Προς το περιεχόμενο

Seinfeld - Αν δεν συμβαίνει τίποτα, τότε γιατί το βλέπω;

Praetorian

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators

Για καποιο λογο, λατρεψα το curb . Μετα ξεκινησα να βλεπω seinfeld. Οποτε ισως γι αυτο ειμαι προκατειλημμενος και ανηκω στην μειοψηφια που θεωρω το δευτερο πολυ ανωτερο.

^ Νομίζω συμφωνώ με αυτό που κατάλαβα ότι έγραψες (αλλά ίσως όχι με αυτό που ήθελες να πεις) ( :P lol)

Παρεμπιπτόντως, το Comedians in Cars Getting Coffee ξεκίνησε τη δεύτερη season του αυτές τις μέρες (έχει ήδη δύο επεισόδια).

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 240
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

εγω τωρα ξεκινησα Curb (ειμαι στη 2η) και εχω δει ηδη αρκετες αναφορες στο Seinfeld.. ετσι οπως το βλεπω, καλυτερα να αρχισει καποιος με Seinfeld, για να καταλαβαινει και τι γινεται σε ορισμενα σημεια..

Το Curb κι εγώ φέτος το ξεκίνησα και τα σπάει. Πολύ καλύτερο απ ότι το περίμενα! Ειδικά για τους φαν του Seinfeld και για τους λάτρεις του χιουμορ του Larry David και του situation comedy επιβάλλεται. Εχει και αυτό τους επικούς του χαρακτήρες και είναι στιγμές που πλησιάζει την επικότητα του Seinfeld κατά την άποψη μου.

Btw, οι αναφορές στο Seinfeld όσο προχωράει η σειρά αυξάνονται, με αποκορύφωμα το reunion.  ;)

• Moderators

Όντως, εκτιμάς καλύτερα το Curb, αν έχεις δει πρώτα το Seinfeld, λόγω των αναφορών που γίνονται. Αλλά από την άλλη ο LD επαναλαμβάνει κάποια αστεία από το Seinfeld στο Curb (ελάχιστα αλλαγμένα), οπότε αυτό ίσως χτυπήσει κάπως άσχημα σε κάποιον (σε μένα αρχικά με ξένισε, όπως και το ότι δυσκολεύτηκα να χωνέψω τον ίδιο τον LD και τα mannerisms του στο Curb - μου πήρε 1-2 season και power through, αλλά πλέον τον απολαμβάνω ακόμα και σε rewatch των αρχικών). Νομίζω ότι η 4η season (με το The Producers) ήταν η πρώτη που πραγματικά μου άρεσε την πρώτη φορά που έβλεπα τη σειρά. 

Btw έχουμε ξεχωριστό topic για το Curb Your Enthusiasm.

• Moderators

Στο Curb ο Larry παίζει τον εαυτό του (σε μια φανταστική εκδοχή του, αλλά ως writer του Seinfeld (και βασική έμπνευση για τον χαρακτήρα του George ), που τουλάχιστον στην αρχή τον παρακαλούν να κάνει ένα reunion και αυτός δυσανασχετεί). Και κατά καιρούς έχει guests στα επεισόδια τους ηθοποιούς από το Seinfeld (τον ίδιο τον Seinfeld, την JLD, τον Jason Alexander και τον Michael Richards ως τους εαυτούς τους -πάνω-κάτω), ενώ υπάρχει και μια season του Curb που το βασικό theme είναι να κάνουν ένα re-union episode του Seinfeld (και επιστρέφουν και άλλοι). 

Οπότε υπάρχουν σίγουρα χτυπητές αναφορές, και κάποιες άλλες πιο subtle.

• Like 1

^ Νομίζω συμφωνώ με αυτό που κατάλαβα ότι έγραψες (αλλά ίσως όχι με αυτό που ήθελες να πεις) ( :P lol)

Παρεμπιπτόντως, το Comedians in Cars Getting Coffee ξεκίνησε τη δεύτερη season του αυτές τις μέρες (έχει ήδη δύο επεισόδια)

οντως οπως το εγραψα δεν ειναι ξεκαθαρο οτι θεωρω το curb ανωτερο του seinfeld. Δεν ειχα δει seinfeld παρα ελαχιστα πιτσιρικας και οταν ειδα το curb (το εβλαπα σε περιοδο με always sunny, office us, extras και λοιπα διαμαντια) το εβαλα παααρα πολυ ψηλα στην λιστα. Εξαιρετικη ατμοσφαιρα, διαλογοι, χαρακτηρες χωρις το (ας μου επιστραπει η εκφραση) χαζοχαρουμενο στυλιζαρισμα που εβρισκα στο χιλιουπερεκτιμημενο μετριο friends

Παρεμπιπτόντως, το Comedians in Cars Getting Coffee ξεκίνησε τη δεύτερη season του αυτές τις μέρες (έχει ήδη δύο επεισόδια).

Δεν το είχα υποψιν, και με τον πρωινό καφέ ήταν ο,τι πρέπει. Ευχαριστώ!

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...