Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πάντως εγώ την ανακάλυψα τη σειρά λόγω netflix αρχές του έτους και τώρα είναι στην 6η θέαση, την τελειώνω ξανά σε λίγες ημέρες. Σαφώς γουστάρω Always Sunny, Office US, Parks and Recreation, και (ξέρω θα απογοητεύσω αρκετούς) FRIENDS, όπου το 80% των ηθοποιών είχαν περάσει από Seinfeld πρώτα χεχε.

• 2 χρόνια αργότερα...
  • Απαντ. 251
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Κυκλοφορησε η πρωτη σεζον σε 4K Bluray οποτε λογικα ερχονται ολες σιγα σιγα. Μετα τα φιλαρακια ακομα μια εξαιρετικη σειρα στην καλυτερη ποιοτητα μεχρι σημερα. 

• Like 2
Δημοσ.
Στις 17/12/2024 στις 5:15 ΜΜ, Arkin είπε

Κυκλοφορησε η πρωτη σεζον σε 4K Bluray οποτε λογικα ερχονται ολες σιγα σιγα. Μετα τα φιλαρακια ακομα μια εξαιρετικη σειρα στην καλυτερη ποιοτητα μεχρι σημερα. 

Και στον θείο;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το seinfeld ειναι με διαφορα το καλυτερο sitcom που εχει βγει ποτε.

Συγκρισεις με κατι office κλπ δεν ειναι απλα αστειες, ειναι προσβολη για το seinfeld.

Οποτε βαριεμαι να δω κατι, απλα βαζω το seinfeld να παιζει. Παιζει να το εχω δει 6-7 φορες και δεν το βαριεσαι ποτε.

Επεξ/σία από crom251
  • Like 6
Δημοσ.

Συμφωνώ ότι είναι το καλύτερο sitcom από πλευράς χιούμορ.

Ωστόσο, τα Friends είναι πιο δημοφιλή διότι είναι πιο συμπαθείς οι χαρακτήρες (έστω κι αν οι μισοί δεν είναι καν αστείοι).

• Like 2
  • Haha 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλά το καλύτερο sitcom που έχω δει! Ο τρόπος που χειρίζονται κάθε κατάσταση είναι επικός.

Elaine paddy ότι καλύτερο έχω δει, φυσικά και goegre Susan. Bizarro jerry και ο Kramer με το υδρομασάζ είναι τα αγαπημένα μου επεισόδια.

Edit: κατέβασα 50gb όλες της σεζόν και δεν το μετάνιωσα καθόλου.

Επεξ/σία από BlackRose56
  • Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχω αφήσει λίγα επεισόδια από τον τελευταίο κύκλο και δεν τα έχω δει γιατί δε θέλω να τελειώσει 😭.Μπορεί να φαίνεται χαζό ή και να είναι αλλά δε μου πάει να τα δω.Ξερω ότι κάποια στιγμή θα πρέπει να το κάνω.Τεσπα.Μεχρι να το γνωρίσω είχα στο μυαλό μου ότι το καλύτερο sitcom είναι το Married with children.Μετα το Seinfeld δε μπορώ να αποφασίσω ποιο από τα δύο είναι για μένα το καλύτερο.

Επεξ/σία από kajwbtfe
  • Like 2
Δημοσ.
19 ώρες πριν, kajwbtfe είπε

Έχω αφήσει λίγα επεισόδια από τον τελευταίο κύκλο και δεν τα έχω δει γιατί δε θέλω να τελειώσει 😭.Μπορεί να φαίνεται χαζό ή και να είναι αλλά δε μου πάει να τα δω.Ξερω ότι κάποια στιγμή θα πρέπει να το κάνω.Τεσπα.Μεχρι να το γνωρίσω είχα στο μυαλό μου ότι το καλύτερο sitcom είναι το Married with children. Μετα το Seinfeld δε μπορώ να αποφασίσω ποιο από τα δύο είναι για μένα το καλύτερο.

Κορυφαία και τα δυο! Εγω βαζω πρωτο το Married with Children μιας και το εβλεπα πιτσιρικάς και εχω ωραίες αναμνήσεις απο τοτε. Το Seinfeld το ειδα πριν μερικα χρονια αφου ειχα περάσει τα 40, οταν πρωτοβγήκε ειμουν 13!!

• Like 2
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 27/12/2024 στις 10:08 ΠΜ, john1987 είπε

Συμφωνώ ότι είναι το καλύτερο sitcom από πλευράς χιούμορ.

Ωστόσο, τα Friends είναι πιο δημοφιλή διότι είναι πιο συμπαθείς οι χαρακτήρες (έστω κι αν οι μισοί δεν είναι καν αστείοι).

προσωπικα δεν μου ειναι συμπαθεις οι χαρακτηρες του friends...πολυ γλυκαναλατοι/ξενερωτοι για τα γουστα μου παρολο που βλεπεται ευχαριστα ως σειρα αν και κοινοτυπη.

ειναι η κλασικη σειρα που ολοι ερωτευονται/παντρευονται μεταξυ τους επειδη το ζηταει το κοινο και αυτο τελικα κανει ζημια στην σειρα.

και το seinfeld πολυ εμπορικο ειναι... μην κοιτας στην Ελλαδα που δεν το ξερει κανενας. Στις Ηπα ειναι σχεδον το ιδιο εμπορικο με το friends.

Στις 31/12/2024 στις 11:16 ΠΜ, epicouros είπε

Κορυφαία και τα δυο! Εγω βαζω πρωτο το Married with Children μιας και το εβλεπα πιτσιρικάς και εχω ωραίες αναμνήσεις απο τοτε. Το Seinfeld το ειδα πριν μερικα χρονια αφου ειχα περάσει τα 40, οταν πρωτοβγήκε ειμουν 13!!

σημερα δεν βγαίνουν παρομοια καλες κωμωδιες γιατι ολοι προσβαλλονται με τα πάντα και υπαρχει forced diversity.

Εξαιρεση μονο ο Larry David και ο Ricky Gervais αν και θεωρουνται δεινοσαυροι και λιγοτερο mainstream.

Επεξ/σία από The_Judas

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...