το εξης σχετικα με την αποδοση του στον υπολογιστη μου.Ενω τρεχει κανονικα χωρις το παραμικρο προβλημα, δυστυχως υπαρχουν καποια μικροπροβληματα.Το πρωτο που παρατηρησα ειναι οτι πολυ συχνα χανεται το background και στη θεση του εμφανιζεται ενα μαυρο κενο.Αυτο συμβαινει για μερικα δεπτερολεπτα και μετα επανερχεται στο κανονικο.Επισης σε σημεια που το environment ειναι σκοτεινο οταν δηλαδη η δραση εκτυλισσεται σε εσωτερικους χωρους παρατηρειται το εξης:Υπαρχει μια αλλοιωση του μαυρου χρωματος και φαινεται σαν καφε ανοιχτο και επισης στο βαθος της σκηνης το enviroment ειναι θωμπο και αρχιζει να φαινεται ολοενα και καλυτερα οσο "προχωρας" και το πλησιαζει η καμερα.

Τι συμβαινει;Μηπως δεν εχω τις απαιτησεις;Η φταιει κατι αλλο;Νομιζω πως ο υπολογιστης μου με καλυπτει αλλα θα ηθελα και τη γνωμη σας.

Ευχαριστω

Asus P5B

Intel P965

Intel Core 2 Duo E6700 @ 2666MHz

4096MB (4 x 1024 DDR2-SDRAM )

NVIDIA GeForce GTX 295

Western Digital WD2500JS-63MHB5 (250GB)

HL-DT-ST DVDRAM GSA-H42L

ZMHM TU3S9EJ

XJ7352T TNO047U

Samsung SAMSUNG - 40 ßíôóåò

Realtek Semiconductor RTL8168/8111 PCIe Gigabit Ethernet Adapter

Microsoft Windows XP Home Edition 5.01.2600 Service Pack 3 (32-bit)

DirectX : 10.00

• Απαντ. 61
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

DirectX : 10.00

που το βρηκες καλε; το εχει ακυρωσει η microsoft! κανα Patch για το παιχνιδι εχεις περασει; εχεις βαλει τους νεους drivers της καρτας γραφικων;

Δημοσ.

Μια μετακίνηση σε windows 7 64bit μαλλον θα στα λυσει όλα τα προβλήματα!!

Δημοσ.

που το βρηκες καλε; το εχει ακυρωσει η microsoft! κανα Patch για το παιχνιδι εχεις περασει; εχεις βαλει τους νεους drivers της καρτας γραφικων;

Για να ειμαι ειλικρινης εχω κανει update τους drivers της καρτας αλλα δε θυμαμαι ποτε.Πιθανοτατα ναι αφου ειχα εγκαταστησει το παιχνιδι.Τωρα οσο για το direct x μπορειτε να δωσετε link απο που να κατεβασω το πιο σωστο για το συστημα μου;Ευχαριστω πολυ.

Δημοσ.

Προτίμησε τους 32bit.

Μα αφου εχει 64 bit συστημα οι 32 μπιτ drivers κατα 99% θα του δημιουργήσουν προβλήματα! Ακουσε με που σου λεω...

Δημοσ.

φιλε μου αφου το συστημα και τα windows σου ειναι 64 bit γιατι να βαλεις τα 32 και να εχεις τρεχαματα;

υ.γ. πιστεψε εμενα, δουλευα στην Nvidia... κατι ξερω παραπανω!

Δημοσ.

φιλε μου αφου το συστημα και τα windows σου ειναι 64 bit γιατι να βαλεις τα 32 και να εχεις τρεχαματα;

υ.γ. πιστεψε εμενα, δουλευα στην Nvidia... κατι ξερω παραπανω!

πραγματικά ό,τι να'ναι :wacko: :wacko: :wacko: .

ο άνθρωπος λέει παντακάθαρα ότι έχει xp 32bit κι επιμένεις να βάλει

64bit οδηγούς.

πλάκα του κάνεις;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...