tr3quart1sta Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 20 ώρες πριν, dekulinkgr είπε Ειχα δει διασπαρτα επισοδια της σειρας οταν τα εδειχνε η tv τοτε.Μου αρεσε αρκετα τοτε και ειπα να το ξεκινησω απο την αρχη. Εχω φτασει 5η σεζον.Για μενα απο τις πιο κορυφαιες σειρες που εχω δει.Απλα απιστευτη.Την βαζω μαζι με just shoot me. Με διαφορα ο καλυτερος χαρακτηρας ο George Ca-stand-ya 😁 δες Curb μετα 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tr3quart1sta Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2018 Απο τους Pittsburgh Pirates 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dekulinkgr Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 Μαθηματα ζωης απο τον θεο Costanza.Ισως με διαφορα ο πιο αστειος χαρακτηρας που εχω δει σε σειρα. 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Praetorian Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Moderators Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 Παρωδία trailer για zombie flic, με το μουσικό theme του The Walking Dead και σκηνές από Seinfeld 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
The_Judas Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Στις 8/9/2018 στις 9:16 ΜΜ, dekulinkgr είπε Μαθηματα ζωης απο τον θεο Costanza.Ισως με διαφορα ο πιο αστειος χαρακτηρας που εχω δει σε σειρα. τα κορυφαία σκηνικά έχουμε από την στιγμή που ο Κοστάνζα προσλαμβάνεται στους new york yankees... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thomasG4 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2019 To Netflix απέκτησε τα δικαιώματα για το Seinfeld και θα αρχίσει να προβάλλεται από το 2021. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kajwbtfe Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2019 Στις 17/9/2019 στις 11:31 ΜΜ, thomasG4 είπε To Netflix απέκτησε τα δικαιώματα για το Seinfeld και θα αρχίσει να προβάλλεται από το 2021. Είδα το thread και ήμουν έτοιμος να ψάξω να δω αν το έχει.Να σαι καλά για το info .Βέβαια το 2021 έχει ακόμα δρόμο,οπότε θα το ψάξω άλλου γιατί δεν έχω δει ούτε μισό επεισόδιο μμ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Praetorian Δημοσ. 9 Μαΐου 2020 Μέλος Moderators Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2020 Η Julia Louis Dreyfus (Elaine) και ο Jason Alexander (George) συζητούν για το Seinfeld για τους σκοπούς συγκέντρωσης χρημάτων για φιλανθρωπικό σκοπό (Direct Relief) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Μαΐου 2020 Super Moderators Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2020 O Seinfeld δεν καταδέχεται τέτοια πράγματα υποθέτω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kasrith Δημοσ. 11 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2020 Πέθανε ο Frank Costanza. Serenity now! https://www.cnn.com/2020/05/11/us/jerry-stiller-death-natural-causes/index.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Praetorian Δημοσ. 11 Μαΐου 2020 Μέλος Moderators Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2020 21 minutes ago, Kasrith said: Πέθανε ο Frank Costanza. Serenity now! https://www.cnn.com/2020/05/11/us/jerry-stiller-death-natural-causes/index.html Κρίμα αλλά τουλάχιστον από φυσικά αίτια. Ήταν εξαιρετικός ως πατέρας του George -- (πολύ καλύτερη επιλογή από τον αρχικό ηθοποιό που είχαν στην 3η season). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Praetorian Δημοσ. 6 Ιουλίου 2021 Μέλος Moderators Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2021 https://lnk.to/SeinfeldID Soundtrack της σειράς, με όλα (σχεδόν?) τα εικονικά κομμάτια που έχουν παίξει κατά καιρούς. Μέσα είναι και το Kramer's pimp walk, κι o τηλεφωνητής του George (μόνο η μουσική, χωρίς vocals). Επίσης δεν ξέρω πόσοι ενδιαφέρονται για κάτι τέτοιο, αλλά η LEGO κυκλοφορεί (από 1 Αυγούστου, 2021 γράφουν) σετ για να φτιάξει κανείς σκηνές από το Seinfeld https://www.lego.com/en-gr/product/seinfeld-21328?p=2132 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
speedy23 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2021 Netflix εχει παρει τα δικαιωματα btw και θ'αρχισει να το δειχνει απο Φθινοπωρο. Ελπιζω να ειναι κανονικα διαθεσιμο και εδω σ'εμας. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DeareN Δημοσ. 14 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2021 Στις 7/7/2021 στις 12:24 ΜΜ, speedy23 είπε Netflix εχει παρει τα δικαιωματα btw και θ'αρχισει να το δειχνει απο Φθινοπωρο. Ελπιζω να ειναι κανονικα διαθεσιμο και εδω σ'εμας. Τον Ιούνιο έιπαν, μετά καλοκαίρι, τώρα πήγε φθινόπωρο? Εχουμε καμια πηγή πότε θα το βάλουν Ελλάδα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
katergaris79 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2021 Το Newsbeast που οκ, ψιλοέγκυρο το λες, λέει για Σεπτέμβριο ή μέσα στο Φθινόπωρο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα