Προς το περιεχόμενο

Seinfeld - Αν δεν συμβαίνει τίποτα, τότε γιατί το βλέπω;

Praetorian

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 240
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Εμενα αυτο που δεν μου αρεσε στο τελος ειναι οχι η καταληξη αλλα ο τροπος που εγινε. Γενικα μ'αρεσει η κωμωδια να μην εχει ψεματα μεσα... Πχ αυτο το πραγμα δεν θα γινοταν ποτε και γι αυτο ξενερωσα (και οχι επειδη δεν υπαρχει ο νομος). Ειχε απειρες τρυπες στο τελος με αυτη την αηδια τον νομο κτλ Εμενα μου αρεσει το χιουμορ που γινεται πανω στην πραγματικοτητα. πχ εκεινο που ειχαν σκεφτει για το inception tv series που και καλα ενας δεν ειχε λεφτα να πληρωσει προστιμο και τον καναν butler δεν μου φαινοταν καθολου αστειο, περισσοτερο χαζο θα ελεγα. Καπως ετσι μου φανηκε και το τελος επειδη δεν εστεκε στην πραγματικοτητα, οχι λογω του νομου αλλα για το πως πορευτηκε η κατασταση μετα απο αυτο... 

Ε, καλά, αυτά που γίνονται στο Seinfeld δε τα λες και ρεαλιστικά. Θυμάμαι και ο ίδιος είχε πει σε μια συνέντευξη ότι στη σειρά γίνονται πράγματα που δεν έχουν καμία λογική, όπως άγνωστοι που συμπεριφέρονται άσχημα χωρίς λόγο, απλά και μόνο γιατί θα βγάλουν γέλιο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Moderators

. πχ εκεινο που ειχαν σκεφτει για το inception tv series που και καλα ενας δεν ειχε λεφτα να πληρωσει προστιμο και τον καναν butler δεν μου φαινοταν καθολου αστειο, περισσοτερο χαζο θα ελεγα. Καπως ετσι μου φανηκε και το τελος επειδη δεν εστεκε στην πραγματικοτητα, οχι λογω του νομου αλλα για το πως πορευτηκε η κατασταση μετα απο αυτο... 

Αυτό με τον Butler δεν προοριζόταν να είναι αστείο. Ήταν σχεδιασμένο ως ξενέρωτο concept μιας "συνηθισμένης" sitcom. Ακόμα και στην σειρά, ο Seinfeld δεν το θεωρεί καλή ιδέα (και 1-2 άλλοι χαρακτήρες σχολιάζουν ότι δεν το βρίσκουν αστείο) -- για αυτό και δεν το παρουσιάζει σαν πρώτη ιδέα στο panel του NBC, οι οποίοι φυσικά το βρίσκουν (αφύσικα) ξεκαρδιστικό.

Το φινάλε επίσης ήταν σχεδιασμένο να είναι υπερβολικό, γιατί ήθελαν να κλείσουν με το what goes around comes around για την παρέα. Και σε μένα περισσότερο μου άρεσε η λογική και η ιδέα πίσω από το φινάλε παρά η υλοποίησή της -- τουλάχιστον όσο αφορά το νόμο που σκαρφίστηκαν. 

Γενικότερα, πρέπει να το έχουν παραδεχτεί και οι ίδιοι ότι προς τις season 8 και κυρίως 9, μετατοπίστηκαν από το "καταστάσεις που μπορεί να συμβούν/ είναι relatable, τις οποίες τις φτάνουμε σε άκρα και σε υπερβολή για χιουμορ" σε "απίθανες καταστάσεις που βγάζουν γέλιο". Όχι ότι εξαφανίστηκε το πρώτο, αλλά άλλαξε εμφανώς η ισορροπία. 

Όσον αφορά αυτό που αναφέρει ο Manuel, για αγνώστους που συμπεριφέρονται άσχημα, δεν είμαι σίγουρος αν καταλαβαίνω ακριβώς ποιες σκηνές αφορά. Αλλά αν πρόκειται για κάποια τυχαία άτομα (πχ όχι ο Newman) που η κεντρική παρέα ζητάει τη βοήθειά τους ή επιχειρεί να μιλήσει μαζί τους και αυτοί απαντούν απότομα/ αδιάφορα ή επιθετικά, νομίζω σε κάποια making of για τα επεισόδια ανέφεραν ότι το έκαναν για να εξισορροπήσουν το ότι και η παρέα των 4 συμπεριφερόταν προς άλλους (και μεταξύ τους ενίοτε -- πολλές φορές απλά για να σπάσουν πλάκα με τον άλλο) σαν κόπανοι. Προφανώς μέτρησε το ότι έβγαινε και χιουμοριστικό αυτό. 

• Like 1

Όσον αφορά αυτό που αναφέρει ο Manuel, για αγνώστους που συμπεριφέρονται άσχημα, δεν είμαι σίγουρος αν καταλαβαίνω ακριβώς ποιες σκηνές αφορά. Αλλά αν πρόκειται για κάποια τυχαία άτομα (πχ όχι ο Newman) που η κεντρική παρέα ζητάει τη βοήθειά τους ή επιχειρεί να μιλήσει μαζί τους και αυτοί απαντούν απότομα/ αδιάφορα ή επιθετικά, νομίζω σε κάποια making of για τα επεισόδια ανέφεραν ότι το έκαναν για να εξισορροπήσουν το ότι και η παρέα των 4 συμπεριφερόταν προς άλλους (και μεταξύ τους ενίοτε -- πολλές φορές απλά για να σπάσουν πλάκα με τον άλλο) σαν κόπανοι. Προφανώς μέτρησε το ότι έβγαινε και χιουμοριστικό αυτό. 

Ναι, μάλλον την ίδια συνέντευξη έχουμε δει.

Οπως και να χει δεν εμεινα ικανοποιημενος απο αυτο που ειδα στο τελος, αλλα επειδη προκειται για sitcom και οχι για "κανονικη" σειρα που το story εχει μεγαλη βαση, δεν του αφαιρω καθολου ποντους... Θα μου λειψει ο George πραγματικα, κανονικα επρεπε να κανουν 1 σειρα για τους Costanzas μονο... 

(οι εκφρασεις του George ειναι αριστες, οπως και σε εκεινο με το μασαζ...)

• Like 1

Την εχω τελειωσει και ολο βρισκω τον εαυτο μου να βλεπει βιντεακια στο youtube... τετοιο κολλημα ειχα να φαω απο το two and a half men με τον charlie..

Ο george ειναι απιστευτος ηθοποιος...

• Like 1

• 8 μήνες μετά...
  • Moderators

Ωραίο το current day. Υπάρχει και αυτό

https://www.reddit.com/r/RedditWritesSeinfeld

χαχαχ, έχουν γράψει ήδη σενάριο (Scene 1) για το snub στην Kesha :D

• Like 1

• 6 μήνες μετά...

κατι μου λεει η Παπαδοπουλου εβλεπε Seinfeld οταν εγραφε τους Aπαραδεκτους..

Αυτο σκεφτομουν κι εγω βλεποντας την τη 1η φορα.Υστερα εβαλα κατω τις χρονολογιες και ειπα Ε ΟΧΙ ΡΕ,τι ψεμα φαγαμε μικροι με ''unique'' Απαραδεκτους χαχα.

The best show about nothing

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...