Sarandis Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Δαιμονισμενο pc. Εχω 2 gtx470, μια palit και μια asus. Μου εκλεινε το pc τελευταια εν ωρα gaming, σα να το εβγαζα απο το ρευμα. Ουτε logs ουτε bsod, τιποτα. Τρεχω furmark και κανει τα ιδια στους 90C. Το threshold ειναι στους 115. Βαζω μια μια, φτανουν 100 και τρεχoυν χωρις προβληματα. Αλλαζω σειρα στις καρτες και ειμαι με sli παλι. Ολα OK. Το ζοριζω 3 μερες τωρα και δεν κλεινει με τιποτα. Εχω δοκιμασει: παλαιοτερους drivers, αλλαγη παστας, clear cmos. Δεν εχει γινει O/C. To τροφοδοτικο ειναι chieftec 850w ουτε ενος ετους και δεν εχει πεσει θυμα της ΔΕΗ σε καμια διακοπη. Ψαχνω μια ΛΟΓΙΚΗ εξηγηση, περα του οτι το pc μου εχει ψυχολογικα!
rafail1994 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Η 115 βαθμοί είναι αρκετοί για τοις κάρτες γραφικών . Άλλαξες και παστά στης κάρτες γραφικών;
Sarandis Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 για gtx470 ειναι το μεγιστο απ'οσο εψαξα. Σε παιχνιδια μια φορα εχει φτασει 90 και αυτο με το metro 2033 1920x1080 ολα τερμα. Αλλαξα παστα και στις 2, bye bye εγγυηση λογικα.
Sarandis Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 ναι που να μην τις εβλεπα.λοιπον, η πανω εχει 60 η κατω 50.δυστυχως ειναι σαντουιτς, δεν εχει το παραμικρο κενο ενδιαμεσα.Υποψιν οτι στο δωματιο εχω 30,5 βαθμους αυτη τη στιγμη Ενδεικτικα screenshots ψησιματος.Εχω και εναν ανεμιστηρα στο πλαι στο καπακι να τις (ψευτο)δροσιζει
stm00192 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Τι μακαρονάδα και τι τρίχα είναι αυτή μεσα στο pc??? Χρειάζεσαι επιγόντως καλο καθάρισμα και συμάζεμα καλωδίων!! Και όταν λέω καλό καθάρισμα εννοώ πέρα απο το case να ανοιχτούν όλες οι ψύκτρες και να τις φυσίξεις καλά !!!
Thanos1972 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Οντως τι τριχα ειναι αυτη εκει μεσα ρε? Και ειδικα εκει στο τροφοδοτικο.ελπιζω να εχει φιλτρο το κουτι ε?
rafail1994 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Όπως είπε και ο stm00192 ρίξε ένα καλό καθάρισμα στο κουτί σου γιατί γίνεται χαμός. Η θερμοκρασία του δωματίου πάνω κάτω στους πόσους βαθμούς είναι ;
Sarandis Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 ειναι στα σχεδια.η μακαροναδα δεν σουλουπωνεται αλλο, εχω φαει πολλα απογευματα. Οσο για την τριχα λεω να κουρεψω τον σκυλο λιγο!! Σοβαρα τωρα, η βρωμια ειναι επιφανειακη. Oι καρτουλες ειναι πεντακαθαρες μεσα, το ιδιο και το τροφοδοτικο και το ψυγειο της cpu. Λοιπον, επειτα απο επανεγκατασταση drivers sweeper κλπ, παιζουν ολα στην ιδια θερμοκρασια. Θα αρχισω παλι furmark και βλεπουμε. rafail η θερμοκρασια φαινεται στο 1ο spoiler, 30.8 λεει
stm00192 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Η μακαρονάδα μια χαρά φτιάχνεται με αρκετή υπομονή , πολλά tire-ups και πέρασμα καποιων καλωδίων στην πίσω μεριά του case!
Sarandis Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Εφαγα τη μακαροναδα, δεν εχω ιχνος σκονης, παλι μου κλεινει το ρημαδι. Θα δοκιμασω αλλο τροφοδοτικο αλλιως θα αλλαξω σπιτι. Καταραμενη ζεστη IDLE edit:παρα το υψηλο idle οι καρτουλες μου περνανε μια μια furmark κανα 20λεπτο που τις αφησα τουλαχιστον (1920x1080, extreme burn-in msaax8) ΚΑΙ στα 3 slots. sli εχουμε restart με οποια σειρα και να τις βαλω. Οποτε ανακεφαλαιωση. Να εκανε η ΔΕΗ τα κολπα της; πως τσεκαρουμε τροφοδοτικο; με πολυμετρο ειτε με software, δε με νοιαζει ο τροπος. Δοκιμασα τα ιδια με ενα δισκο μονο και ενα dimm ram χωρις αποτελεσμα.ΘΑ ΤΟ ΣΠΑΣΩ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΧΑΡΩ ΚΑΙ ΘΑ ΓΥΡΙΣΩ ΠΙΣΩ ΣΤΟ PCAKI ΜΕ ΤΟΝ ATHLON 2200+ SLOT A
rafail1994 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Τα 70αρια στης κάρτες είναι σε idle .; Αν ναι είναι παρά πολύ στο ποσό είναι οι ανεμιστήρες ;
Sarandis Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 rafail, τονιζω οτι εχω 30 βαθμους μεσα στο δωματιο. Δεν σβηνει απο θερμοκρασιες, μια μια μονη της η καθε καρτα οσο και να φτασει δεν προκαλει restart. Anyway, τσεκαρα το τροφοδοτικο και μου δινει λαθος τασεις, οποτε το πηγα πισω για ελεγχο.
rafail1994 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Απλώς σου λέω γιατί είναι αρκετοί οι 70 βαθμοί για idle κατάσταση . Τέλος πάντων αφού σου έβγαλε οτι νανε το τροφοδοτικό έφυγες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.