villwtas Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Από χθες είμαι ένας ευτυχισμένος κάτοχος ενός Macbook Pro αλλά έχω ένα μικρό πρόβλημα.Επειδή το μηχάνημα ήταν εκθεσιακό στο μαγαζί κάποιος έχει περάσει username k password στον λογαριασμό του admin τον οποίο δεν ξέρω.Εγώ βέβαια logάρω σαν Αdmin αλλά σκέφτομαι ότι αν κάνει κάποιος η εγώ κατα λάθος log out θα έχω μετά πρόβλημα.Το ενοχλητικό του θέματος είναι ότι κατέβασα κάτι free games από appstore και τώρα δεν μπορώ να τα σβήσω γιατί μου ζητάει τον συγκεκριμένο κωδικό.Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει;Διάβασα στο help ότι γίνεται να αλλάξεις pass με τα bootcd.Aν δεν μπορέσω να το κάνω είναι εύκολο να κάνω reinstall ή θα πελαγώσω? Ευχαριστω για την προσοχη σας... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atheatos Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Από χθες είμαι ένας ευτυχισμένος κάτοχος ενός Macbook Pro αλλά έχω ένα μικρό πρόβλημα.Επειδή το μηχάνημα ήταν εκθεσιακό στο μαγαζί κάποιος έχει περάσει username k password στον λογαριασμό του admin τον οποίο δεν ξέρω.Εγώ βέβαια logάρω σαν Αdmin αλλά σκέφτομαι ότι αν κάνει κάποιος η εγώ κατα λάθος log out θα έχω μετά πρόβλημα.Το ενοχλητικό του θέματος είναι ότι κατέβασα κάτι free games από appstore και τώρα δεν μπορώ να τα σβήσω γιατί μου ζητάει τον συγκεκριμένο κωδικό.Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει;Διάβασα στο help ότι γίνεται να αλλάξεις pass με τα bootcd.Aν δεν μπορέσω να το κάνω είναι εύκολο να κάνω reinstall ή θα πελαγώσω? Ευχαριστω για την προσοχη σας... Κάνε ένα clean install να ησυχάσεις και μετά ξανακατεβάζεις τα παιχνίδια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
petros666 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 να το πας πισω και να στο φτιαξουν αυτοι, δικο τους ειναι το λαθος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
djmike Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 http://support.apple.com/kb/HT1274 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
villwtas Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Όλα κομπλε παλικάρια τον άλλαξα τον κωδικό ακολουθώντας τα βήματα από το link του djmike.Σας ευχαριστώ όλους !!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leonidas_fs Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Παντως φίλε, για καλό και για κακο καντου ενα clean install! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.