Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 251
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ειχα δει το Whatever works και μου χε κανει πολυ καλη εντυπωση ο τυπος...Να θεωρησω must τις 2 σειρες?Να τις δω με συγκεκριμενη σειρα?

Δημοσ.

Ειχα δει το Whatever works και μου χε κανει πολυ καλη εντυπωση ο τυπος...Να θεωρησω must τις 2 σειρες?Να τις δω με συγκεκριμενη σειρα?

Και οι δυο είναι top κωμωδίες. Για μένα πρώτα Seinfeld και μετά Curb Your Enthusiasm. Μόνο και μόνο επειδή στο δεύτερο έχει πολλά references στο πρώτο.

• 2 μήνες μετά...
  • 2 μήνες μετά...
  • 2 μήνες μετά...
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Μου ελεγε απο καιρο ενας φιλος μου να το ξεκινησω αλλα ημουν πολυ προκατειλημμενος και δεν το εκανα ποτε... Τελικα ειπα να του δωσω μια ευκαιρια και ευτυχως που το εκανα! Τωρα ειμαι στην αρχη της 6ης σεζον... O George πραγματικα ειναι θεος και οτι καλυτερο εχει υπαρξει!! Οι εκφρασεις του απλα θεικες...

Elain, bald men with no jobs and no money who live with their parents don't approach strange women!

... τελικα παει

My name is George I'm unemployed and live with my parents HAHAHA

• Like 2
Δημοσ.

Πόσο διασκεδαστικό είναι να βλέπεις κάποιον να βλέπει με φρέσκα μάτια αυτά τα κλασικά επεισόδια, ε; :-) Δώσε σχόλια!

Δημοσ.

Μου ελεγε απο καιρο ενας φιλος μου να το ξεκινησω αλλα ημουν πολυ προκατειλημμενος και δεν το εκανα ποτε... Τελικα ειπα να του δωσω μια ευκαιρια και ευτυχως που το εκανα! Τωρα ειμαι στην αρχη της 6ης σεζον... O George πραγματικα ειναι θεος και οτι καλυτερο εχει υπαρξει!! Οι εκφρασεις του απλα θεικες...

Elain, bald men with no jobs and no money who live with their parents don't approach strange women!

... τελικα παει

My name is George I'm unemployed and live with my parents HAHAHA

Καλά ρε συ, ξέθαψες το θέμα για να μας πεις αυτό;

You know we're living in a society!

:P  :P  :P

Συμπτωματικά κι εγώ στην 6η είμαι τώρα, αλλά στην τρίτη φορά που τη βλέπω...

• Like 1
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Την τελειωσα χθες εγω, πολυ καλη σειρα, μπηκε στις αγαπημενες μου! Μονο το τελος δεν μου αρεσε καθολου... Ειχα καιρο να δω sitcom παντως που να κολλησω... Εντωμεταξυ κοιταξα για καποιο λογο το net worth του seinfeld και λεει 800M, για μια στιγμη νομιζα οτι τα μαλλια μου ηταν σαν του george :P

Καλα ο δικηγορος απιστευτος χαρακτηρας...

Επεξ/σία από Haris San
  • Like 1
Δημοσ.

Γαμάτο ήταν το τέλος. Θυμάμαι όταν το είχα πρωτοδεί, είχα ενθουσιαστεί και μπήκα στο ίντερνετ να διαβάσω πόσο πολύ θα γούσταραν όλοι με αυτήν την απίστευτη εξέλιξη (συν το γεγονός ότι κορόιδεψαν στο επεισόδιο όλα τα βλακώδη κλισέ που κάνουν οι περισσότερες σειρές), μόνο και μόνο για να διαπιστώσω ότι οι μισοί αντέδρασαν με οργή. Κάποιοι λόγοι που διάβασα αφορούσαν, λέει, το γεγονός πως η σειρά απεικονίζει τους χαρακτήρες με αρνητικό τρόπο. Εμ... όλη η σειρά απεικονίζει τους χαρακτήρες με αρνητικό τρόπο, δεν υποτίθεται ότι είναι συμπαθητικοί. Με τον εγωκεντρισμό τους (θα έπρεπε να) γελάμε.

Δημοσ.

Εμενα αυτο που δεν μου αρεσε στο τελος ειναι οχι η καταληξη αλλα ο τροπος που εγινε. Γενικα μ'αρεσει η κωμωδια να μην εχει ψεματα μεσα... Πχ αυτο το πραγμα δεν θα γινοταν ποτε και γι αυτο ξενερωσα (και οχι επειδη δεν υπαρχει ο νομος). Ειχε απειρες τρυπες στο τελος με αυτη την αηδια τον νομο κτλ Εμενα μου αρεσει το χιουμορ που γινεται πανω στην πραγματικοτητα. πχ εκεινο που ειχαν σκεφτει για το inception tv series που και καλα ενας δεν ειχε λεφτα να πληρωσει προστιμο και τον καναν butler δεν μου φαινοταν καθολου αστειο, περισσοτερο χαζο θα ελεγα. Καπως ετσι μου φανηκε και το τελος επειδη δεν εστεκε στην πραγματικοτητα, οχι λογω του νομου αλλα για το πως πορευτηκε η κατασταση μετα απο αυτο... 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...