Qman Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Γειά σας παιδιά. Θέλω να ακυρώσω την σύνδεση μου με την HOL και ώς γνωστόν η απροθυμία τους να σου δώσουν μια ξεκάθαρη απάντηση και πόσο μάλλον μια λύση δεν παίζεται. Μπορεί κανείς να μου πεί την διαδικασία που πρέπει να κάνω; Δηλ. 01. Σε ποιόν αριθμό να στείλω FAX την αίτηση διακοπής, 02. Τι δικαιολογητικά θέλει 03. Μετά σε ποιό τηλ. να πάρω για να δώ αν το πήραν. Ευχαριστώ προκαταβολικά.
dimitrisOS Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Γειά σας παιδιά. Θέλω να ακυρώσω την σύνδεση μου με την HOL και ώς γνωστόν η απροθυμία τους να σου δώσουν μια ξεκάθαρη απάντηση και πόσο μάλλον μια λύση δεν παίζεται. Μπορεί κανείς να μου πεί την διαδικασία που πρέπει να κάνω; Δηλ. 01. Σε ποιόν αριθμό να στείλω FAX την αίτηση διακοπής, 02. Τι δικαιολογητικά θέλει 03. Μετά σε ποιό τηλ. να πάρω για να δώ αν το πήραν. Ευχαριστώ προκαταβολικά. αν ακυρωσεις την συνδεσει χανεται και ο αριθμος το ξερεις ;
dimitrisOS Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Δεν έχω 2Play μόνο ιντερνετ α οκ τους πηρες ενα τηλεφωνο να δεις τι θελουν ;
SPANK Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Ποιο είναι το πρόβλημα ? Απλά πάρε τους τηλέφωνο και πες τους θέλώ να κάνω διακοπή της υπηρεσίας μου και να σου δώσουν το fax τους. Στείλε το fax και κράτα και το απόκομα απο το fax οτι το έστειλες στην συνέχεις πάρε τους ενα τηλέφωνο και ρώτα τους να σου επιβεβαιώσουν οτι έλαβαν το fax
Qman Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Δεν με αφήνουν εμένα προσωπικά να κάνω την διακοπή και δεν μου δίνουν το τηλέφωνο επειδή η γραμμή είναι στο όνομα του πατέρα μου ο οποίος δεν θέλει να ασχοληθεί με τίποτα...Ούτε σαν αίτημα για να επικοινωνήσει κάποιος μαζί μου δεν το καταχώρησαν, τι μά τι μού τίποτα αυτοί.
dimitrisOS Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Δεν με αφήνουν εμένα προσωπικά να κάνω την διακοπή και δεν μου δίνουν το τηλέφωνο επειδή η γραμμή είναι στο όνομα του πατέρα μου ο οποίος δεν θέλει να ασχοληθεί με τίποτα... πες οτι εισαι εσυ ο ιδιος
Qman Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Ε πείτε με χαζό αλλά αγχώνομαι μήπως με καταλάβουν. Απλά έλεγα αν ήξερε κανείς κηρίως το τηλέφωνο που πρέπει να στείλω το fax και το τηλέφωνο για να πάρω να δώ αν το πήραν μόνο αυτό.
SPANK Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Απο την μεριά τους έχουν δίκιο γιατι θέλουν να μιλήσουν με τον κάτοχο της γραμμής , μπορέι πχ κάποιος αλλο να πάρει και να πεί θέλω να κάνω διακοπή στην συγκεκριμένη γραμμή. Όσο για το αν τους πείς οτι εισαι ο πατέρας σου προφανώς θα ζητήσουν και κάποια προσωπικά στοιχεία για να γίνει η ταυτοποίηση οπότε δεν ξέρω αν θα βγάλεις άκρη.
Tompgr Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Και γιατί δεν λές στον πατέρα σου να πάρει τηλέφωνο?
Qman Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Χμμμ θα πάρω μάλλον αύριο πάλι αν είναι και θα πώ ότι είμαι εγώ ο κάτοχος της της γραμμής και θα δώσω τα στοιχεία μην με πάρουν χαμπάρι σήμερα. Ελπίζω να βγεί άκρη...
paris.gr Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Κράτα και το router καλού κακού. Εμένα μου ζήτησαν να το επιστρέψω μετά από 8 μήνες που έκανα διακοπή! Απλά απαράδεκτοι! Και το router ουδέποτε το χρησιμοποίησα γιατί απλά είναι ΓΤΠ.
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Λοιπόν φίλε μου,πάρε χαρτί και σημείωνε : 1)θέλουν φωτοτυπία αστυνομικής ταυτότητας του κατόχου 2)Πάνω στην φωτοτυπία θα πρέπει να γραφτεί το εξής κείμενο : Στον αριθμό τηλ:....... (ή αρ.βρόγχου αν δεν έχεις νούμερο) που διατηρώ στην δ/νση......... με ΑΦΜ.......επιθυμώ κατάργηση βρόχου και internet 3)Υπογράφει το κείμενο ο κάτοχος 4)Το στέλνεις στο fax: 2130005769.
Qman Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Αααα ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις Πάντως πήρα κι εγώ ξανά πριν κοιαξω εδώ το θέμα ξανά και μου έστειλαν με sms το κείμενο που πρέπει να συντάξω και που να το στείλω. Μια ερώτηση φίλε vforvendetta85 εγώ δεν έχω 2play αλλα μόνο ιντερνετ (τηλέφωνο είναι του ΟΤΕ) να γράψω και διακοπή Βρόγχου; Παιδιά ίσως είναι καλή ιδέα να γίνει κάπου ενα θέμα με τις διαδικασίες συνοπτικά τι χρειάζεται να γίνεται σε τέτοιες περίπτωσεις πιστεύω θα ήταν πολύ χρήσιμο γιατί θα γλιτώσει πολύς κόσμος απο μεγάλες ταλαιπωρίες. Και πάλι ευχαριστώ. Κράτα και το router καλού κακού. Εμένα μου ζήτησαν να το επιστρέψω μετά από 8 μήνες που έκανα διακοπή! Απλά απαράδεκτοι! Και το router ουδέποτε το χρησιμοποίησα γιατί απλά είναι ΓΤΠ. :S δεν έχεις άδικο είναι όντως ΓΤΠ γι'αυτό και γω το έχω αντικαταστήσει με ασύρματο (εμένα μου έδωσαν ενσύρματο να φανταστείς) λές να μου το ζητάνε;
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Φίλε μου Qman,μήπως μένεις επαρχία,όπου η hol δεν έχει ιδιόκτητο δίκτυο και πως πληρώνεις το πάγιο του οτε αλλά έχεις internet από hol;Εξήγησε σε παρακαλώ γιατί δεν καταλαβαίνω το "καθεστώς" των υπηρεσιών.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα