makisg133 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Καλημερα,εχω εναν υπηρεσιακο υπολογιστη ο οποιος εκαψε δισκο χθες τον οποιο αντικατεστησα κ του περασα αυθεντικα WinXP Profesional! Σημερα το πρωι που πηγα να τον δηλωσω στο δικτυο της δουλειας μου εγινε η δηλωση κ μολις για πρωτη φορα προσπαθησα να μπω ,εκανε για πολυ ωρα φορτωση ρυθμισεων(αιωνια...) ,κ συνεχιζε να το κανει αυτο οσες επαννεκινησεις κ να του εκανα!Οταν αποφασισα να του ξανακανω format ,με το σκεπτικο οτι εκανα μαλλον κατι λαθος στην δηλωση του στο δικτυο πχ...,οσα bootable CD των windows κ να του εβαλα δεν ξεκινουσε την εγκατασταση! Να σημειωσω οτι to Bootable Device Priority ηταν παντα στο cd.....Μηπως εχει καποιος ξανασυναντησει αυτο το φαινομενο κ μπορει να βοηθησει η εστω καποια ιδεα....? Ευχαριστω εκ των προτέρων!
filip123go Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Άκυρο το προηγούμενο..!!!! Ο σκληρος κατα πάσα πιθανότητα ήταν ελαττωματικός..! Κατέβασε και τρέξε το διαγνωστικό απ την εταιρία για να είσαι 100% σίγουρος. Αν δεν μπορείς να το βρεις, πες μας το μοντέλο του σκληρού, να σου στείλουμε link...
makisg133 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Τελικα το προβλημα λυθηκε!Καποιο κολλημα υπηρχε με το δικτυο,αλλο ονομα κτλ..,κ προσπαθωντας να το φτιαξω προσπαθησα πολλα κ μεσα σε αυτα μαλλον εκανα κ αυτη την πατατα!Τον εβαλα σε εναν αλλον υπολογιστη σαν slave κ τον διαμορφωσα απο εκει κ αυτη τη στιγμη του περναω τα windows!Τωρα αυριο θα ξαναπροσπαθησω να τον βαλω στο δικτυο αλλα αυτη τη φορα με τα XP HOME που το ειχα τοσο καιρο κ δεν ελπιζω να δω προβλημα!Ευχαριστω για το ενδιαφερον!
filip123go Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Τον εβαλα σε εναν αλλον υπολογιστη σαν slave κ τον διαμορφωσα απο εκει κ αυτη τη στιγμη του περναω τα windows! Τα windows τα περνάς από το pc που το έκανες διαμόρφωση..?? Αν ναι,τότε πολύ πιθανόν να μην παίζει στον άλλον υπολογιστή. Γενικώς τα windows πρέπει να περνιούνται στο pc στο οποίο θα δουλεύονται....
makisg133 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Οχι..απλα τον εκανα διαμορφωση εκει γτ κατι εγινε κ δεν εκανε βοοτ το cd των windows....!Υστερα τον εβαλα στο δικο του κουτι κ εκανε boot μια χαρα..ηδη το εχω συνδεσει στο δικτυο κ τωρα του περναω τα τελευταια προγραμματα του.....!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.