slvsnt Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Ποιά η γνώμη σας για τη συγκεκριμένη εταιρία, και ποιο συγκεκριμένα για τα WAVE POWER LL 5W-30 τα θέλω για ένα vw tsi 1.2 και επίσης για τα WAVE POWER SF 20W-50 για ένα παλιό αυτοκίνητο (που καίει λάδια). γενικά σαν λάδια λένε τίποτα; τα έχει δοκιμάσει κανείς;
Haldol Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Μου είναι άγνωστα για να είμαι ειλικρινής... αλλά γιατί δεν ακολουθείς την πεπατημένη; Ποια λάδια είναι καλά και «κάνουν» στον μικρό TSI, είναι γνωστό. Εάν μπεις σε κάποιο από τα πολλά fora των φίλων της εταιρείας, θα διαβάσεις άπειρες επιλογές.
slvsnt Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 μωρε ξέρω ποια είναι τα λάδια και ποιά προτιμούν οι περισσότεροι, δεν είναι η πρώτη φορά που αλλάζω λάδια στο συγκεκριμένο αυτοκίνητο. απλά άκουσα ότι και αυτά είναι πολύ καλά, αλλά επειδή ο καθένας λέει ό,τι θελει είπα να ρωτήσω και μια δεύτερη γνώμη εδώ.
imr Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Παρε online τα mobil1 esp formula στα 13ε το λιτρο που ειναι χιλιοδοκιμασμενα
greekparot Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Παρε online τα mobil1 esp formula στα 13ε το λιτρο που ειναι χιλιοδοκιμασμενα +1000 μην κανείς δοκιμές με νέα μαρκα λαδιων.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.