amacon Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 είμαι στα πρόθυρα αναβάθμισης του desktop και μου κίνησε την περιέργεια αυτη η μητρική Linkαναρωτιεμαι αν θα χω πρόβλημα με τον χώρο στο κουτί μου smilodon σαν προιον φαίνεται πολύ καλό. Για vga εχο μια ati radeon 4890 που πιανει χωρο στο κουτι γενικότερα
karmen1983 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 είμαι στα πρόθυρα αναβάθμισης του desktop και μου κίνησε την περιέργεια αυτη η μητρική Linkαναρωτιεμαι αν θα χω πρόβλημα με τον χώρο στο κουτί μου smilodon σαν προιον φαίνεται πολύ καλό. Για vga εχο μια ati radeon 4890 που πιανει χωρο στο κουτι γενικότερα H μητρική είναι ATX και το κουτί σου από ότι βλεπω System Board: 10” x 12” max size ATX form factor / micro ATXExpansion slots: Standard ATX 7 slots Αρα δεν θα έχεις θέμα
rafail1994 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Όπως είπε και η καρμεν δεν θα έχεις πρόβλημα στην συμβατότητα
amacon Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 ευχαριστω πολυ παιδια για την αμεση απαντηση σας!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.