arsenal Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Ρε παιδια πηγα και συμπληρωσα τα χαρτια και μου εδωσαν ενα αλλο χαρτι με τις ιατρικες εξετασεις... Λοιπον μου ειπαν να παρω τηλεφωνο στο κρατικο νοσοκομειο και να τους πω οτι θελω να κανω εξετασεις για την αστυφυλακων αλλα δεν ηξεραν ποιες πρεπει... Μπορείται να μου πείτε εσεις ποιες ειναι? στο χαρτι λεει Ακτινολογικο,μικροβιολογικο,οφθαλλμολογικο,ΩΡΛ,χειρουργικό,παθολογικο,καρδιολογικο αλλα οπως μου ειπε και απο το τηελφωνο ενας ιατρος στο νοσοκομειο αυτες θελουν 2 μηνε ςγια να βγουν αρα αποκλείεται να ειναι όλες
panagos Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 3 μέρες κάνουν να βγουν οι εξετάσεις που ανέφερες και άλλες 57 μέρες οι ψοιχειατρυκαίσ. muhahahahahahaha
FilipposMD Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Το πρόβλημα είναι να κλείσεις ραντεβού να σε εξετάσουν. Τα μόνα που είναι εργαστηριακές, ας πούμε, εξετάσεις, είναι στο ακτινολογικο (λογικά ακτινογραφία θώρακος) και στο μικροβιολογικό (λογικά εξετάσεις αίματος), τα οποία θα είναι έτοιμα σύντομα. Τώρα, πώς θα καταφέρεις να κλείσεις ραντεβού με όλους αυτούς τους γιατρούς, δεν ξέρω...
arsenal Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Πήρα στην αστυνομία και μου είπαν ότι μάλλον δεν έχουν ενημερωθεί ακόμα λέει αυτές σε μια ημέρα βγαίνουν κανονικά
cthulhucarbide Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Συνήθως όταν λένε για εξετάσεις πηγαίνεις σε GP kαι σε εξετάζει και αν κρίνει απαραίτητο σου λέει να κάνεις καμιά εξέταση παραπάνω
panosno1com Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Συνήθως όταν λένε για εξετάσεις πηγαίνεις σε GP kαι σε εξετάζει και αν κρίνει απαραίτητο σου λέει να κάνεις καμιά εξέταση παραπάνω τι ειναι το GP ;;;
-nick- Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 · Κρυμμένο από paredwse, 6 Ιουλίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Κρυμμένο από paredwse, 6 Ιουλίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Ρωτα κτηνίατρο
cthulhucarbide Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 τι ειναι το GP ;;; Gia Peos=Πεολόγος. General Practioner. Γενικός παθολόγος σα να λέμε
panosno1com Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Gia Peos=Πεολόγος. General Practioner. Γενικός παθολόγος σα να λέμε thanks
cthulhucarbide Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 · Κρυμμένο από paredwse, 6 Ιουλίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Κρυμμένο από paredwse, 6 Ιουλίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος thanks Τί thanks? Gia το Peos?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.