mixalisss Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 ειχα περασμενο cfw και εκανα μια χαζομάρα κ εκανα update τωρα εχω το official to τελευταιο οταν μπαινω στο πσν μερικα μου τα κετεβαζει και μερικα οχι μου βγαζει ενα ερρορ εκανα μπακ απ το σκληρο και φορματ μετα οταν μπηκα στο πσν δεν το εκανε το προβλημα και κατεβαζε κανονικα αλλα ηθελα τα αποθηκευμενα παιχνιδια μου (saves Κλπ) μηπως εχει φαει σκαλομα γιατι εχω αποθηκευμενα παιχνδια του πσ3 στο σκληρο τον εσωτερικο καμια ιδεα ;;τι μπορω να κανω τουλαχιστον να κρατησω τα saves ευχαριστω
Xristaras12 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 αφου εκανες φορματ στον δισκο της κονσολας(αυτο καταλαβα ετσι οπως τα εχεις γραψει) αν δεν ειχες κρατησει απο πριν τα saves σου κλπ,δεν υπαρχουν πλεον.
mixalisss Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 εχω κανει μπακ απ τπ σκληρο δισκο αλλα οταν κανο restore μου τα ξαναπερναει οπως ειναι και εμφανιζεται παλι το προβλημα θελω μια πατεντα να παρω τα saves χωρις να μου περναει τα αλλα πραγματα του σκληρου πχ μεσα εχω περασμενα παιχνδια και οταν κανω restore Προφανως περναει και αυτα μεσα καμια ιδεα ;;
Xristaras12 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 αφου κανεις το backup γιατι δεν παιρνεις απο εκει τα saves τοτε; παρε τα saves και ξανακανε φορματ. δεν νομιζω οτι υπαρχει τροπος να διαβασεις τα δεδομενα του backup...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.