Προς το περιεχόμενο

Συζήτηση για την ryanair

The_Judas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Τελικά για να κάτσεις δίπλα δίπλα με κάποιον πρέπει να αγοράσετε μαζί τα εισιτήρια.δηλαδή να επιλέξεις για 2 επιβάτες στην αγορά.

Οταν τα κλεισεις μαζι απο μια καρτα, κατα 99% μαζι καθεσαι....

Αν κανεις booking απο διαφορετικες καρτες τοτε σας βλεπει σαν individual και το συστημα διαλεγει οτι να ναι θεσεις.

ή αλλιως αυτο που ειπε ο paylidis, book your seat.....  :-D 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Καλησπέρα. Στα μέσα Ιουλίου θα πάω στην Σλοβακία και θα επιστρέψω μετά από 4 ημέρες. Τα εισιτήρια μετ' επιστροφής τα έκλεισα μέσω airtickets.gr. Στο e-mail που μου έστειλε η airtickets.gr, έγραφε πως την Κάρτα Επιβίβασης θα μου την στείλει το αργότερο ένα 24ωρο πριν το ταξίδι. Αυτό σημαίνει πως η airtickets.gr θα μου στείλει μαζί τις Κάρτες Επιβίβασης για το πήγαινε-έλα ή θα μου στείλει την Κάρτα Επιβίβασης της επιστροφής όσο είμαι στο ταξίδι και θα τρέχω να ψάχνω εκτυπωτή;

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Καλησπέρα,

Mobile pass δέχονται στη Θεσσαλονίκη ή θα βρεθώ προ εκπλήξεων;Στη σελίδα τους δεν είναι στη λίστα με τα Χ.

Εχω πάει 4 πτήσεις στο εξωτερικό με τη Ryanair και έχω παρατηρήσει πως στις 3 ο αέρας στην καμπίνα είχε καθόλη τη διάρκεια (απο τη στιγμή που μπαίνεις) μια εξαιρετικά ανυπόφορη μυρωδιά χημικού απο τον εξαερισμό. Ακόμα και μετά απο 24 ώρες την ένιωθα στα πνευμόνια μου.

Το έχει παρατηρήσει άλλος?

Σε άλλες πτήσεις που έχω πάει με άλλες εταιρείες δεν υπήρχε τίποτα σχετικό.

Επίσης με αυτές τις low cost υπάρχει στενότητα στα καθίσματα. Αν είσαι πάνω από 1.85, η ευτραφής θα υπάρχει θέμα

Η στενότητα προκύπτει επειδή έχει γίνει μετασκευή ώστε να μπούν περισσότερα καθίσματα.

Ειμαι 1.88, 91 κιλα.Αν η πτηση ειναι μεγαλη εχω θεμα.Σε εσωτερικου την παλευω.

Να ξερετε παντως οτι αν δειτε μετα την επιβιβαση των επιβατων οτι οι θεσεις διπλα στις εξοδους κινδυνου ειναι κενες ,ζητηστε απο τις αεροσυνοδους να μεταφερθειτε εκει .Δε θα φερουν αντιρρηση (εχω δει να το κανουν πανω απο 3/4 φορες).

Έλεος δηλαδή, μουλάρι σας χαρίζουν και το κοιτάτε στα δόντια.

Αν έχετε πρόβλημα με το ύψος και πάχος, πληρώστε 15 ευρώ παραπάνω και κλείστε θέση στα φτερά στις εξόδους κινδύνου που είναι άνετες οι θέσεις. Μαζί με αγορά θέσης δώρο η προτεραιότητα κιόλας.

Αν πάλι δεν είστε ευχαριστημένοι, πληρώστε 200+ βάλε ευρώ και ταξιδέψτε με άλλη αεροπορική.

Δώστε και μερικές δεκάδες χιλιάδες και νοικιάστε ιδιωτικό τζετ να κοιμηθείτε ανάσκελα κιόλας ανετότατα.

• Like 2

Επίσης με αυτές τις low cost υπάρχει στενότητα στα καθίσματα. Αν είσαι πάνω από 1.85, η ευτραφής θα υπάρχει θέμα

Η στενότητα προκύπτει επειδή έχει γίνει μετασκευή ώστε να μπούν περισσότερα καθίσματα.

Ειμαι 1.88, 91 κιλα.Αν η πτηση ειναι μεγαλη εχω θεμα.Σε εσωτερικου την παλευω.

Να ξερετε παντως οτι αν δειτε μετα την επιβιβαση των επιβατων οτι οι θεσεις διπλα στις εξοδους κινδυνου ειναι κενες ,ζητηστε απο τις αεροσυνοδους να μεταφερθειτε εκει .Δε θα φερουν αντιρρηση (εχω δει να το κανουν πανω απο 3/4 φορες).

100 φορες εχουν αναφερθει σε αυτο το νημα αυτα τα θεματα…..

http://www.thelocal.dk/20150522/ryanair-vs-copenhagen-mayor-round-three

Μεγάλες καφρίλες από την εν λόγω εταιρεία και από ότι λένε τα εδώ μίδια είναι χάλια εργοδότης που δεν συμμορφώνεται στους εδώ(πολύ καλούς για τους εργαζομένους) νόμους.

Από εδώ και πέρα θα το σκεφτώ πολύ πριν την προτιμήσω.

εμ ρε φίλε κάπως πρέπει να φτάσει η τιμη εκεί που φτάνει. Και στις εποχές της μέγιστης φτήνιας που ζούμε, το φτηνο εισιτήριο, το φτηνό πανταλόνι, το φτηνό junk food, το φτηνό Χ έχει το κόστος του. Κάποιος το υπομενει. 

Προσωπικά, όσο και αν προσπαθώ να μην είμαι... φτηνιάρης, πολλές φορές αδυνατώ να ανταποκριθώ σε κάτι πιο premium από τα low budget.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...