Toufas Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 http://www.youtube.com/watch?v=OyDpcUtVnzM επισης ειχα την τυχη να δω τον seinfeld live σε stand up πριν απο κατι μηνες. Τρομερος κωμικος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Σούπαφλαϊ Τζίμμι Σνούκα Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Μετά το Curb η καλύτερη σειρά για εμένα. Πάντως, νομίζω ότι και στο Friends δεν γινόταν κάτι και ήταν ένα "show about nothing". Απλά η καθημερινότητα μέσα από το πρίσμα της υπερβολής. το φρεντς ήταν καλό την πρώτη σαιζόν. μετά έγινε σαπουνόπερα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 το φρεντς ήταν καλό την πρώτη σαιζόν. μετά έγινε σαπουνόπερα Από όλες τις σαιζόν των Friends, θεωρείς την πρώτη την καλύτερη;! Έλα παναγιά μου... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sellers Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Πραγματικά ρε Σούπαφλαϊ. 'Αντε δεκτό να μην σου αρέσουν. Αλλά όχι να σου αρέσουν οι πρώτες σεζόν και όχι οι τελευταίες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Σούπαφλαϊ Τζίμμι Σνούκα Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 σε όλες τις σειρές συμβαίνει αυτό καθώς όσο περνάει ο καιρός εξαντλούνται θεματολογίες και χαρακτήρες και κουράζονται οι συγγραφείς...Συνήθως μετά την τρίτη σαιζόν έρχεται η κατρακύλα, πολλές φορές και νωρίτερα. Εξαιρέσεις υπάρχουν , αλλά αυτός είναι ο κανόνας. Τα Φιλαράκια συγκεκριμένα μετά τις πρώτες σαιζόν είναι τραγικά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toufas Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 μετα την 7η παντως χαλασε, κανανε τον chandler φλωρο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sellers Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Τα Φιλαράκια συγκεκριμένα μετά τις πρώτες σαιζόν είναι τραγικά Είσαι ίσως ο πρώτος που ξερω και το λέει αυτό. Δηλαδή είδες π.χ την 6η σεζόν και δεν σου άρεσε? Δεν έβαζες τα επεισόδια ξανα στο άσχετο απλά να περάσει ευχάριστα η ώρα σου? Για να μην παρεξηγηθώ, δεν προσπαθώ να στην πω. Απλά μου φαίνεται περίεργο γιατί τα φιλαράκια είναι ο ορισμός του ''ελαφρού'' και είναι ότι πρέπει για να χαλαρώσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Σούπαφλαϊ Τζίμμι Σνούκα Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 τα Φιλαράκια συγκεκριμένα τα έβλεπα στην TV. Με τη σειρά δηλαδή που προβάλλονταν. Δε θυμάμαι τώρα πια σαιζόν ήταν καλή και ποια όχι, νομίζω μ' άρεσαν οι πρώτες δύο. Σίγουρα όμως μετά από την 3η,4η το άλλαζα στο πεντάλεπτο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 τα Φιλαράκια συγκεκριμένα τα έβλεπα στην TV. Με τη σειρά δηλαδή που προβάλλονταν. Δε θυμάμαι τώρα πια σαιζόν ήταν καλή και ποια όχι, νομίζω μ' άρεσαν οι πρώτες δύο. Σίγουρα όμως μετά από την 3η,4η το άλλαζα στο πεντάλεπτο Κοίτα, επειδή οι σεζόν είναι 10 και όχι 5-6, πιθανολογώ ότι στις πρώτες 4 δεν άλλαζες κανάλι και στις τελευταίες άλλαζες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Σούπαφλαϊ Τζίμμι Σνούκα Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 ε, αυτό δεν είπα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Όχι, αλλά τέλος πάντων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Praetorian Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Moderators Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Πρόσφατη διαφήμιση με αρκετή δόση Seinfeld (όχι μόνο του κωμικού). Αρκετά καλό: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ahigh_forvalue Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 εχω δει τα πρωτα 10 και οσο προχωραω ολο και πιο πολυ γελιο ριχνω..γουσταρω τρελα την απλοτητα που εχει.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konnak Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 Είναι τέλειο το Seinfeld, είμαι στην 7η και ήδη προσπαθώ να το βλέπω πιο αργά γιατί... θα τελειώσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kasrith Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Δεν πειράζει, είναι απο της σειρές που δεν χάνουν τα αστεία και το γέλιο του. Αφου τελειώσει μπορεί να δεις κανα επεισόδιο ξεκάρφωτα και να λιώσεις πάλι. Ανεκτίμητη σειρά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα