slvsnt Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Ποιά η γνώμη σας για τη συγκεκριμένη εταιρία, και ποιο συγκεκριμένα για τα WAVE POWER LL 5W-30 τα θέλω για ένα vw tsi 1.2 και επίσης για τα WAVE POWER SF 20W-50 για ένα παλιό αυτοκίνητο (που καίει λάδια). γενικά σαν λάδια λένε τίποτα; τα έχει δοκιμάσει κανείς; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Haldol Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Μου είναι άγνωστα για να είμαι ειλικρινής... αλλά γιατί δεν ακολουθείς την πεπατημένη; Ποια λάδια είναι καλά και «κάνουν» στον μικρό TSI, είναι γνωστό. Εάν μπεις σε κάποιο από τα πολλά fora των φίλων της εταιρείας, θα διαβάσεις άπειρες επιλογές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slvsnt Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 μωρε ξέρω ποια είναι τα λάδια και ποιά προτιμούν οι περισσότεροι, δεν είναι η πρώτη φορά που αλλάζω λάδια στο συγκεκριμένο αυτοκίνητο. απλά άκουσα ότι και αυτά είναι πολύ καλά, αλλά επειδή ο καθένας λέει ό,τι θελει είπα να ρωτήσω και μια δεύτερη γνώμη εδώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
imr Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Παρε online τα mobil1 esp formula στα 13ε το λιτρο που ειναι χιλιοδοκιμασμενα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greekparot Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Παρε online τα mobil1 esp formula στα 13ε το λιτρο που ειναι χιλιοδοκιμασμενα +1000 μην κανείς δοκιμές με νέα μαρκα λαδιων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.