Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα - stop:c0000269

Scatman

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το λειτουργικό μου σύστημα είναι ΧΡ.

Χθές αφού έκλεισα το laptop μου, έγινε αυτόματα update στο σύστημα.

Το πρόβλημα είναι ότι σήμερα, ανοίγοντάς το ο υπολογιστής άρχισε να κάνει συνεχόμενες επανακκινήσεις.

Αφού απενεργοποίησα το αυτόματο rebooting, μου έβγαλε μία μπλε οθόνη με το μήνυμα :

stop:c0000269 {illegal system dll relocation}

the system dll kernel32.dll was relocated in memory. the application will not run properly.

Προφανώς προκλείθηκε απ'το Update...

το θέμα είναι ότι δε μου επιτρέπει να τρέξω τίποτα.. ούτε safe mode, ούτε καν τις εντολές command. Ακόμη και η last configuration δεν είχε αποτέλεσμα...

CD ανάκτησης δεν υπάρχει...υπάρχει κάποια λύση? Γνωρίζει κανείς?

Ευχαριστώ

Δημοσ.

γεια και πάλι.

ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Προς το παρών, δεν έχω βρει τη λύση.

Έχω συνδέσει τον σκληρό του λάπτοπ στον desktop μου και κάνω διάφορες δοκιμές.

Ξέχασα να αναφέρω πως είχα εγκατεστημένο και το avast που αναφέρεται και σε κάποιο απ'τα παραπάνω links.

Εφόσον, αντικαταστήσω το kernel32.ddl μου (1.3 ΜΒ) με ένα που βρήκα σε γνωστό (κι αξιόπιστο) online site για DLLs (486 ΚΒ), ενδέχεται να μου δημιουργήσει περισσότερα προβλήματα?

Επίσης, προσπάθησα στον σκληρό του λάπτοπ να κάνω απεγκατάσταση του Avast αλλά δε βρήκα κάποιο τρόπο. Μήπως πρέπει απλά να το διαγράψω?

τι μπορεί να σου συμβεί απ'τη μία μέρα στην άλλη :(

Δημοσ.

γεια και πάλι.

ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Προς το παρών, δεν έχω βρει τη λύση.

Έχω συνδέσει τον σκληρό του λάπτοπ στον desktop μου και κάνω διάφορες δοκιμές.

Ξέχασα να αναφέρω πως είχα εγκατεστημένο και το avast που αναφέρεται και σε κάποιο απ'τα παραπάνω links.

Εφόσον, αντικαταστήσω το kernel32.ddl μου (1.3 ΜΒ) με ένα που βρήκα σε γνωστό (κι αξιόπιστο) online site για DLLs (486 ΚΒ), ενδέχεται να μου δημιουργήσει περισσότερα προβλήματα?

Επίσης, προσπάθησα στον σκληρό του λάπτοπ να κάνω απεγκατάσταση του Avast αλλά δε βρήκα κάποιο τρόπο. Μήπως πρέπει απλά να το διαγράψω?

τι μπορεί να σου συμβεί απ'τη μία μέρα στην άλλη :(

Ακολούθησε αυτό

http://ezinearticles.com/?How-to-Manually-Uninstall-Avast-Antivirus-on-Windows-XP&id=3475074

το λειτουργικό είναι αυθεντικό ; :X

Δημοσ.

Δεν έγινε δουλειά...οπότε πάω στη λύση του φορματ...

το λάπτοπ το αγόρασα μτχ και είχε μέσα τα win xp pro. CD ανάκτησης δε μου έδωσε ο πωλητής, φαντάζομαι όμως ότι ήταν πειρατικά :)

όπως και να έχει, ευχαριστώ για το ενδιαφέρον

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...