Backpacker Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Και ημερών τις περισσότερες φορές...σου λένε από σήμερα για 3 ή 5 ή 7 μέρες οι πτήσεις από τάδε ημερομηνια μέχρι τάδε (ειναι κανα διμηνο διαστημα) με 50% εκπτωση... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dadusig Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Να σας ρωτήσω, αν κλείσω τα εισιτήρια από την σελίδα της ryan στην τελική τιμή που αναφέρει συμπεριλαμβάνεται και ο φόρος αεροδρομίου; Το ρωτάω γιατί στο checkout της ryan μου λεει 29.96 ναύλος, ενω στο airtickets.gr 29.96 ναύλος + 9 φόροι = 38.96 ευρώ Αν το κλείσω απο τη σελίδα της ryan θα πρέπει να πληρώσω μετά τα 9 ευρώ ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Unabomber Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Στην σελιδα της Ryan σου γραφει ακριβως τι θα πληρωσεις... Τιποτα περισσοτερο ,τιποτα λογοτερο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dadusig Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 ευχαριστώ πολύ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Μάλλον τα 9 στην έτερη σελίδα ειναι χρεώσεις των "υπηρεσιών" τους 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Τα μικρά παιδιά (8 και 5 ετών) τι χρειάζεται να έχουν μαζί τους για ταξίδι εσωτερικού; (συγνώμη αν ξαναρωτήθηκε) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Συνήθως αρκεί βιβλιάριο υγείας και πιστοποιητικό Γεννήσεως με φωτογραφία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manosmanda Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Πέταξα την προηγούμενη εβδομάδα (με παιδιά 1 και 5 χρονών) και είχα και για τα δύο ένα χαρτί ταυτοπροσωπίας από τα ΚΕΠ (απλά πας με μία φωτο και ληξιαρχική πράξη γέννησης). 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pa0ki Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Έχει πετάξει κανείς με ellinair? Sorry ryan για το hijacking Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vasilis86M Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Συγχωρεστε με αν εχει ξανα ρωτηθει! Διαβασα αρκετα αλλα δεν το ειδα καπου!Θα πεταξω 14 Μαιου πρωτη φορα με την RyanAir , καταφερα με τα πολλα (ευχαριστω αρκετους απο εδω , για τα πολυ χρησιμες συμβουλες σας) να κλεισω τα εισητηρια. Και να βγαλω ακρη με την χειραποσκευη.Η απορια μου ειναι για τα υγρα που θα εχεις μαζι σου!πχ στην Αegean μπορω να εχω μαζι μου (στη χειραποσκευη) υγρα σε μπουκαλακια μεχρι 50 ml.Ισχυει το ιδιο και στην RyanAir?Αν ναι , ποσα?Εχεις και εκει extra χρεωσεις?Ευχαριστω εκ των προτερων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Unabomber Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Συγχωρεστε με αν εχει ξανα ρωτηθει! Διαβασα αρκετα αλλα δεν το ειδα καπου! Θα πεταξω 14 Μαιου πρωτη φορα με την RyanAir , καταφερα με τα πολλα (ευχαριστω αρκετους απο εδω , για τα πολυ χρησιμες συμβουλες σας) να κλεισω τα εισητηρια. Και να βγαλω ακρη με την χειραποσκευη. Η απορια μου ειναι για τα υγρα που θα εχεις μαζι σου! πχ στην Αegean μπορω να εχω μαζι μου (στη χειραποσκευη) υγρα σε μπουκαλακια μεχρι 50 ml. Ισχυει το ιδιο και στην RyanAir? Αν ναι , ποσα? Εχεις και εκει extra χρεωσεις? Ευχαριστω εκ των προτερων. Eδω εισαι..... http://www.ryanair.com/gr/questions/carriage-of-liquids-in-cabin-baggage/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Grey29 Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Απορία: Αν έχεις κλείσει εισιτήριο για χειραποσκευή έχουν δικαίωμα αν κρίνουν πως δεν υπάρχει αρκετός χώρος στο εσωτερικό του αεροπλάνου να την φορτώσουν σαν κανονική αποσκευή; Γιατί κάτι τέτοιο είχα ακούσει. Σε τέτοια περίπτωση υπάρχει επιπλέον χρέωση; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Ναι εχουβ δικαίωμα αν δεν υπάρχει χώρος ή για λόγους trimming να στην πάρουν για αμπάρι. Αλλα όχι δε χρεώνεσαι κατι. Επίσης στο προηγούμενο φίλο να επισημάνω οτι ο κανονισμός δεν ειναι της Aegean η Ryanair αλλα της iata και προβλέπει υγρά έως 1 λίτρο αλλα με τη μεγαλύτερη συσκευασία να μην υπερβαίνει τα 100 ml 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
φραμπάλα Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Τελικά για να κάτσεις δίπλα δίπλα με κάποιον πρέπει να αγοράσετε μαζί τα εισιτήρια.δηλαδή να επιλέξεις για 2 επιβάτες στην αγορά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Ναι Ή εναλλακτικά να αγοράσετε θεση 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα