Προς το περιεχόμενο

Angels & Airwaves - LOVE

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Αν δεν κάνω λάθος έπαιξε στις Νύχτες Πρεμιέρας. Αλλά για θείο πιστεύω δε θα αργήσει και πάρα πολύ. Για κανονικό cinema λίγο δύσκολο μου φαίνεται αν και δε θα ήταν απίθανο να παίξει στον κινηματογράφο που είναι στην Πανεπιστημίου, κοντά στο Ρεξ που παίζει συνήθως τέτοιες πιο άγνωστες ταινίες.

Δημοσ.

Είμαστε πλέον απελπισμένοι για μια καλή ταινία... τί είναι αυτό το πράγμα... Θυμάμαι περίμενα πως και πως μετά τα trailers να βγει στις αίθουσες, μετά άρχισε η περίοδος που το trailer ήταν ό,τι άξιζε και μόνο απ' όλη την ταινία, και τώρα πια λέω οκ, δεν ξαναπάω σινεμά...

Τί να πω... απλά το LOVE μου κίνησε την περιέργεια... Μάλλον θα αρχίσω να ψάχνω τον επαγγελματία που είναι ερασιτέχνης...

Ευχαριστώ για την απάντηση πάντως... αν και στον θείο δεν έχει βγει...

Δημοσ.

ομορφο τρειλερ. ομορφη μουσικη/φωτογραφια.

για καποιο λογο (προφανη φανταζομαι) το μυαλο μου εφερε μπροστα το fountain...

θα περιμενω και γω λοιπον...

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

http://angelsandairwaves.com/news

Σύμφωνα με το συγκρότημα στις 11-11-11 θα κυκλοφορήσει το νέο τους album Love: Part Tw( και ταυτόχρονα οι fan θα έχουν τη δυνατότητα να αγοράσουν το album σε διάφορα πακέτα, μεταξύ των οποίων υπάρχει πακέτο που περιλαμβάνει την ταινία. Οπότε υποθέτω ότι κάπου εκεί θα κυκλοφορήσει και σε retail DVD ή iTunes αρά θα έχουμε κι εμείς την ευκαιρία να δούμε την ταινία.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...