Προς το περιεχόμενο

Καλώδιο MagSafe power adapter καπουτ...

nickolas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω ένα χρόνο το λευκό Macbook unibody και ο φορτιστής εδώ και 1 μήνα κάποιες φορές δε φόρτιζε. Δεν έδωσα σημασία μέχρι που είδα ότι σε ένα σημείο έχει σκιστεί το προστατευτικό περίβλημα. Άρχισα να τον προσέχω αλλά σήμερα είδα πως έχει και ένα νέο μεγάλο σκίσιμο πολύ κοντά στο άκρο του που κουμπώνει στον υπολογιστή, και το οποίο είναι αδύνατον να έχει φάει στρεσάρισμα (να έχει πατήσει πάνω του καρέκλα...)

Αντιμετωπίζει άλλος παρόμοια προβλήματα με το νέο καλώδιο? Εμένα πλέον θέλει πολλά ακροβατικά για να φορτίσει και ήδη έχω παραγγείλει από Amazon αντικαταστάτη.

Είχα 3 χρόνια το προηγούμενο Macbook και χωρίς να προσέχω καθόλου δεν είχα πρόβλημα με το καλώδιο...

Όπως και με το καλώδιο του αλουμινένιου Macbook που είναι 2,5 ετών, καμία ορατή φθορά.

Δημοσ.

Ωραιος τιτλος

Και εμενα τα ιδια κανει ο φορτιστης του netbook Μου......

Ξεγυμνοσα το καλωδιο εκει που βγενει απο το τροφοδοτικο και παρει στο netbook και συνδεσα τα καλωδια και ολα οκ.

Πραγμα που δεν το συτηνω ε!(Τα ορθογραφικα μου μεσα)

Δημοσ.

Ωραιος τιτλος

Και εμενα τα ιδια κανει ο φορτιστης του netbook Μου......

Ξεγυμνοσα το καλωδιο εκει που βγενει απο το τροφοδοτικο και παρει στο netbook και συνδεσα τα καλωδια και ολα οκ.

Πραγμα που δεν το συτηνω ε!(Τα ορθογραφικα μου μεσα)

εχω κανει το ιδιο σε φιλου λπατοπ στο τροφοδοτικο και μετα απο ενα χρονο δουλευει μπομπατα και χωρίς προβλημα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...