souz Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Οπότε δλδ καλλυντικά καο υγρά σε σακούλα ξεχωριστά έτσι??? Την ζυγίζουν την βαλίτσα?? βσκ εγω θα την γεμίσω μεχρι να κλείσει χαχαχα για αυτο ρωταω
forgotten Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 περνω τπτ λεφτα πισω αν δεν πεταξω τελικα με αυτη την εταιρια?
nickmanak Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Παιρνεις λεφτα πισω μονο αν ακυρωθει η πτηση απο αυτους ή απο άλλη αιτια. ΔΕΝ υπαρχει άλλη περιπτωση να παρεις χρηματα πισω. 1
manolingas Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Οπότε δλδ καλλυντικά καο υγρά σε σακούλα ξεχωριστά έτσι??? Την ζυγίζουν την βαλίτσα?? βσκ εγω θα την γεμίσω μεχρι να κλείσει χαχαχα για αυτο ρωταω Για τις διαστασεις που δινει η ryanair, εχει μεγιστο βαρος 10 κιλα!!!Ειναι πολλα τα κιλα...Οποτε δυσκολα θα καταφερεις να τα φτασεις... Εκτος αν κουβαλας τοσο βαρια αντικειμενα.
Valerie_ Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Το έβαλα και στις μικρές απορίες το βάζω κι εδώ. εισιτήριο με χρεωστική εθνικής μπορώ να βγάλω;
sistah Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Εαν ειναι η καινουρια η mastercard, ναι. Εαν ειναι η maestro οχι.
Valerie_ Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Εαν ειναι η καινουρια η mastercard, ναι. Εαν ειναι η maestro οχι. Μόλις το διαπίστωσα κι εγώ,δυστυχώς, είναι η παλιά μαέστρο. με προπληρωμένη της πειραιώς μπορώ να κάνω αγορά;
sistah Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Απο που θες απο το ιδιο το site της ή απο δικα μας εδω?Πειραιως θα περασει.
Valerie_ Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 δεν γίνεται από το δικο της ε;; πόσο κρατάνε παραπάνω τα δικά μας εδώ;
sistah Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Λογικα θα φας πορτα αλλα δοκιμασε.Εγω εκλεισα με airtickets και εσκασα κανα 5ε γ#$% την τυχη μου.
Valerie_ Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 (επεξεργασμένο) ευχαριστώ. εδιτ ο ευγενικός άντρας με την ωραία φωνή στην εξυπηρέτηση πελατών της πειραιώς με ενημέρωσε πως μπορώ να αγοράσω εισιτήρια από οποιαδήποτε αεροπορική :/ Επεξ/σία 6 Αυγούστου 2015 από Valerie_
alfaeffe Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Μπορείς να αγοράσεις με κάρτα κατευθείαν από το site της ryan (my case). 1
Valerie_ Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Ευχαριστώ,(βέβαια έχω της Πειραιώς και όχι άλφα-ελπίζω να μην παίξει ρόλο αυτό) Θα προσπαθήσω από δευτέρα και θα ενημερώσω κι εγώ
nickmanak Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Τα τσαντακια 30*20*20 ελεγχονται ποτέ για τις ορθες διαστασεις; Υπαρχει ειδικο διαστασιολογιο και για αυτα; Δεν εχει γραψει κανεις σχετικα. Οσο για το επιτρεπομενο βαρος τους δεν αναφερεται στους κανονισμους.
souz Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Εγω με μαστερ καρτ τα εκλεισα απο το airtickets και με χρέωσε περίπου εξι ευρώ συν... Νομίζω τα τσαντάκια δεν τα μετράνε...τα περισσοτερα ειναι τυπου eastpak κλπ φαντάσου..εγω θα βαλω πολλά πάνως μεσα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα