gballas Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Ξέρω πολύ καλά κάτι πριν το γράψω. Η GA-Z68X-UD4-B3 ΔΕΝ έχει GPU onboard, η GA-Z68XP-UD4 όμως έχει. Ρίξε μια ματιά: http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3910#ov α ναι έχεις δίκιο δεν το πρόσεξα
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Moderators Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Έχω την εντύπωση ότι η XP είναι νεώτερη και απλά το λογότυπο Β3 δεν περιλαμβάνεται πλέον στην ονομασία της (όπως και σε όλες τις νεότερες μητρικές της εταιρίας)... Δεν επρεπε εστω να το αναφερει στα χαρακτηριστικα?
JIMBOAthens Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Λογικά ναι θα έπρεπε. Απλά παρακολουθούσα από το site της Gigabyte όλη την γκάμα των Z68 μητρικών από την αρχή που πρωτοπαρουσιάστηκαν και όταν αγόρασα την UD4 (πριν κανά μήνα περίπου) δεν είχε ανακοινωθεί ακόμα κάτι για την XP...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 η UD4 δεν έχει onboard VGA http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3849#ov anywayz. καμία δεν έχει onboard vga, η VGA είναι στον επεξεργαστή (On Die) όχι στην μητρική εγώ πάντως προτίμησα την Asus P8Z68-V Pro για να έχω καβάτζα κάρτα γραφικών σε περίπτωση που πάθει κάτι η GTX570...
gballas Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 καμία δεν έχει onboard vga, η VGA είναι στον επεξεργαστή (On Die) όχι στην μητρική εγώ πάντως προτίμησα την Asus P8Z68-V Pro για να έχω καβάτζα κάρτα γραφικών σε περίπτωση που πάθει κάτι η GTX570... ναι αυτο ενοούσα δεν το εξέφρασα με την αρμόζουσα τεχνική ορολογία ;P
dhmak Δημοσ. 24 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2011 Δυστυχώς μάλλον έχει δίκιο ο GeorgeMan για την μή ύπαρξη του B3 stepping στην GA-Z68XP-UD4 (τουλάχιστον σύμφωνα με το εγχειρίδιό της, σελίδα 34) .αμώτο και την είχα βάλει στο μάτι. (Στο εγχειρίδιο της GA-Z68X-UD4-Β3, πάλι σελίδα 34, αναφέρει οτι είναι B3 stepping) Βέβαια και η asus και asrock που έχω βάλει επίσης στο μάτι, κι αυτές δέν αναφέρουνε το B3 stepping. Λέτε να έχει απαλυφθεί ώς αυτονόητο ;; Ποιά είναι καλύτερη κατα την γνώμη σας: η GA-Z68XP-UD4-Β3 η GA-Z68XP-UD4 η Asrock Z68 Extreme4 ή η Asus P8Z68-V Pro Δηλαδή περιττό/ανούσιο/ηλίθιο που το αναφέρουνε, αφού το Ζ68 δέν το φτιάξιανε με πρόβλημα ;;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 24 Ιουλίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 24 Ιουλίου 2011 τα Ζ68 δεν έχουν το bug των P67/H67 πριν το Β3 stepping...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.