FedonasP Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Παίδες δεν έχω το πακέτο "welcome back" για το psn που σου δίνει μια συνδρομή και 2 παιχνίδια δωρεάν... Τι σκατά μπορεί να φταίει??? είχα account πριν πέσει το δίκτυο τους και μάλιστα μου στείλανε mail ενημερωτικό ότι μπορώ να πάρω τα παιχνίδια... πηγαίνω όμως στο psn store και δεν έχει κουμπάκι "welcome back" πηγαίνω στο account managment> transaction> services (στο περίπου τα ονόματα δεν είμαι μπροστά δεν τα θυμάμαι ακριβώς ) και δεν έχει καμια υπηρεσία (θα έπρεπε να δείχνει το welkcome back πακέτο) μετά πατάω στο "whats new" εκεί έχει ένα κουτάκι με το σήμα του PSN και το "welcome back" logο.. αλλα με το που το πατάω με οδηγεί σε αυτή την μαμακια που έχουν και μοιάζει με το sims.. δεν καταλαβαίνω γιατί δεν μου εμφανίζεται και δεν μπορώ να βρω και τρόπο να τους στείλω mail να τους ξεχεσω!!
Giwrgos1996 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Εχω και εγω παρομοιο προβλημα. Κατεβασα ενα παιχνιδι χωρις να εχω ενεργοποιησει το plus και χωρις τιποτα και ξαφνικα εμεινα να εχω μονο 1 παιχνιδι και τιποτε αλλο
FedonasP Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Εχω και εγω παρομοιο προβλημα. Κατεβασα ενα παιχνιδι χωρις να εχω ενεργοποιησει το plus και χωρις τιποτα και ξαφνικα εμεινα να εχω μονο 1 παιχνιδι και τιποτε αλλο Για να λύσεις το δικό σου πρόβλημα απλά πήγαινε στο account>transaction>services>και κανε click πάνω στο welcome back
skanjos Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 psn welcome back package ήταν μέχρι 3 ιουλίου.σόρρι χάσατε...
gherudos Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Πήρε παράταση μέχρι τις 5 Ιουλίου. Προλαβαίνετε ακόμα, έχετε μερικές ώρες...
Dbzakias2 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Πήρε παράταση μέχρι τις 5 Ιουλίου. Προλαβαίνετε ακόμα, έχετε μερικές ώρες... στην america ομως!
JohnVani18 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Τι κάνατε ένα μήνα και τώρα φαγωθήκατε να τα κατεβάσετε μερικοί..??
FedonasP Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Στο email που μου στείλανε έλεγε μέχρι τις 7 ιουλίου... και όταν έστειλα παραπονετικό email μου είπανε ότι δεν μπορούνε να ασχοληθούνε επειδή έχουν πολύ κόσμο για αυτό το θέμα να περιμένει.. και μου δώσανε ένα τηλέφωνο στην αμερική για να κανονίσω να μου δώσουνε κουπόνια??? κάτι τέτοιο... Εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί υπάρχουν προθεσμίες δεν κατάλαβα? τέσπα τσίπιδες...
aekoupoli Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 μπορει να εχου προθεσμια γιατι αν καποιος παρει τωρα ps3 που δεν ειχε την εποχη που ηταν down το psn θα εχει επιτοπου τσαμπα παιχνιδακια χωρις λογο
gchris7 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 μπορει να εχου προθεσμια γιατι αν καποιος παρει τωρα ps3 που δεν ειχε την εποχη που ηταν down το psn θα εχει επιτοπου τσαμπα παιχνιδακια χωρις λογο Η προσφορά αν δεν κάνω λάθος ηταν μονο για αυτούς που ειχαν account την περίοδο που ηταν down.
Giwrgos1996 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Καταφερα να κατεβασω και το αλλο παιχνιδι αλλα για + τιποτα..
REAPER13 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 παίδες σορυ που γράφω σε λίγο άκυρο ποστ ... αλλα έχω ένα πρόβλημα ... λοιπόν όταν έφτιαξα το ονλινε αιντι μου στο πσν νετγορκ έκανα λάθος και έβαλα ένα όνομα που δεν θέλω να έχω ... από ότι έχω ψάξει δεν γίνετε να το αλλάξω σωστά??τελος παντων δεν είναι αυτό το προβλημα μου ... το προβλημα ειναι οτι θελω να φτιαξω καινουριο αιντι αλλα το σαιτ τισ σονυ εχει προβλημα ... πως αλλιως μπορω να φτιαξω??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.