DimAslan Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Ρε παίδες ψάχνω αυτήν την ταινία... http://www.imdb.com/title/tt1541874/ Είχα δει το trailer και μου έχει ψιλοκολλήσει... την έχει δει κανείς; Αξίζει;
DimAslan Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Τίποτα ακόμα; Δεν ξέρουμε πότε έρχεται Ευρώπη; Στο site κάτι λέει για Ισπανία αρχές Οκτώβρη...
giorgospan Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Αν δεν κάνω λάθος έπαιξε στις Νύχτες Πρεμιέρας. Αλλά για θείο πιστεύω δε θα αργήσει και πάρα πολύ. Για κανονικό cinema λίγο δύσκολο μου φαίνεται αν και δε θα ήταν απίθανο να παίξει στον κινηματογράφο που είναι στην Πανεπιστημίου, κοντά στο Ρεξ που παίζει συνήθως τέτοιες πιο άγνωστες ταινίες.
DimAslan Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Είμαστε πλέον απελπισμένοι για μια καλή ταινία... τί είναι αυτό το πράγμα... Θυμάμαι περίμενα πως και πως μετά τα trailers να βγει στις αίθουσες, μετά άρχισε η περίοδος που το trailer ήταν ό,τι άξιζε και μόνο απ' όλη την ταινία, και τώρα πια λέω οκ, δεν ξαναπάω σινεμά... Τί να πω... απλά το LOVE μου κίνησε την περιέργεια... Μάλλον θα αρχίσω να ψάχνω τον επαγγελματία που είναι ερασιτέχνης... Ευχαριστώ για την απάντηση πάντως... αν και στον θείο δεν έχει βγει...
kuzko21 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 ομορφο τρειλερ. ομορφη μουσικη/φωτογραφια. για καποιο λογο (προφανη φανταζομαι) το μυαλο μου εφερε μπροστα το fountain... θα περιμενω και γω λοιπον...
giorgospan Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 http://angelsandairwaves.com/news Σύμφωνα με το συγκρότημα στις 11-11-11 θα κυκλοφορήσει το νέο τους album Love: Part Tw( και ταυτόχρονα οι fan θα έχουν τη δυνατότητα να αγοράσουν το album σε διάφορα πακέτα, μεταξύ των οποίων υπάρχει πακέτο που περιλαμβάνει την ταινία. Οπότε υποθέτω ότι κάπου εκεί θα κυκλοφορήσει και σε retail DVD ή iTunes αρά θα έχουμε κι εμείς την ευκαιρία να δούμε την ταινία.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα