Προς το περιεχόμενο

Seinfeld - Αν δεν συμβαίνει τίποτα, τότε γιατί το βλέπω;

Praetorian

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 240
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Έχω την τύχη να το παρακολουθώ τώρα πρώτη φορά ελέω netflix.  Την ήξερα σαν σειρά αλλά δεν είχα μπει στη διαδικασία να την ξεκινήσω. Πολύ δυνατή και από τις καλύτερες κωμωδίες που έχω δει. Αυτό που μου άρεσε ιδιαίτερα είναι ότι τα πιο πολλά σκηνικά που γίνονται, τουλάχιστον μέχρι τη μέση της 2ης σαιζόν που είμαι, είναι απλά καθημερινά πράγματα που μπορούν να τύχουν στον καθένα. Δεν έχει δηλαδή αυτές τις ακρότητες που έχουν άλλες σειρές για να βγάλουν γέλιο.

• Like 8
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• 5 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πιο τέλειο sitcom δεν έχω δει ποτέ και τα γνωστά τα έχω δεί όλα πολλές φορές, επίσης με πιάνει κατάθλιψη το πόσο πολύ έχουν ψυχρανθεί οι ανθρώπινες σχέσεις συγκριτικά με τότε...

Εκανε και κάτι καλό το Netflix

Επεξ/σία από DeareN
  • Like 6

• 1 χρόνο αργότερα...

Οριακά η δεύτερη καλύτερη κωμωδία που εχω δει στην ζωη μου! Πρώτη για μενα παραμένει το «Παντρεμένοι με παιδιά».

• Like 2

Είναι κάποιος εδώ που του άρεσε γεννημένος μετά το 1990;

Spoiler

Προσπαθώ να καταλάβω αν θα το δω, κάτι highlights που είδα δεν, κάτι threads που πέτυχα αρχίζουν αρκετοί τα "ε μετά την Χ σεζόν φτιάχνει" και επειδή την έχω πατήσει πολλές φορές με σειρές που μπορεί να ήταν αστείες όταν κυνηγούσαμε με τόξα (σα το Arrested Development που πραγματικά πρέπει να σε έχει κουτσουλήσει Εβραίος απ' το Μανχάταν όταν ήσουν παιδί για να σου αρέσει, fact), κατέληξα στην παραπάνω ερώτηση.

17 λεπτά πριν, Lucifer είπε

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

Προσπαθώ να καταλάβω αν θα το δω, κάτι highlights που είδα δεν, κάτι threads που πέτυχα αρχίζουν αρκετοί τα "ε μετά την Χ σεζόν φτιάχνει" και επειδή την έχω πατήσει πολλές φορές με σειρές που μπορεί να ήταν αστείες όταν κυνηγούσαμε με τόξα (σα το Arrested Development που πραγματικά πρέπει να σε έχει κουτσουλήσει Εβραίος απ' το Μανχάταν όταν ήσουν παιδί για να σου αρέσει, fact), κατέληξα στην παραπάνω ερώτηση.

Ναι!! Μετά το the office η αγαπημένη μου . 

• Like 1

• Moderators
1 ώρα πριν, Lucifer είπε

Απόκρυψη περιεχομένων

Εχει διαφορετικο χιουμορ απο το AD, προσωπικα το θεωρω απειρως καλυτερο το Seinfeld. Οκ, ειναι 90ιλα και φαινεται, αλλα αυτο δεν ειναι και πολυ κακο 😛 Αλλωστε ειναι σφηνακοεπεισοδια, οποτε κλαην. Και βασικα αξιζει να το δεις και μονο για τον χαρακτηρα του Costanza.

• Like 1

6 ώρες πριν, stormrain είπε

Εχει διαφορετικο χιουμορ απο το AD, προσωπικα το θεωρω απειρως καλυτερο το Seinfeld. Οκ, ειναι 90ιλα και φαινεται, αλλα αυτο δεν ειναι και πολυ κακο 😛 Αλλωστε ειναι σφηνακοεπεισοδια, οποτε κλαην. Και βασικα αξιζει να το δεις και μονο για τον χαρακτηρα του Costanza.

Δεν είναι η 90λα το θέμα μου, ίσα-ίσα έχει και μια εσάνς νοσταλγίας. Όχι για την εποχή, για το ότι τα μικρά τώρα δε νοιώθουν τον πόνο της PSTN και του αναλογικού καντράν, του ξύλινου καθίσματος στα λεωφορεία και του έντυπου οδικού χάρτη. Το ίδιο το είδος του χιούμορ με ανησυχεί, πχ είμαι στην μέση της 3ης σεζόν του It's always sunny και τώρα ξεκινάω να νοιώθω ότι δε χάνω το χρόνο μου.

Όπως και να 'χει, θα μάθουμε, μη σας κάνω άλλο hijack, ευχαριστώ!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...